İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak FatihBayraktar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePapy zaten bastan beri zor bir transfer di. Devre arasinda ingiltere den cok talibi vardi Nantes baskaninin acgozlulugu yuzunden yaklasik 10 M euro dan oldular. Simdi en azindan zarari azaltma pesinde ne koparirsam diye bakiyor. Papy simdi olmasa devre arasinda gidecek. Bize gelmeye de sicak bakiyor. 2.3 M euroluk teklifimiz hala kabul gormedi. Ilgilenen tum ingiliz kuluplere haber gonderdi Nantes baskani ama hepsi transferlerini neredeyse tamamladi. Benim kaynaklarim burdan degil fransa dan. Sahsi dusuncem Papy gelirse hem cok basarili olur hem de buradan transfer yapip bize iyi paralar kazandirir. Bize gelmesi avrupa da surpriz olarak gorulecektir.
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer benim ismini öğrendiğim kişiyse o futbolcu, hem ismi hem de verimi çok büyük bir futbolcu.
Yorum
-
bu lig gerçekten çok zor . kweukeler nakoulmalar vs. kasap stoperler. 30 metreden şansına gol atan anadolu topçuları var. ölümüne kapanan takımlar ve her dakika faulün ve topun durduğu lig. Çok aşırı sert ve gayri nizami bir lig...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak FatihBayraktar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePapy zaten bastan beri zor bir transfer di. Devre arasinda ingiltere den cok talibi vardi Nantes baskaninin acgozlulugu yuzunden yaklasik 10 M euro dan oldular. Simdi en azindan zarari azaltma pesinde ne koparirsam diye bakiyor. Papy simdi olmasa devre arasinda gidecek. Bize gelmeye de sicak bakiyor. 2.3 M euroluk teklifimiz hala kabul gormedi. Ilgilenen tum ingiliz kuluplere haber gonderdi Nantes baskani ama hepsi transferlerini neredeyse tamamladi. Benim kaynaklarim burdan degil fransa dan. Sahsi dusuncem Papy gelirse hem cok basarili olur hem de buradan transfer yapip bize iyi paralar kazandirir. Bize gelmesi avrupa da surpriz olarak gorulecektir.
bizim takım medjaniyi çoktan aştı ver gitsin işte yaa.
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden bekletirler hala anlamam
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirşeyler yazmak için girdim, ama yine o manzara... Bu Yumlu ve Bourceanu isimlerinin tam da girdiğim anlara denk gelmesi ilahi bir mesaj mı acaba :-)) Neyse, kaçtım.
Yorum
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadro işi tamamdır. douglas'a ilaveten belki papy veya daha maruf bir oyuncu bir de Schaub olabilir, uğraşıyorlar.
bu işin kadro kısmı, sanıyorum en iyi kadromuz.
işin taraftar ve şehir kısmı da sadece destek vermek bilet kombine saha içi tezahürat rakibi baskı altına alma filan sanılıyor, katılmıyorum.
taraftarımızın ve şehrimizin sakin olması lazım. bunun bir oyun olduğunu unutmaması lazım. güzel oyunu teşvik etmesi, fair play çerçevesinde doğru işlere yönlendirmesi gerekir takımı.
şota, takımımızın en büyük transferidir.
altı dil bilir, bu o kadar önemli sayılmayabilir diyelim. flemenkçe filan dil değil bazılarına göre çünkü.
anası babası profesör, bu da önemli değil diyelim, bazıları tahsile değer vermiyor olabilir.
kendisi de yuksek tahsillidir.
ulkemizde, iskoçyada ve hollandada gol kralı olmuştur, ajaxta 55 gol atmış bu adam.
bugun o şotayı almak isteseniz 40 milyon euro eder, bana sorarsanız.
adamın futbol bilgisi senin benim değerlendirebileceğimiz düzeyin çok çok üstünde yani.
hocalığı da van gaalden öğrenmiş, ama hala acemi diyebiliriz, orası ayrı.
bu adam haksız bulduğu gol sonrası kaleyi açtırmış bir adamdır.
bu adam bu oyunu yeniden sevdirebilir şehre, hepimize savaş atmosferinden kurtulup mutlu mesut bir iklim yaşama fırsatı yakalatabilir.
bu gözle bakmak lazım, sülalesinin harcayamayacağı parayı bu işten kazanmıs bir adamdan şehrimizin ögreneceği çok sey var.
sabırla ögrenmeye çalışmalı, futbolun gereklerini sahaya yansıtan ve o şehre ait anıları içerisinde zikrettiği fıkraları şimdi mbianın cavandanın yaşamasına izin veren bir ortam oluşturmalıyız.
trabzon gergin bir yer değildi, bizi hatırlayan hep gülümserdi. çünkü biz hep tebessüm eden bir şehrin çocuklarıydık.
yeniden o havayı yakalamamız lazım.
yenildiğimizde de topçularımızı hesap ödemedikleri yemeğin üzerine zorla havuç baklava dayayıp hafiften uyararak uğurladığımız, rakip liverpoolu usta otelde sabaha kadar davulla uyutmadığımız, hristiyan adamı zorla cumaya götürdüğümüz şehri bekliyorum ben.
her şey unutulur, babaannelerimizin beş saniye izlemediği maçlar için namazlarında dua ettiği takım olmayı başardığımız unutulmaz.
Paralel bir yazı da ben yazdım bugün usta yazın için teşekkürler. Transfer işini iyi hallettik. Şimdi bir Ekol oluşturma vakti, bu ekolünde ilk ayağı shota dır. Ona bu fırsatın tanınması lazım sonuna kadar destek olunması Lazım. Bir istifa söylemi ortaya çıkacaksa bu en erken 5 sene sonra Olmalı. En az 5 sene verilmeli shota ya yoksa sabredilemeyecek ise Ekol mekol hikaye, 2-3 sene sonra transfer Döneminde yine Fatih atikleri, Serdar Gürler leri konuşuruz her şeyi sil baştan yaparız.
Gesendet von iPad mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum