Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer Serhat Altıncı gerçekten Danteyle anlaştıysa İho hertürlü Hurmayı kandırır aldırır o adamı..
    TRABZONSPOR
    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dante ihtimalini bir kere unutalım hep beraber. Dante gerçek değil. Başkan büyük bir transfer için koşturuyor ama bence maceraya gerek yok.

Cepteki Papy'i alıp işi kapatalım.
      Gerçekten büyük transfer mi yoksa adı büyük kendisi bitmiş transfer mi?

Yorum

• Salzburgtaki soriano bizim ligte çok iş yapardı. Süper bir gol Attı şimdi

Gesendet von iPad mit Tapatalk
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• cavanda-douglas-papy li defansın yanıda dol bekte feridun sungur bile oynasa sırıtmaz .. öyle sağlam

Yorum

• İlk olarak taita tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            FIFA 16 24.09.2015 te piyasaya çıkacak diyor. Bundanyer alır mı bu kadrolar, geç kaldı sanırım, sonradan yama mama yapılabiliyor mu yenitransferler?
            Olur ama bizim yıldızımız yine 3.5 olur adamlar her defasında bizi Sivasla bir tutuyorlar. Aslında bu sinir bozucu durum için EA ye birkaç uyarı yazsak iyi olur.
            İSTANBULU EZE EZE ,
            EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• stoper ünlü olsa ne fark eder, stada taraftar çekmez stoperler

eğer isim bakıyolarsa sağ acığa veya forvete baksınlar

Yorum

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gerçekten büyük transfer mi yoksa adı büyük kendisi bitmiş transfer mi?
                Eğer benim ismini öğrendiğim kişiyse o futbolcu, hem ismi hem de verimi çok büyük bir futbolcu.
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya benim anlamadığım bu İHO olacak mangal küreği hem çıkıp futbol ve transfer işlerini tamamen Hurmaya bıraktık diyor sonrada çıkıp adamın işine karışıp posası çıkmış adamları aldırmaya çalışıyor. Şampiyon olacaksak şöhrete değil performansa ihtiyacımız var. Terry falan gelecekse bilmiyorum ama Dante için Papy bekletilmesin.
                  gerçekten çok haklısın iho sen futbolu bilmiyorsun işte karışma hurmayı da getirdin napıyorsun iho bi kere saçmalama.

hala ders almadınmı halilodzic deneyiminden maludadırbilmem nedir .karışma iho sen başkanlık yöneticilik görevini yap transferi futbolu bilenlere bırak .

dante mante rolando saçmalığı bir çuval inciri berbat ediceksin.

Yorum

• Dortmund 10 tane atacak galiba.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @stichus

Takviye edilmis kadroyla bourceanu ve marin'in katilimiyla da Gs'yi farkli yenerek psikolijik ustunlugu ele alacagimizi dusunuyorum.
                      Bu olasılığın çalışması durumunda devre arasına kadar ligde momentumu elinde tutan kulüp biz oluruz.

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @fatih bayraktar

Sayisalda bir sey cikmadi. Bu arada uzun sure sonra muhabbet guzeldi
                        Bilmukabele... Haram para nasip olmasın zaten...
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Sabırlı ve papyden tatmin olmakta fayda var

Yorum

• Yatabare de gittiğine gore "Loic Remy" bu takima buyuk guc kadar...

Gelir mi?

İlgileniyor muyuz acaba?

Yorum

• Papy zaten bastan beri zor bir transfer di. Devre arasinda ingiltere den cok talibi vardi Nantes baskaninin acgozlulugu yuzunden yaklasik 10 M euro dan oldular. Simdi en azindan zarari azaltma pesinde ne koparirsam diye bakiyor. Papy simdi olmasa devre arasinda gidecek. Bize gelmeye de sicak bakiyor. 2.3 M euroluk teklifimiz hala kabul gormedi. Ilgilenen tum ingiliz kuluplere haber gonderdi Nantes baskani ama hepsi transferlerini neredeyse tamamladi. Benim kaynaklarim burdan degil fransa dan. Sahsi dusuncem Papy gelirse hem cok basarili olur hem de buradan transfer yapip bize iyi paralar kazandirir. Bize gelmesi avrupa da surpriz olarak gorulecektir.

Yorum

• Birşeyler yazmak için girdim, ama yine o manzara... Bu Yumlu ve Bourceanu isimlerinin tam da girdiğim anlara denk gelmesi ilahi bir mesaj mı acaba :-)) Neyse, kaçtım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X