Ne yalan söyleyim Valencia'yı fazla tanımam ama bildiğim kadarıyla golcü kimliği yok. Bize golcü kanat lazım. Campbeelllllll
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Man U.'nun "7" numaralarından zaral gelmez. ❤❤
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoperlerin ikisini de Şota çok istiyor.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValencia o kadar da imkansız değil. Sağ bek olarak oynatılıyor şuan. Yerini de Darmian'a kaptırdı. İmkansız olarak görülen isim o değildir.
Lavezzi olası ama o da kiralık olmaz sözleşmesi sene sonu bitiyor. 6-7 isterler en azından. O da değildir.İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIkisi de değil alakası yok
Arkadaşlar o iş hayal
2 stoper iyidir
Ben satılacak bir oyuncu sürprizi bekliyorum bakalım cmt si belli olur
Yarın kap gelirThere is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesöylenenlere göre cepte olan Papy ve Doglas haricinde olasi bir Valencia transferi mi yoksa Soner, Ishak, Fatih Atik vs bunlari paket yapip 2-3 milyona göndermek mi.
ben ikinci sikki tercih ederim. kadro cok sisti gereksizleri yollayamazsak maddi külfeti agir olur.
Valencia gelse, zaten o saydığın futbolcular "bu futbol oynuyorsa ben ne oynuyorum" deyip utancından futbolu bırakırlar
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
Bence yıldızları bir araya getirmektense dengeli bir kadro kurmak daha önemli.Fenerde mesela aynı mevkinin üç ,dört adamı var.Oynamayanlar mutlaka sorun çıkartacaktır.Bence iki iyi stoper alırsak hem dengeli hem de alternatifli bir kadro kurmuş oluruz.Defans hattında bence tek soru işareti Costant kalır.Orta sahamızda çok özellikli oyuncular var.Marin de tutarsa sorun yaşamayız.Forvette Ndoye ve Cardozo yeterli olur.Cardozo ilerleyen haftalarda mutlaka katkı verecektir.Sakatlık ve fahiş hakem hataları gibi sorunlar yaşamazsak bence şampiyon olamasak da sonuna kadar yarışın içinde kalırız.Emek Veren Bir Takım Olarak, Paraya Karşı Yetenek Ve Emeğin Savaşını Verdik. Tarih Bunlarıda Yazar.
Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanki gece yatağa yatar gibi bi yastığı eksik
hee bide o şikebahçeliye bak sanki kendiside boksörmüş gibi gard alıyorgerçek bir boksörün karşında
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumun geneli beni listede kabul etmez, bu yüzden ben listeninin dışarısındayım. DEEP BLUE, coolank, Arif Berkay diye sıralanır benim listem.
Yorum
-
Marin aradığımız adam değil.Umarım yanılırim ama bence yanlış transfer.
Bize skorer kanat forvet lazimdi.Bkz:Remy,Sow.
Bu benim görüşüm sıkıntı yaşabiliriz.
Stoperlerin ikisi olursa papy-douglas ligin çok üstünde olur diye düşünüyorum.Medjani malasef hırslı,istekli azimli olsa da stoperde yetersiz ama tam bir joker.
Constant hala bana güven vermiyor.
Erkan ve Yusuf iyi performans göstermezlerse işimiz zor.
Diğer bir sorunda gidecekler.7-8 isime boşuna maaş ödüyoruz.
Havaya girmek önemli ama ayaklarımız yere sağlam basmalı,yarin bir akhisar yenilgisiyle buralar karışır.
Umarim şehir ve takım havaya girer 3te 3 yaparız.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay beee ne kadar duyarlı bir renkdaşımız .yani demek istiyorki douglus-pappy
nin gelmesini o kadar istiyorum ki onlar için kendimi feda etmeye hazırım.
Kaptin + rep i))
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoperlerin ikisini de Şota çok istiyor.gelsinler artik bıktım komandodan yumludan uğurdan
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoperlerin ikisini de Şota çok istiyor.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum