Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu iki forvetle çıkılacaksa ki bu ortasahadan bir kişi eksiltmek demek. Cardozo/N'doye çıkarız. Bunları durduracak defans kimde var?
    "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• Belluschinin Bursaspora geri donme durumu varmis. Son karari Fifa verecekmis

Yorum

• nedense her şeyden çok schaub u istiyorum acayip kanım ısındı alın şu çocuğu ya

Yorum

• Douglas'i FC Twente döneminde yakindan takip ediyordum. Hollanda liginin en iyi savunma oyuncusuydu. Özellikle 2009-2010 sezonu (sampiyon olduklari sezon) takimin en onemli oyunculardan bi tanesiydi. Bu performansini 2010-2011 sezonunda'da surdurdu. Sampiyonlar ligi maclarinda iyi bi goruntu cizdi. 2013'ten beri, yani Dinamo Moskovaya transfer oldugundan beri hiç takip etmedim açikcasi. Ama transfermarktdaki bilgilere göre cogu maclarda gorev almis. Douglas kesinlikle kaliteli stoper ve takimimiza kesinlikle katki saglicaktir.
          Yanliz bu Papy sevdasi nedir hiç anlamis degilim. Ya arkadas, geçen sezon Medjani için taraftarlarimizin 90%i bu takimin Onur ve Ekici ile birlikte banko oyuncusudur demiyormuydu? Ne oldu da birden bire Medjani'ye sirt çevirmeye basladik anlamadimki... Ayrica Papy'nin kaç tane maci izlendiki bu yorumlar yapiliyor? Kötü futbolcu demiyorum, ama sadece transfermarktdaki ve FMdeki bilgilere gore yorum yapmayin arkadaslar... Zamaninda (özellikle 2013-2014 sezonun devre arasinda) Mustapha Yatabare gelsin diye yirtinan arkadaslar vardi. Geldi de ne oldu??
          En son Isko6161 tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 00:55.

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu serefsizler Sampiyon olmak icn her türlü oyunu yapacaktir. Cok zor. Neyse önce Transferleri yapalim hayirlisiyla bu oyunu bozariz InsAllah
            Haklısın kardeşim. İnşallah bozulacak o oyunlar. Zor ama imkansız değil... Destek şart. Kayıtsız kalınmamalı hatalara. Kayırmalara. Taraftar birlik olmalı ve organizasyonlar düzenlemeli her kulvarda. Artık sat-ı müdafa etmek gerek ve bu sat vatanın bütün kurumları olmalı...

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nedense her şeyden çok schaub u istiyorum acayip kanım ısındı alın şu çocuğu ya
              Papy ve bu cocuk forumca kabul oldu

Fm transferi gibi özellikle Schaub

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forumca eksiyi basıp sana forumda bir ilk olarak 4'lü kırmızıyı verelim
                Adamı tehditle susturdun:-) replerine dokunmayın:-)

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2011 sezonunda rekor puan yetmediyse her hafta 3 puan gerekli malum eskişehir sivas hala ligde
                  şikebahçenin kadrosundan daha önemli problem bu bence ilk hafta eskişehiri gördük ligden düşmeyi garantilemiş takım gibi oynadı.hiç kimse artık şike yapmaya cesaret edemezler demesin eskisinden de daha bariz yapılacak şikeler buna hazırlıklı olalım. şbye coğu anadolu takımı yatacak ancak biz bile fbnin galibiyetlerini muhteşem kadrosuna bağlayacağız

Yorum

• Son halka Papy...Riske gerek yok...Mükemmel bir kadro mühendisliği oldu, son hamle Papy...Olacak inşallah...

Bu planlama doğru noktalanmali, tek bir atış daha...
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Bir sorum var Papy'in 3 maçını 90 dk izleyen kaç kişi var ????

Bak ben hiç izlemedim bu adamı iyi kötü yorum dahi yapamıyorum

Ama sizleri okuyunca dünyanın en iyisini istiyoruz gibi hissettim
                      http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak bakigokhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herkes teke tek maç mı yapacak:-) Egemeni yollayıp kayjere 7 milyon vermişler.. 156 bin avroluk adamın yollması problem değil de 7 milyon verdiğin eşşek çıkarsa ne olacak:-)

Üstad sen gaza verme kimseyi biz takımımızı destekleyelim. İHO meselesine de kongrede bakacağız inşallah...
                        kimseye gaz maz verdğim yok.biraz araştır bi bak istersen o pappy nantesin en değerli adamı forumu takip ediyorsan bi ton talipleri çıktı .

bu pappy olmassa ihoya oy vermem net.

fransada yaşayan birr enkdaşımız ben maçlarını izliyorum mükemmel transfer olur dedi ingiltereden talipleri var dedi bende you tubeden baktım süper adam.

yumluyu yollama derdinde değilim kalsın yedek olarak yumluya güvenenler yumluyla beraber çukura yuvarlanıcak.

sen renkdaş bi ferrari alsan bunun motoru çıkarın tofaş motor takın dermisin orjinalliğini yapısını bozarmısın .yumlu tofaş motordur takım ise ferrari oldu.

bizim hata yapma lüksümüz yok şikebahçe transferde hatada yapsada hakemlerle yürütülüyor.

bu transfer sadece hurmanın nantes başkanına inadı yüzünden olmadı bence .

inat edin almayın umrunuzdamı trabzonspor taraftarının yıllarca çektiği kahır.

Yorum

• schaubun son durumu

bu cocuk agir sakatlikdan cikti
                          +cocukken babasinin öldügü araba kazasinda bir yigin kemigi kirilmisti
                          buna ragmen böyle oynuyor
                          biraz daha gelisdimi neler yapacak siz düsünün

saf yetenek
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

schaubun son durumu

bu cocuk agir sakatlikdan cikti
                            +cocukken babasinin öldügü araba kazasinda bir yigin kemigi kirilmisti
                            buna ragmen böyle oynuyor
                            biraz daha gelisdimi neler yapacak siz düsünün
                            Belki bu sakatliklar ona yaradi
                            Messidede bir kemik hastaligi vardi ve ispanyaya tedavi olmaya geldikten sonra hayati degisti

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir sorum var Papy'in 3 maçını 90 dk izleyen kaç kişi var ????

Bak ben hiç izlemedim bu adamı iyi kötü yorum dahi yapamıyorum

Ama sizleri okuyunca dünyanın en iyisini istiyoruz gibi hissettim
                              Aynen kardesim. 10dk once aynisini bende yazdim. Ayrica ne oldu da Medjani begenilmemeye baslandi?

Yorum

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Douglas'i FC Twente döneminde yakindan takip ediyordum. Hollanda liginin en iyi savunma oyuncusuydu. Özellikle 2009-2010 sezonu (sampiyon olduklari sezon) takimin en onemli oyunculardan bi tanesiydi. Bu performansini 2010-2011 sezonunda'da surdurdu. Sampiyonlar ligi maclarinda iyi bi goruntu cizdi. 2013'ten beri, yani Dinamo Moskovaya transfer oldugundan beri hiç takip etmedim açikcasi. Ama transfermarktdaki bilgilere göre cogu maclarda gorev almis. Douglas kesinlikle kaliteli stoper ve takimimiza kesinlikle katki saglicaktir.
                                Yanliz bu Papy sevdasi nedir hiç anlamis degilim. Ya arkadas, geçen sezon Medjani için taraftarlarimizin 90%i bu takimin Onur ve Ekici ile birlikte banko oyuncusudur demiyormuydu? Ne oldu da birden bire Medjani'ye sirt çevirmeye basladik anlamadimki... Ayrica Papy'nin kaç tane maci izlendiki bu yorumlar yapiliyor? Kötü futbolcu demiyorum, ama sadece transfermarktdaki ve FMdeki bilgilere gore yorum yapmayin arkadaslar... Zamaninda (özellikle 2013-2014 sezonun devre arasinda) Mustapha Yatabare gelsin diye yirtinan arkadaslar vardi. Geldi de ne oldu??
                                douglus rusyada yılı defans oyuncusu seçildi renkdaşım son durum bu.

medjani yürekli cesur savaşçı ama kalite olarak bu takım onu aştı artık bunu görmemiz lazım.

herşey mutlu son için kimseye bağımlı kalınmamalı en iyiler kalmalı takımda.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X