Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazarinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sow'un sözleşmesi 2016 haziranda bitiyor yani düz mantıkla 10 ay sonra bitiyor al ahli geliyor bonservisine 17m euro veriyor

geçen sezonun belkide dünyanın en kötü 10 forvet oyuncusu arasına girecek emenikeye al ain sadece kiralama bedeli için 3.5m euro para veriyor

fb yine bişeyler çeviriyor kabak gibi belli.

mümkünse transfer sezonu bitmeden sert bir sol bek lazım constant sezon boyu kaldırmaz orayı ki imkan varsa satılsın hatta.
    KAP bildirimi gelmediği sürece şu fiyata sattık diye inanmayın o rakamlara ... tamamen borsaya dönük göz boyama
    sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Coolank

Trabzonsporun sportif basariya ihtiyaci var mi, var. Bu sure uzun planlama ile mi olmali. Daha fazla futbol romantizmine ihtiyac yok. Sonucu olmak lazim.

Oyuncu Ts'ye ihtiyac ise alacaksin. Basit ve duz bir mantik. Kolayi zor yapmaya gerek yok. Keskelerle vakit gecirmeye gerek yok dimi Bu kadar basit,

Ah'lar vah'lar yoksa
      En son Libero tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 12:27.

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Coolank

Gunesli gunler gorecegiz

Genc forvet gelirmi sizce
        Şenol Güneş mi geliyor yoksa
        Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
        İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @Serdar Atasoy

Bjk'nin Doria hamlesini yorumlar mısın abi?
          Bjk orta alan merkezi onarmadan , yorumlamaya değer bir takım olarak görmüyorum. Biz kendi işimize bakalım kıymetli kardeşim.

Yorum

Coolank

Gunesli gunler gorecegiz

Senol Günes ?
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Dante'nin maasini kim ödeyecek ?

Ve Papy gelmek isterken, genc iken, gelecegi varken, ileride satilabilirken, motivasyonu yerindeyken, ne isimiz var yasli ve tok Dante ile ? Malouda olayindan sonra hic birsey ögrenilmedi mi ?

Ayrica kalite acisindan Papy ve Dante'nin arasinda büyük fark yok. Büyük fark ancak ekonomik yandan var...

Yorum

• Gunesli gunler sampiyonluk anlaminda kullandim.

Neyse, cuma vakti. Herkese dularin kabul oldugu bir gun dilerim. Iyi dusunun iyi olsun.

Yorum

Coolank

Gunesli gunler gorecegiz

Ben Güneşli günleri sevmem içinde güneş olan cümleleri de

Iyi günler göreceğiz daha güzel

Güneş filan kalsın açık bir hava yeter

Genç oyuncu hakkında bir bilgim yok

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yaşınız kaç bilmiyorum ama bizim gençliğimizde tv'de maç yayını yoktu y da çok kısıtlıydı biz seyredemezdik.
                    Küçük bir el radyosundan maç dinlerdi rahmetli babam.
                    maçları dönüşümlü anlatırlardı.
                    Şimdi Trabzon Avni Aker Stadyumuna bağlanıyoruz dedi mi kalp başlardı gümbürdemeye.
                    Ve genelde de o bahsettiğin ilk 20-30dk'da gol atardık.
                    Sonraki bağlantılar farkın açıldığını duyduğumuz dakikalardı
                    30 yasindayim. Radyodan ben de cok mac dinledim.
                    Hatta " reksan reklam sunar" "trt radyo 1" sesleri hala kulagimdadir.

Sunu demeye calisiyorum,Trabzon sehir olarak Karadeniz'in potansiyel olarak rant potansiyeli en yuksek olan sehri. Siyasi cikmazlardan hala yerinde sayiyor.

Sehrin motivatoru futbol bence.

Hem camia hem sehir futbolu lokomotif gormeli.
                    Bir sampiyonluk cok sey demek.
                    Kitaba sigmaz anlatacaklarim.

O yuzden "ilk 30 dakikalar" onemli.

Yorum

Coolank

Trabzonsporun sportif basariya ihtiyaci var mi, var. Bu sure uzun planlama ile mi olmali. Daha fazla futbol romantizmine ihtiyac yok. Sonucu olmak lazim.

Oyuncu Ts'ye ihtiyac ise alacaksin. Basit ve duz bir mantik. Kolayi zor yapmaya gerek yok. Keskelerle vakit gecirmeye gerek yok dimi Bu kadar basit,

Ah'lar vah'lar yoksa
                      Katılıyorum ve ciddi bir mali planlama disiplin lazım

Yorum

• Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Sonuna kadar okumak lazım, adam camiada eksik olan sevgiyi tamamlaya çalışıyor...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet cok büyük potansiyeli oldugu icin 8tas a geldi sakin bana Marin de bize geldi demeyin Marin'in durumu farkli. ama bu cocuk daha 20 yasinda marsilya nin isine yarasaydi yollamazdi.
                          Botafogo, hiç kimsenin maaşını ödeyemediği dönem bütün oyuncuları serbest kalıyordu. Bir tek Doria'nın maaşı ödenmişti, serbest kalmasın diye. Bildiğim kadarıyla Marsilya'ya da 8-9 milyon euro'ya transfer yaptı. Geçen sezon oynamamasının sebebi ve ardından kiralanmasının sebebi çok farklıydı. Transferi başkan yaptı diye Bielsa, Doria'yı hiç kullanmıyordu. Brezilya'dayken büyük kulüplerin talip olduğunu biliyorum. Hiç izlemedim ama yaşına rağmen Brezilya Liginin en iyi stoperlerinden biri olduğunu söylüyorlardı. Ama aklımda kaldığı kadarıyla uzun boylu yavaş bir stoperdi. Bu da işte Bjk için sıkıntı.

Yorum

• Dantenin gelişi belki Papy'den 3 kat daha fazlaya patlar. Gidişi bedelsiz olur. Papy en azından ve en kötü ihtimal aldığımız paraya satarız (ki şu an Fransızlar çıldırıyor bu paraya bu kalitedeki oyuncuyu nasil gönderirsiniz diye)

Dante şimdi Papy nin 3 katını bıraktım 2 kat daha fazlami verim verecek bize ?

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Yorum

• Geçen Hurma basın toplantısında 1 veya 2 transfer yapıp kapatacağız transferi dedi...Daha sonra oturmuş kadromuza bakarak gelecek dönem sadece ihtiyaç olan bölgelere 1-2 futbolcu daha alabiliriz.Şu an için gereğinden fazla futbolcu almak takıma fayda sağlamaz diye bir açıklama yaptı.En fazla 1 transfer daha yapılacak bu açıklamaya göre o da bir ihtimal ve stopere olacağını düşünüyorum.Şimdi gelelim bize...

Biri ordan yazıyor; işte ileriye bir adam alınabilir bilmem çok yıldız falanda filan..Diğeride yazıyorki o genç bir futbolcu olmasın diye göz kırpıyor falanda filan...Canhanla, Ali Çil gibi...Ama bunlar forumu kudurtmaktan başka ne işe yarıyor.Sürekli futbolcu isimleri atılıyor ortaya..Biri de diyorduki dün akşam forum ilgilendiğimiz yıldızın ismini duysa çıldırır...Kardeşim sen yazma daha iyi ya..Herkes Arif Abi gibi net olsa keşke...

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.61saat.com/futbol/sota-si...r-h227585.html

Sonuna kadar okumak lazım, adam camiada eksik olan sevgiyi tamamlaya çalışıyor...
                                Shota bu isi biliyor isin özünün camia nin kenetlemesi oldugunu biliyor. bu yönünü taktir etmek gerekir. kisacasi icimizden biri.
                                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X