Bugun papy ve douglasi bekliyorum ve papy benim icin sol ayakli olmasindan dolayi buyuk onem arz etmekte
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yorum papy gelirse oluşacak defans hattımızın rakipler karşısında nasıl bir etki yapacağının 10 numara özeti.
Rakiplerin kafasında oluşan Trabzonspor defans hattı görüntüsü de bu şekilde bir şey olacaktır kanaatindeyim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun papy ve douglasi bekliyorum ve papy benim icin sol ayakli olmasindan dolayi buyuk onem arz etmekte
Yorum
-
Papy anlatılanlara bakılırsa iyi bir defans oyuncusuna benziyor..Ama hani alınmazsada medjani douglas merkez defansı da bence fena değil..
Umutsuzluğa duşmemek lazım..Rakiplerimiz yanılmıyorsam aşağıdk igibi ve bence bızım defans daha kuvvetli..Heleki onlerınde bır mbia yanlarında da cavanda ve constantı duşunursek...Hayırlısı bakalım..
bjk ersan rhodolfo
fb alves kjaer
gs chedju semih sanırım
Yorum
-
Douglas Kap'ı çok gecikmeden gelir umarım...Papy de alınırsa şahane olur.
Marin'in forma şansı alabileceğinden şu an için şüpheliyim. Ben Yusuf'un yerine oynatmasını bekliyordum Marin'i. Fakat biliyosunuz ki Yusuf A milli takıma seçildi. Bu yüzden Şota'nın onda ısrar edeceğini düşünüyorum.Kısacası Marin benim fikrime göre bu bir aylık süreçte rotasyon oyuncusu olacak gibi sonradan oyuna girecek gibi.Erkan'ı da kesemez zaten geldiğinden beridir en formda halini yaşıyor. Hayırlısı bakalım.En son Erdal UZUNYILMAZ tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 10:03.
Yorum
-
İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyumculukta ilk onbir yapılır herhal)) süper ... Transfere sezonu böyle kapatılır
Yılın çıkış yapan duyumcusu : olgun
Yılın en sert keskin duyumcusu : treazunt
Yılın en çalışkan aktif duyumcusu : Arif üstad
Yılın en gizli duyumcusu : libero
Yılın en inceci duyumcusu : Yiğit
Yılın en ters manyal veren duyumcusu : uğur
Vallahi bir kaç daha vardı adlarını unuttum özür dilerim
Haaaa bir de beni takip etmiyorsan da seni severim diyen 61 var o başkaEn son coolank tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 10:10.
Yorum
-
Yumlu fanları hariç stoper tandeminde douglas'ın yanında yumlu&aykut'un olmayacağı konusunda çoğunluk sağlandı sanırım.
Douglas'ın yanına Medjani'yi yazanlar var. Medjani sürpriz golleri nedeniyle öne çıktı (ki şampiyonluk mücadelesinde böyle adamlara ihtiyaç var) ama stoper oynadığı maçlarda o da çok pozisyon hatası yaptı ve adam kaçırdı.
Medjani ekonomik ömrünü tamamlamak üzere satalım konusu verilecek paraya ve alternatifine göre değerlendirilir.
Ama şu da bir gerçek.
Kadro çok çeşitlendi. Gelecek oyuncuları da düşündüğümüzde yedek kulübesindeki 7 kişinin seçimi de zor ve önemli olacak. Yedek Kadroda bir stoper bir kanat bek bir de defansif ortasaha oluyor genelde.
Medjani stoper ve defansif ortasaha yedeklemesini yaparak yedek kadroya bir alternatif hücum oyuncusu daha alabilmeyi de sağlar.
Umarım tutabiliriz kadroda.
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle)) süper ... Transfere sezonu böyle kapatılır
Yılın çıkış yapan duyumcusu : olgunduygusal anlar yaşıyorum...
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle)) süper ... Transfere sezonu böyle kapatılır
Yılın çıkış yapan duyumcusu : olgun
Yılın en sert keskin duyumcusu : treazunt
Yılın en çalışkan aktif duyumcusu : Arif üstad
Yılın en gizli duyumcusu : libero
Yılın en inceci duyumcusu : Yiğit
Yılın en ters manyal veren duyumcusu : uğur
Vallahi bir kaç daha vardı adlarını unuttum özür dilerim
Haaaa bir de beni takip etmiyorsan da seni severim diyen 61 var o başka
Hocam beni sadece duyumcu olarak nitelendirmesek daha aktif görevlerde yaptımYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHareket berekettir. Vira Bismillah.
Musa Fatih Öztürk Atik Soner vs vs
Fesihler gelir mi son 2 gün kala?
Günaydın hocam tabi bu aradaEn son LittleFinger tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 10:13.Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum