Yahu iki forvetle çıkılacaksa ki bu ortasahadan bir kişi eksiltmek demek. Cardozo/N'doye çıkarız. Bunları durduracak defans kimde var?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Douglas'i FC Twente döneminde yakindan takip ediyordum. Hollanda liginin en iyi savunma oyuncusuydu. Özellikle 2009-2010 sezonu (sampiyon olduklari sezon) takimin en onemli oyunculardan bi tanesiydi. Bu performansini 2010-2011 sezonunda'da surdurdu. Sampiyonlar ligi maclarinda iyi bi goruntu cizdi. 2013'ten beri, yani Dinamo Moskovaya transfer oldugundan beri hiç takip etmedim açikcasi. Ama transfermarktdaki bilgilere göre cogu maclarda gorev almis. Douglas kesinlikle kaliteli stoper ve takimimiza kesinlikle katki saglicaktir.
Yanliz bu Papy sevdasi nedir hiç anlamis degilim. Ya arkadas, geçen sezon Medjani için taraftarlarimizin 90%i bu takimin Onur ve Ekici ile birlikte banko oyuncusudur demiyormuydu? Ne oldu da birden bire Medjani'ye sirt çevirmeye basladik anlamadimki... Ayrica Papy'nin kaç tane maci izlendiki bu yorumlar yapiliyor? Kötü futbolcu demiyorum, ama sadece transfermarktdaki ve FMdeki bilgilere gore yorum yapmayin arkadaslar... Zamaninda (özellikle 2013-2014 sezonun devre arasinda) Mustapha Yatabare gelsin diye yirtinan arkadaslar vardi. Geldi de ne oldu??En son Isko6161 tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 00:55.
Yorum
-
İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu serefsizler Sampiyon olmak icn her türlü oyunu yapacaktir. Cok zor. Neyse önce Transferleri yapalim hayirlisiyla bu oyunu bozariz InsAllah"İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenedense her şeyden çok schaub u istiyorum acayip kanım ısındı alın şu çocuğu ya
Fm transferi gibi özellikle Schaub
Yorum
-
İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumca eksiyi basıp sana forumda bir ilk olarak 4'lü kırmızıyı verelim"İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2011 sezonunda rekor puan yetmediyse her hafta 3 puan gerekli malum eskişehir sivas hala ligde
Yorum
-
İlk olarak bakigokhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes teke tek maç mı yapacak:-) Egemeni yollayıp kayjere 7 milyon vermişler.. 156 bin avroluk adamın yollması problem değil de 7 milyon verdiğin eşşek çıkarsa ne olacak:-)
Üstad sen gaza verme kimseyi biz takımımızı destekleyelim. İHO meselesine de kongrede bakacağız inşallah...
bu pappy olmassa ihoya oy vermem net.
fransada yaşayan birr enkdaşımız ben maçlarını izliyorum mükemmel transfer olur dedi ingiltereden talipleri var dedi bende you tubeden baktım süper adam.
yumluyu yollama derdinde değilim kalsın yedek olarak yumluya güvenenler yumluyla beraber çukura yuvarlanıcak.
sen renkdaş bi ferrari alsan bunun motoru çıkarın tofaş motor takın dermisin orjinalliğini yapısını bozarmısın .yumlu tofaş motordur takım ise ferrari oldu.
bizim hata yapma lüksümüz yok şikebahçe transferde hatada yapsada hakemlerle yürütülüyor.
bu transfer sadece hurmanın nantes başkanına inadı yüzünden olmadı bence .
inat edin almayın umrunuzdamı trabzonspor taraftarının yıllarca çektiği kahır.
Yorum
-
schaubun son durumu
bu cocuk agir sakatlikdan cikti
+cocukken babasinin öldügü araba kazasinda bir yigin kemigi kirilmisti
buna ragmen böyle oynuyor
biraz daha gelisdimi neler yapacak siz düsünün
saf yetenek"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
schaubun son durumu
bu cocuk agir sakatlikdan cikti
+cocukken babasinin öldügü araba kazasinda bir yigin kemigi kirilmisti
buna ragmen böyle oynuyor
biraz daha gelisdimi neler yapacak siz düsünün
Messidede bir kemik hastaligi vardi ve ispanyaya tedavi olmaya geldikten sonra hayati degisti
Yorum
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sorum var Papy'in 3 maçını 90 dk izleyen kaç kişi var ????
Bak ben hiç izlemedim bu adamı iyi kötü yorum dahi yapamıyorum
Ama sizleri okuyunca dünyanın en iyisini istiyoruz gibi hissettim
Yorum
-
İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDouglas'i FC Twente döneminde yakindan takip ediyordum. Hollanda liginin en iyi savunma oyuncusuydu. Özellikle 2009-2010 sezonu (sampiyon olduklari sezon) takimin en onemli oyunculardan bi tanesiydi. Bu performansini 2010-2011 sezonunda'da surdurdu. Sampiyonlar ligi maclarinda iyi bi goruntu cizdi. 2013'ten beri, yani Dinamo Moskovaya transfer oldugundan beri hiç takip etmedim açikcasi. Ama transfermarktdaki bilgilere göre cogu maclarda gorev almis. Douglas kesinlikle kaliteli stoper ve takimimiza kesinlikle katki saglicaktir.
Yanliz bu Papy sevdasi nedir hiç anlamis degilim. Ya arkadas, geçen sezon Medjani için taraftarlarimizin 90%i bu takimin Onur ve Ekici ile birlikte banko oyuncusudur demiyormuydu? Ne oldu da birden bire Medjani'ye sirt çevirmeye basladik anlamadimki... Ayrica Papy'nin kaç tane maci izlendiki bu yorumlar yapiliyor? Kötü futbolcu demiyorum, ama sadece transfermarktdaki ve FMdeki bilgilere gore yorum yapmayin arkadaslar... Zamaninda (özellikle 2013-2014 sezonun devre arasinda) Mustapha Yatabare gelsin diye yirtinan arkadaslar vardi. Geldi de ne oldu??
medjani yürekli cesur savaşçı ama kalite olarak bu takım onu aştı artık bunu görmemiz lazım.
herşey mutlu son için kimseye bağımlı kalınmamalı en iyiler kalmalı takımda.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum