Douglas Noldu imzayi atti mi??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Güzel bir kadro kur, Cardozo´yu gönder..buna gülerim ama sinirden!
Mustafa ve Özer gibilerinin ilk hedefi Medjani, sonraki kim olur?!
Takimda para etmeyen, daha dogrusu yatan oyuncular nezaman gidecek?
Haa birde su var, Mustafa Medjani´den iyi derler ama teklif alan Medjani olur..dogru ya, bu yabancilar bu futbolu hic bilmiyor!!!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zaman bitiyor bu işkence P.tesi son dimi?
Yorum
-
İlk olarak mrckl61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Avrupa Ligi'nden elenmemizi olumlu buluyorum. Tamam prestij kaybı olacaktır, oyuncuların kendilerini Avrupa'ya gösterme ve milli takımlarında yer alma şansları azalacaktır ama olumlu yönleri de var. Avrupa Ligi'nde zaten çok az para alınıyor. Türkiye liglerinde kondisyon açığı çok fazla veya kondisyon hocaları yetersiz. Maçlara bakınca 60-70 den sonra genelde orta saha oyuncuları tel tel dökülüyorlar. Birde gidilen yol var, gidiş dönüş. Bu da oyuncularımızı çok etkiler. Eğer takım kendini seneye Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedef koyduysa Avrupa'dan elenmek en hayırlısıydı. Arkadaşların dediği gibi bjk geçen yıl hırpalandı, umarım bu yıl da hırpalanır aynısı şb içinde geçerli. Takımın kondisyonu iyi olduktan sonra maçın sonuna kadar direnecektir. bjk geçen yıl ve bizim maçta (Mersin maçını izlemedim) gördüğüm kadarıyla kondisyonu maksimum 70 e kadar dayanıyor. Bunun sonucunda yunan ekibinden yanılmıyorsam 80 lerde iki maçta da gol yemişti. Umarım Şota Hoca sezon öncesi iyi bir kondisyon yüklemesi yapmıştır.
Her sene aynı ümit, tek dilek ama sonu hüsran bitiyor. Bu yıl ümit etmeyeceğim diyorum ama Trabzon'lu damar yerinde durmuyor. Bu sene hem rakipleri hemde 'pavalelci'leri yen Trabzon'um. Bu yolda kaybettiklerimiz uğruna.
Hayırlı günler dilerim.
avrupadan elenmemizi hayra yormak ilginç ordan aldığımız puanlar sayesinde hep dandik takımlar cektık toulouse Liverpool gruplara kalmak bile hayaldi
şimdi gene elendik eger seneye 2.olupta şampıyonlar ligine gdersek gene fener gibi kazık bi takım çıkacak tek kaygım bu
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupadan elenmemizi hayra yormak ilginç ordan aldığımız puanlar sayesinde hep dandik takımlar cektık toulouse Liverpool gruplara kalmak bile hayaldi
şimdi gene elendik eger seneye 2.olupta şampıyonlar ligine gdersek gene fener gibi kazık bi takım çıkacak tek kaygım buHAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet'in Fatih Tekke olması için öncelikle oynaması gerek .
Fatih 2002/2003 sezonunda 35 resmi maçta ilk 11'de sahaya çıktı.
Cardozo ve Ndoye'nin olduğu yerde Muhammet'in alabileceği süreler bellidir. Yine de 3 . santrafor olarak Yatabare ve Deniz'den daha fazla katkı koyması olasıdır. Geçen yıl potaya girememizin temel nedeni Cardozo ile skor yükünü paylaşacak bir forvet derinliği üretememiz olmuştu.
Benim Muhammet Beşir üzerindeki vurgumun nedeni bellidir. Demiyorum ki bu 19 yaşındaki uşak gelsin 8-9 maç kurtarsın.
Rotasyon sırasında 4. sırada kalacak bir santraforun olağanüstü koşullar ortaya çıkmaz ise alacağı süre sezon boyu takribi olarak maksimum 250 dakika civarıdır. Deniz'in güncel form durumu da göz önüne alındığında bu 250 dakika için 700 bin € yıllık ücret ödemeye gerek olmadığını , Deniz'in vereceği katkıyı , Muhammet Beşir'inde verebileceğini öngörmüştüm. Bunu zaman içerisinde bazı adamlar burada çarptırması sonucu olsa gerek , sayın Bilal Çoban da yanlış bir intiba kalmış . çok basit bir önerme benim ortaya koyduğum , kadro A listesi 22 "iyi" futbolcudan meydana gelsin rotasyonun sonlarında yer alacak oyuncular ise B listeden U21 futbolcularımız olsun . 5. stoper Mehmet Yeşil kardeşim olsun örneğin , 3 kalecim Uğurcan olsun , 4. santraforum Muhammet Beşir kardeşim olsun ...
Muhammet Demir'e gelince , biz burada bu futbolcunun kulübe gelmesi için kampanya bile yürüttük. Bu forum tarihinde de iki örneği olmuştur. Biri Muhammet idi diğeri ise Türkiyeye dönmek isteyen Fatih Tekke.
Bursa iki U19 futbolcu ile anlaşamayınca kadro dışı bıraktı. Kimdi bunlar Erzurumlu Eren Albayrak , Trabzonlu Muhammet Demir. Para bile konuşmadan ilk teklif edildiğinde gelen kim oldu ? Erzurumlu Eren. O dönem yaşananları büyük ölçüde biliyorum . O günlerden bu yana 2 kez daha fırsat önüne geldi . Birinde de cevabı Antep ile sözleşme yenileyerek verdi. Futbolcu egosu olabilir , asla laf etmem. Fatih Tekke gibi omuzlarda şehre girmek istiyordur , ona da laf etmem. Ancak şu son beş yılda ne değişti de Muhammed bizim kulüpte şu şartlar altında forma giymeye ikna oldu onu anlamadım . Kaldı ki Muhammet gs ile geçen yıl transfer görüşmesi yaptı mı yapmadı mı ? Gs'de forma giymek Trabzonspor'dan daha mı kolaydı ...
Her neyse , madem futbolcunun bize gelme ihtimali var , gelsin sonuna kadar arkasında dururum.
Ancak bu durum , sahadaki yeteneği bir yana ama karakter olarak , Özer Hurmacı'nın çok uzağına düşmüyor maalesef... Şayet şu an kulübe gelmeyi istiyor da istediği yüzü bulamıyorsa , biraz da kabahati kendisinde aramalı .
Hasılı ben kulüpte Trabzonlu , Trabzonlu olmayan ayrımı yapılmasına da bu konularla ilişkili olarak karşıyım . Muhammet Beşir , Uğurcan Çakır diyorsam da Trabzonlu oldukları için değil , maliyetsiz altyapı ürünleri oldukları için.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Boşuna kurcalıyorlar, zaman kaybı.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak gökçay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw otobüsle mi gidiyorlar da yorulacaklar. business class da içki ve yemek servisi eşliğinde 2 saat yolculuk sonra maçtan sonra aynı şekilde geri geliyorlar. bu devirde yorucu yolculuk yok. istanbul trafiğinden çıkıp bize gelseler daha çok yorucu olur onlar için. o yüzden bizim bunları değil nasıl koyup geçeceğiz onu düşünmemiz lazım.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB bizim maç öncesinde Norveç deplasmanına gidiyor. Rakip nispeten kolay ama uzun yolculuk oyuncuları yoracaktır...
Yorum
-
Bordo Mavililer, Rus ekibi Dinamo Moskova'nın Brezilyalı defans oyuncusu Douglas Teixeira'yı transferi bitirmek için Trabzon'a getirdi 27 yaşındaki oyuncu ile yapılan görüşmelerde şu ana kadar bir aşama kaydedilemezken. Douglas Texeira'nın istekleri yönetimin canını sıktı. Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma oyuncu ve menajeri ile görüşmelerin devam ettiğini kaydederken görüşmelerin bu akşam olumlu veya olumsuz olarak sonuçlanması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere Karadeniz ekibi geçtiğimiz haftalarda Dinamo Moskova'nın bir başka stoperi Christopher Samba'yı da Trabzon'a getirmiş ancak Fransız oyuncu sağlık kontrolünden başarılı bir şekilde geçemediği için geri gönderilmişti.
OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/trabzon...u-h227661.html2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel bir kadro kur, Cardozo´yu gönder..buna gülerim ama sinirden!
Mustafa ve Özer gibilerinin ilk hedefi Medjani, sonraki kim olur?!
Takimda para etmeyen, daha dogrusu yatan oyuncular nezaman gidecek?
Haa birde su var, Mustafa Medjani´den iyi derler ama teklif alan Medjani olur..dogru ya, bu yabancilar bu futbolu hic bilmiyor!!!6 milyon Euro rakamları var ortada
Trepazunt ciddi teklif diyor benim ise çok ciddi kuşkularım var
olablir mi evet olabilir ? şahsi fikrim zor olacagı konusunda
medjani satılırsa bence iyi olur 4 milyon euro iyi rakam
Mustafa konusuna girme Trabzonsporun Başkanı olan kişi diyor ki ben varken
daha takıma giremez ...bakıyorum şimdi , Trabzonspor Başkanı mı değişti
yoksa Mustafa başka takımda mı ?
ALLAH ALLAH ikisi de malesef aynı yerde . bir tuhaflık var gibi
çok sinirlenme
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöncelikle tşk ederim
lemi başkanın yanında yer aldı ve kongre sonrası beklentisi vardı
sonuç öyle olmadı
özer iyi bir trabzonsporlu zaten o sayede sözleşme imzalandı
mesela size bir eski bilgi yazayım ersun hoca için özer önemli değildi olsa da
olur olmasa da olur mantıgı
Anladığım kadarıyla halen ortam bulanık ve bu bulanıklıkta nasıl balık avlanacak hayırlısı...
Bir soru daha Ersun Yanal için Trabzonspor önemli miydi? Bir planı gerçekten var mıydı? Ben çok ciddi biçimde adamın gelmesine karşıydım geldikten sonra da gitmesini istedim.
Bunu Özer özelinde değerlendirmeyiniz. Özer bu takım için gerçekten bu saatten sonra olsa da olur olmasa da olur. Kendisi Oğuzhan'a karşı dahi ikili mcadele kazanamıyor..."İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum