genelleme yapmak ne kadar kolay istemeyenler zekiyi serkana tercih ederdi? kim dedi bunu ya? 100 kişide 1 kişi dediyse bunu ne güzel genelliyorsun herkese?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbicim iyi bir yedek olur Yumlu.
Yumlu kimi yedekleyecek ? Dante'yi mi ? Douglas'ı mı ? ne gibi farklı yeteneği var ?
Her gözümü kapattığımda saçma sapan çıkışları yerini kaybedişleri geliyor gözümün önüne ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Soner Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFfp ye takılmadan takıma para aktarıyor şikebahçe. Azizeye kaldı yine meydan. Başladı istediği at koşturmaya. Garanti almış bir yerlerden belli. Mahkeme suçlu bulursa kupa bizim miş.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS mahkeme değil mi ?
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDante'yi istemeyenler (yaşından dolayı istemeyenler hariç) futboldan anlamıyordur,Guardiola'nın sürekli oynattığı bir adamı mı tartışacağız? Dünyanın en iyi takımlarından olan Bayern'in sürekli ilk 11'de çıkan oyunusunu mu tartışacağız? Papy'miş yemişim Papy'i Dante'nin gelme ihtimali varsa Dante gelmelidir.
Neyse, futboldan anlamayan birinin dediklerini pek önemsemezsin herhalde.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir genellemeyi ne diye yapıyorsunuz ki? Ben de Dante'yi istemiyorum çünkü Papy ile karşılaştırıldığında daha yaşlı ve maliyetli. Ayrıca yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi Bayern'de bile konsantrasyon sorunları olan bir oyuncu.
Neyse, futboldan anlamayan birinin dediklerini pek önemsemezsin herhalde....Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
İlk olarak Soner Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahkeme evey. Peki yurt içine yansımış bir sonuç görebildiniz mi? Beraat edeceğinden adı kadar emin olmasa kupayı bize vereceğini söyler mi?
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
Trabzonsporda eleştrilecek oyuncular, YUMLU, AYKUT YA DA YUSUF VB değildir. Eleştirecekseniz yerden yere vuracak rencide edecekseniz,
Soner tek başına size yeter aldığı paraya ihanet eden budur. Diğerleri iyi kötü görev veriliyor yapmaya çalışıyorlar.
Soner
Atik
İshak
alın bunları.
(Bende yeri geliyor çok kızıyorum çok sözvüyorum ama gelipte burda saçma sapan konuşmuyorum. İyi bir stoperin olsa zaten oynatymayacak hoca yumluyu olan da bu. Yerli başka bir stoper söyleyin onun üzerinden tartışalım. Mesela, Semih?, Bekir, Hakan Balta, Ersan ???? )
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstediği kadar beraat etsin. Siyasi iklim değiştiğinde herşey tersine dönecek ben buna inanıyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum