İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hacka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülea.çakar: gs dortmuntun mehmet topuzunu aldı
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak edenler için, Cavanda'yı transfer listesine sokan kişi Arif Berkay kardeşimizdir. Onun forumdan topladığı listeden girdi gündeme.. Kendisine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
Cavanda icin beklemtilerim cok kotu yondeydi. Beni cok sasirtti.
Arif abi bizim sesimiz oldu.
Kendisine tesekkurler.
Yorum
-
Beyler yavaş yavaş ayrılık dakikaları geldi burada zaman zaman sevindik zaman zaman üzüldük bir transfer döneminin daha sonuna geldik artık ayrılık vakti maalesef.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
DEEP BLUE
Gençler.. Bir transfer sezonunun daha sonuna geldik. Her zamanki gibi "en gerekli yeri eksik bırakarak"... Yine de geçen yılla mukayese edilemeyecek bir takım oldu. Umarım "her şeye rağmen" iyi şeyler olur... Umarım şampiyon oluruz..
Benden bu kadar. Telefondan yazıyorum ve bu küçük ekrana bakmaktan herseyi çift görmeye başladım. Yaşlı adamız ne de olsa... Müsaadenizle ben de sezonu kapatıyorum. Herkese iyi geceler, bol galibiyet ve iyi futbol dolu bir sezon diliyorum. Mutlu kalın...En son Misafir tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 23:52.
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Çakar korkmasalardı Burak Yılmaz satılcaktı dedi keske korkmasalardi
Gs icin ilk 4 kesinlike hayal.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençler.. Bir transfer sezonunun daha sonuna geldik. Her zamanki gibi "en gerekli yeri eksik bırakarak"... Yine de geçen yılla mukayese edilemeyecek bir takım oldu. Umarım "her şeye rağmen" iyi şeyler olur... Umarım şampiyon oluruz..
Benden bu kadar. Telefonsan yazıyorum ve bu küçük ekrana bakmaktan herseyi çift görmeye başladım. Yaşlı adamız ne de olsa... Müsaadenizle ben de sezonu kapatıyorum. Herkese iyi geceler, bol galibiyet ve iyi futbol dolu bir sezon diliyorum. Mutlu kalın..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum