Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yumlu ve Aykut Türkiye standartlarında fena stoperler değil.Ancak şampiyonluğa oynayan takımların as stoperleri olamazlar.Ayrıca yıllardır düzgün bir sol bek bulamadık.Costantı o mevkide yeterli görmüyorum.Alpere 1 M Avro vereceğimize 2 milyona falan yabancı bir sol bek bulabilirdik. Ancak unutmamak gerekir ki leşe dönmüş bir kadroyu bir sene de adam etmek kolay değil.Önemli olam istikrarı bozmayalım.Elimizdeki kadroyu tutalım.Her transfer dönemi az ama öz takviyelerle başarı gelecektir.
    Emek Veren Bir Takım Olarak, Paraya Karşı Yetenek Ve Emeğin Savaşını Verdik. Tarih Bunlarıda Yazar.
    Şenol Güneş

Yorum

• Resmi site video yayınlamış güzel olmuş

Yorum

• Pozitif düşünmenin ne kadar önemli olduğunuda sizlere demek istiyorum.

Geçen sezon hiç bir maçı "bu maçı geriye düşsek bile yeneriz" diyerek izlemedim. Bu sezon farklı birşey denemek istiyorum dedim ve her ne olursa olsun "bu maçı alırız" kafasıyla izliyorum maçları. Her anlamda daha kolay ve daha zevkli. Bursa ve Beşiktaş maçlarinda 1-1 olduktan sonra "bu maç bizim" dedim ve öyle olması beni çok mutlu etti.

Biz taraftar olarak bu düsünceyi taşıyalımki oyuncularımızda bunu his etsin. Geriye düşmek çok doğal bir durum ama kendine güvenerek o maçı cevirmek kadar iyi bir duygu yoktur. Taraftar bunun farkına varirsa ve önemini takıma anlatabilirse, onlarda bizi bu düşüncemiz için mahcup etmezler

Eleştiri her zaman olacaktır ama sonunda hep biz güleceğimze inanmalıyız.
        Yeterki iyimser ve pozitif düşünelim.

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Semih AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yapanın ellerine sağlık çok güzel bir çalışma
          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• akhisar maçında kesinlikle stadın dolması lazım umarım ceza çok etkilemez
            2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
            2021-2022
            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trkiyede teknik defansın pek önemi yok. eplde yada ispanyada değiliz. hızlı birazda teknik olacak. jimnastik akılsızı gitmiş teknik diye ağır francoyu almış sen barcelonamısın geri zekalı. Sen nerede oynuyorsun. Hızlı ve dengeli stoper şart.
              Öyle değil işte. Teknik stoperin olsa MBia zırt pırt iki stoperin arasına girip topu oyuna sokmaya çalışmaz. Onun yerine topu orta sahada alır, enerjisini ofansa yöneltir. Teknik stoper farkı bu işte.

Yorum

• "1996'DAKİ TAKIM İYİ DEĞİL, ÇOK İYİ TAKIMDI"

Eski takım arkadaşlarının antrenör ve yorumcu olarak futbola hizmet etmeyi sürdürdüğünü de anlatan Şota Arveladze, hepsinden büyük destek gördüğünü söyledi. Şota, "Yorumlarını okuyorum, bazıları arıyor, söylüyor. Hami çok destek veriyor sağ olsun. Tolunay'la zaten konuşuyoruz. Ogün'le konuştum. O da çok yardımcı oluyor. Orhan'la konuştum. Ünal SMS attı, Hamdi ile karşılaşıyorum. Lemi ile anlaşamıyorum ama. Ne bileyim işte anlaşamıyorum. Bir ara oturup konuşmam lazım. Osman hoca ile konuştuk" dedi. Şota Arveladrze, bu sırada "O takım iyi bir takımdı değil mi?" sorusuna ise, "İyi takım mı dediniz? Çok iyi bir takımdı" yanıtını verdi.

kalin yaptigim yere dikkat! Lemi'nin derdi son zamanlardaki takim hakkindaki olumsuz yorumlari belli oldu.
                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Duygulandim be ... Kesinlikle izleyin, kulübün resmi sitesi az önce yayinladi

Yorum

• Facebook'ta paylaşılan videoda Gurur + Onur kelimelerinden sonra Onur'un fotoğrafını koymuşlar,umarım artık yönetim Onur'a kötü gözle bakıyor demezsiniz. Konu kapandı gitti artık huzur zamanı.
                    ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Remy þu anda aktif olarak Türkiye liginde oynayan tüm santraforlarý cebinden çýkaracak kapasitede bir santrafor , dahasý hücumun hemen hemen tüm formasyonlarýnda pek çok farklý rolde görev yapabilen oldukça versatil , adeta komple bir forvet.

Marka deðeri ve prestij açýsýndan da , Ýngiltere Premier ligin en deðerli kadrosunun parçasý olmuþ ve Fransýz milli takýmý etiketli , orta amerika asýllý bir santrafordan bahsediyoruz. Teknik bir kýyasla , þikebahçenin Anelka'yý getirmesinden , van Persie'yi getirmesinden hiç bir farký yok . Avantajý ise halihazýrda maliyet faktörlerinin bu iki örneðe kýyasla oldukça aþaðý seviylerde olmasý.

Þu an tanýmýyor olsa bile , bordomavi formayý giydiði an herkes neyin ne olduðunu kýsa süre içerisinde öðrenecektir.
                      Serdar yanlýþ anlaþýldým sanýrým ben kötü futbolcudur mahiyetinde söylemedim bunu sadece taraftarlarýmýzýn birçoðu buna belki bende dahilimdir, futbolcularýn kim olduðunu bilmeden,adam akýllý izlemeden yoðun bir bekleyiþ içine giriyoruz. Olmayýnca da hayal kýrýklýðý yoksa remy burda tartýþýlacak bir adam deðil. Kastým tanýmadýðýmýz adamlar için birden deli gibi duygular besliyoruz. Ha þunu da belirteyim bunun en büyük müsebbibi sensin kalemine saðlýk.
                      En son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 12:58.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu denklemde artık Marko da var.
                        Ve tamda bu tercih nedeniyle iyi bir sol stoper alıp kanat beklerin oyun genişliğini sağlayan çizgi oyuncuları olarak daha fazla öne hamle yapması gerekliliği ortaya çıkıyor.
                        Marin hakkındaki tek fikrim borussiada iken izlediğim maç özetleri , o günlerde bizim takım icin hayal bile edemezdim , biraz kıpırdarsa ilerde cok akıcı pas trafikleri sağlarız , umutluyum da ama sahada oynanicak oyunu gorene kadar beklentiye girmiyorum.

Kenar bekler konusunda siz ne dersiniz serdar abi , özellikle constant
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 13:08.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "1996'DAKİ TAKIM İYİ DEĞİL, ÇOK İYİ TAKIMDI"

Eski takım arkadaşlarının antrenör ve yorumcu olarak futbola hizmet etmeyi sürdürdüğünü de anlatan Şota Arveladze, hepsinden büyük destek gördüğünü söyledi. Şota, "Yorumlarını okuyorum, bazıları arıyor, söylüyor. Hami çok destek veriyor sağ olsun. Tolunay'la zaten konuşuyoruz. Ogün'le konuştum. O da çok yardımcı oluyor. Orhan'la konuştum. Ünal SMS attı, Hamdi ile karşılaşıyorum. Lemi ile anlaşamıyorum ama. Ne bileyim işte anlaşamıyorum. Bir ara oturup konuşmam lazım. Osman hoca ile konuştuk" dedi. Şota Arveladrze, bu sırada "O takım iyi bir takımdı değil mi?" sorusuna ise, "İyi takım mı dediniz? Çok iyi bir takımdı" yanıtını verdi.

kalin yaptigim yere dikkat! Lemi'nin derdi son zamanlardaki takim hakkindaki olumsuz yorumlari belli oldu.
                          Lemi özer alındığında çok övüyordu takımı.
                          Özer şimdi arka planda belkide ondandır bu tavrı.

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            30 yasindayim. Radyodan ben de cok mac dinledim.
                            Hatta " reksan reklam sunar" "trt radyo 1" sesleri hala kulagimdadir.
                            Tahsildaroğlu benim peynirim! Güvenle alır, lezzetle yerim!

Yorum

• Arkadaşlar Trabzon'da olan herkes maça gitmeli mutlaka...Bağırmasanızda çağırmasanızda gidin o tribünde olun.

Yorum

• İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                akhisar maçında kesinlikle stadın dolması lazım umarım ceza çok etkilemez
                                Zaten stad dolmuyordu üstüne bir de ceza çok etkileyecek bence 10 bini bulması bile zor malesef.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X