Dante'ye karşı çıkmamın nedeni takımın maaş dengesi ne olucak..... Yoksa bizde biliyoruz Dante'nin kalitesini....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence çift önlibero en azından içerideki maçlar için gereksiz. Tamam Okay'ı ben de beğeniyorum ama daha üretken bir takım için tek ön libero çift forvet ve ya ofansif orta saha kanat forvetli tek forvet sistemine dönmeliyiz .
Cardozo gibi bir yetenekten faydalanmalıyız ...
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParantez içinde "yaşından dolayı istemeyenler hariç" yazdım. Kalite ve tecrübe olarak Papy'den kat kat daha iyi bir oyuncu.
Dante'nin son zamanlardaki maçı ne zamandı ve neden kesildi ? Bayern taraftarı neden kafasında birdi Dante'yi ? Geçen şampiyonluk garantiyken neler oldu Dante ile ilgili?
Cevaplayabilirsen seninle ancak tartışırım ama öyle genelleme yaparak Danteyi istemeyen futbol cahili demekle olmuyor bu işler
Yorum
-
Hayırdır Dante mi geliyor ?If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence çift önlibero en azından içerideki maçlar için gereksiz. Tamam Okay'ı ben de beğeniyorum ama daha üretken bir takım için tek ön libero çift forvet ve ya ofansif orta saha kanat forvetli tek forvet sistemine dönmeliyiz .
Cardozo gibi bir yetenekten faydalanmalıyız ...
Tribun kenetlenmeli (en zoru)
futbolun o meshur "ilk 15 dakika,ilk 30 dakikalarinda" rakibi indirmeliyiz.
Şampiyon boyle olunur. Cift santrafor oynayacaksa takım iceride,sehir bunun bilincinde olmali.
Bu sene ben transferler yapildikca daha da odaklandim. Umarim keyif verir takim.
Yorum
-
İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİddaa ya girerim herkesle remy kimdir diye sor ts taraftarına %90 ı tanımaz.
Yorum
-
İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDante'ye karşı çıkmamın nedeni takımın maaş dengesi ne olucak..... Yoksa bizde biliyoruz Dante'nin kalitesini.......Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
------------------onur------------------
cavanda - douglas - dante - constant
-----------------m'bia
--------------m.ekici ----------
erkan zengin-------------- markomarin
---------------- ----- n'doye----
------------- Cardozo----En son Fatih Bayrakdar tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 12:18.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
dante ligin en iyi stoperi olur..bosingwa bizi nasıl sag beke doyurduysa...oda bizi stopere doyurur.
yanlız 32 yaşına gircek..maliyeti çok yüksek...bilemicem...ben daha az kaliteli olan papy yi tercih ederdim...TS bir defans oyuncusu 3 mio. gibi uçuk rakamlar vermemeli...Üstelik bayern bedava ya bırakmaz..bonservisi de 5 mio. dan aşağa olmaz....Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahat olun rahatSAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyanın en basit sorunu konsantrasyon sorunudur,Bayern'de ki yerini garanti görmez yada gönderilmek istendiğini biliyordur bu yüzden de konsantre olamıyordur,bize gelince paşalar gibi parasını alacak,banko ilk 11 oynayacak ve konsantre olamayacak öyle mi? İmkansız ötesi.
Gönderiliyor diye konsantre olamiyor durumuna daha çok ihtimal veriyorsun yani ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum