İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupadan elenmeden önce yaptırıyorlardı, şimdi yaptırmıyırlar.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi spor haberlerinde söylediler vargas ve kulübüyle anlaşmaya çok yakınmışız her an açıklanabilirmiş, tahminim bursaya yenilirsek açıklayacaklar
İnş olur kanat forvet olarak bize cuk oturur
Yorum
-
1995 - 1996 Kadromuz
Shota - Fatih - Hami hücum oyuncuları.
Şampiyon senemiz.
11'e bak. Umut - Burak - Jaja
Bu yıl nedense taraftarımız orta sahayı 3lemeye çalışıyor. Okay kes. Yerine Ekici kaydır Ekici yerine Hami * Jaja tarzı adam al. Sen Trabzonspor'sun
Ekici Colman kadar defans yapamayacak mı ya.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman büyük topçudur.
Futbolunu bitiren Trabzonspor'da gereğinden fazla kalmasıdır...
2011 yazında gitmesi gerekirdi...
Kesinlikle Colman Benfica talip olduğunda gitmeli idi ama profesyonel hayatın her alanında bu tip işler oluyor önemli olan bunlara rağmen devam edebilmektir. Colman Trabzonspor'u kafasında bitirmiş olsa bile küllerinden yeniden doğmayı becerebilirdi.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
1995 - 1996 Kadromuz
Shota - Fatih - Hami hücum oyuncuları.
Şampiyon senemiz.
11'e bak. Umut - Burak - Jaja
Bu yıl nedense taraftarımız orta sahayı 3lemeye çalışıyor. Okay kes. Yerine Ekici kaydır Ekici yerine Hami * Jaja tarzı adam al. Sen Trabzonspor'sun
Ekici Colman kadar defans yapamayacak mı ya.
fatih sakatliklari ve ayaklarinda kiriklar sonrasi forvete kaydi eskisi gibi kosamadigindan
96 nin fatihinlen senin izledigin fatih sultan tekke arasinda dünyalar var"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle96 da fatih 8 numarada oynuyordu ünallan, arkalarinda lemi
fatih sakatliklari ve ayaklarinda kiriklar sonrasi forvete kaydi eskisi gibi kosamadigindan
96 nin fatihinlen senin izledigin fatih sultan tekke arasinda dünyalar var
Şu kadronun hepsini bilmiyorumda abi , en azından Shota ve Hami gibi 2 tane forvet Fatih'te yarı forvet syılır. Öyle orta saha mı olurDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki abi eyvallah.Yatabare satılacak mı ? Vargas olmazsa alternatif kim? Papy den başka bir stoper daha düşünülüyor mu? Toivonen alınmak için mi alınıyor yoksa mutlaka alacaklar mı alternatifi var mı?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu kadronun hepsini bilmiyorumda abi , en azından Shota ve Hami gibi 2 tane forvet Fatih'te yarı forvet syılır. Öyle orta saha mı olur
hami serbest adamdi, zaten senol hocadan sonra geri cekildiginde dahada cok katki vermeye baslamisdi
fatih inanilmaz yetenekti, ön libero cikardigi maclar bilen vardi,taki mehmet ipeklen o yaptigi kavagaya dek, ondan sonra kendini toplamasi 4-5 yil almisdi gurbette
ünali anlatmam gerekmez, zamaninin kaos futbolunda olan biteni ligde komanda eden tek orta sahaydi, ama onada terimin katildigimiz ilk avrupa sampiyonasina almamasi agir yara vurmusdu, elemelerde her macta ilk 11 de 4-6 Trabzonsporlu kadroda varken sampiyona icin kadroya bilen alinmadi oyuncularimiz
lemide belkide türkiyenin ilk modern önliberosuydu
ogün oyun kurabilen tek stoper
apo solun firtinasi
takimin tek kötüsü petranovicdi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
eğer takım boyu kısaltılabilinip blok halinde oynayabilirsek 4-4-2 bu ligde çok iş yapar.bunun için özellikle stoperlerin özellikleri çok önemli.takım önde oynamayı da bilmeli.yoksa mevcut stoperlerle schusterin bjk'sine döneriz.ancak istenilen özelliklerde stoper alınırsa terimin gs'si de olunabilinir. o gs barnebeu'da madride karşı da aynı sistemle oynayacak güveni kazanmıştı.There is no spoon...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum