İddaa ya girerim herkesle remy kimdir diye sor ts taraftarına %90 ı tanımaz.
Remy şu anda aktif olarak Türkiye liginde oynayan tüm santraforları cebinden çıkaracak kapasitede bir santrafor , dahası hücumun hemen hemen tüm formasyonlarında pek çok farklı rolde görev yapabilen oldukça versatil , adeta komple bir forvet.
Marka değeri ve prestij açısından da , İngiltere Premier ligin en değerli kadrosunun parçası olmuş ve Fransız milli takımı etiketli , orta amerika asıllı bir santrafordan bahsediyoruz. Teknik bir kıyasla , şikebahçenin Anelka'yı getirmesinden , van Persie'yi getirmesinden hiç bir farkı yok . Avantajı ise halihazırda maliyet faktörlerinin bu iki örneğe kıyasla oldukça aşağı seviylerde olması.
Şu an tanımıyor olsa bile , bordomavi formayı giydiği an herkes neyin ne olduğunu kısa süre içerisinde öğrenecektir.
Bjk, Doria'yı kiralamış. Büyük potansiyeli olduğunu falan duymuştum. Ama Fm profilinden hatırladığım kadarıyla yavaş bir oyuncuydu. Bjk'de defans ağır diye hızlı stoper arıyor. İnşallah yanlış hamle yapıyorlardır.
Bjk, Doria'yı kiralamış. Büyük potansiyeli olduğunu falan duymuştum. Ama Fm profilinden hatırladığım kadarıyla yavaş bir oyuncuydu. Bjk'de defans ağır diye hızlı stoper arıyor. İnşallah yanlış hamle yapıyorlardır.
evet cok büyük potansiyeli oldugu icin 8tas a geldi sakin bana Marin de bize geldi demeyin Marin'in durumu farkli. ama bu cocuk daha 20 yasinda marsilya nin isine yarasaydi yollamazdi.
Marsilya da hic bir maca cikmamis.
En son Dip.Ing.Mag. tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 12:25.
O yuzden ic saha maclarinda,bogmaliyiz,nefes aldirmamaliyiz.
Tribun kenetlenmeli (en zoru)
futbolun o meshur "ilk 15 dakika,ilk 30 dakikalarinda" rakibi indirmeliyiz.
Şampiyon boyle olunur. Cift santrafor oynayacaksa takım iceride,sehir bunun bilincinde olmali.
Bu sene ben transferler yapildikca daha da odaklandim. Umarim keyif verir takim.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bizim gençliğimizde tv'de maç yayını yoktu y da çok kısıtlıydı biz seyredemezdik.
Küçük bir el radyosundan maç dinlerdi rahmetli babam.
maçları dönüşümlü anlatırlardı.
Şimdi Trabzon Avni Aker Stadyumuna bağlanıyoruz dedi mi kalp başlardı gümbürdemeye.
Ve genelde de o bahsettiğin ilk 20-30dk'da gol atardık.
Sonraki bağlantılar farkın açıldığını duyduğumuz dakikalardı
Trkiyede teknik defansın pek önemi yok. eplde yada ispanyada değiliz. hızlı birazda teknik olacak. jimnastik akılsızı gitmiş teknik diye ağır francoyu almış sen barcelonamısın geri zekalı. Sen nerede oynuyorsun. Hızlı ve dengeli stoper şart.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum