Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilkeryasinz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu mac taraftari birlestirecektir. Ben staddan mac izlemeyi sevmiyorum ama 1 araba dolup akhisar macina gitmeye karar verdik. Her kafa boyle olursa taraftardan beklenen destek gelir.
    Yara kasindikca azitir biz kasimayi seviyoruz..Ilk maglubiyette baslana hocaya hurma ya tepkiler yagmaya baslayacaktir.Ben de baskana kizginim ama artik sezon basladi ve iyi basladik onun zamani değil şimdi. .

Insanlarin yaptigi yanlislardan dolayi elestirirken dogrularinin da hakkını vermek lazim..Uzun zamandir formasi alinacak adam yoktu takimda Mbia ile o boşluğu doldurduk..Forma almayi düşünmüyordum ama benim bu dogru hareketi odullendirmem lazim ki benzer hareketler devam etsin..

Su 2 kaliteli adam nokta seklinde olursa güzel gunler yakin.Ben aksamdan beri mutluysam bunun sebebi Trabzonspor...Taraftar da artik üzerine düşeni yapmali..

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eger ki Mbia yi tek orta saha ve 4 hücümcü ile oynarsan...oyunu rakip sahaya yikarsin..Cardozo gol atar hem de cok rahat
      N'Doye her sistemde Cardozo'dan daha çok atar. Olur da atamazsa bile takım için daha faydalı olur, attırır.

Yorum

• Yahu bu Lemi Çelik zamanında "Janko kapanan takımlara karşı zorlanıyor,kontra atakta açık alanda daha etkili bir oyuncu" demiş adam Takılmamız gereken bu adamın düşünce yapısı değil,televizyonda kendisine yer verilip yorum yaptırılması.

Geçen sene bu zamanlar kendisinin sportif direktör yapılacağına dair haberler vardı bi de ey gidi
        "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Lemi özerle kavgaliymis dorumu? Ondan mi salliyor acaba? Daha emtv de her zaman baskanin arkasindaydj ligde 10. Ykende

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yav bunlar hesap vermeyeceğini mi düşünüyor.
            insanları yalan yanlış bilgilerle kandırıyorsun, insanlara bi nebze iftira atıyorsun hem de doğup büyüdüğün oynadığın şehrin topçusuna.
            aklım almıyor, bi yetki için yapmadıkları kansızlık kalmadı bunların. azizden daha çok çektik bunlardan.
            lemi kulüpten yetki alacaktı onun acısını çıkarıyor herhalde.
            Lemi gibi adamları bu klüpten uzak tutmalıyız. Sohbet imkanı buldum ve şunu gördüm, IQ yerlerde

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yara kasindikca azitir biz kasimayi seviyoruz..Ilk maglubiyette baslana hocaya hurma ya tepkiler yagmaya baslayacaktir.Ben de baskana kizginim ama artik sezon basladi ve iyi basladik onun zamani değil şimdi. .

Insanlarin yaptigi yanlislardan dolayi elestirirken dogrularinin da hakkını vermek lazim..Uzun zamandir formasi alinacak adam yoktu takimda Mbia ile o boşluğu doldurduk..Forma almayi düşünmüyordum ama benim bu dogru hareketi odullendirmem lazim ki benzer hareketler devam etsin..

Su 2 kaliteli adam nokta seklinde olursa güzel gunler yakin.Ben aksamdan beri mutluysam bunun sebebi Trabzonspor...Taraftar da artik üzerine düşeni yapmali..
              Aynen oyle hocam. Bende cocuklugumdaki gibi sevinmeye basladim onumuzdeki maci beklemeye basladim. Bu takim umarim boyle gider bu havayi bozmayiz. Kalın kafalı taraftarlar kayboldukca takima daha cok sahip cikan olacaktir.

Yorum

• Düşman 1 Lemi Çelik. İçimizdeki hain. Ulan milletin adamı takımı iyi giderken ekranlarda sahip çıkıyor destek çıkıyor . Bizimkiler iyi giderken bile düşmanlık peşinde. Nefret ediyorum hepsinden.
                TRABZONSPOR
                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ilk dakikalarda Okay' ın verilmeyen penaltısı, q7 nin direkt kırmızısı ve hareketli topla attıkları kural hatası gol var ama şenol güneş hakemden şikayetçi.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Direkt kirmizi tartisabilinir bence, ama net bir penaltiydi. Penaltidan önce ki faul bana sanki faul degilmis gibi geldi
                  Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaş takım derbi kazanmış Lemi takıma sallıyor, hangi takımın spor yorumcusu bunu yapar, zaten konuşamıyor adamı kazbız ediyor.Niye bizim haklarımızı hakkıyla savunacak doğru düzgün entellektüel yorumcularımız yok televizyonda
                    Lemi yonetimle ters o yuzden salliyor. Menfaat adami oldugu belli, iyi gun dostu boyle adamlar icin kullanilir iste..

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yav bunlar hesap vermeyeceğini mi düşünüyor.
                      insanları yalan yanlış bilgilerle kandırıyorsun, insanlara bi nebze iftira atıyorsun hem de doğup büyüdüğün oynadığın şehrin topçusuna.
                      aklım almıyor, bi yetki için yapmadıkları kansızlık kalmadı bunların. azizden daha çok çektik bunlardan.
                      lemi kulüpten yetki alacaktı onun acısını çıkarıyor herhalde.
                      Özerin suratına bakarsak neden böyle konuştuğunu anlarız.
                      Şimdi bu adamın Fanatik gazetesinden ne eksiği var ?

Yorum

• nedir bu Cardozodan istediğiniz.arkadaş takımın hocası bile kampı kaçırdığı için henüz formunu yakalayamadığını ama yakında tam formuna geleceğini söylerken nedir yani bu adama yüklenmek.6 pastan gol kaçırmış falan.eeee dün akşam ndoyede 6 pastan karşı karşıya gol kaçırdı.kimseden ses yok.ne güzel işte forvetlerimiz n'doye-Cardozo olmuş.yıllarca forvet diye ağladık buralarda.bırakında şu forvet hattını bu taraftara çok görmeyin
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lemi gibi adamları bu klüpten uzak tutmalıyız. Sohbet imkanı buldum ve şunu gördüm, IQ yerlerde
                          avrupa ligi maçlarında ntvde yorumları bu yapıyordu, üzülüyordum koca Trabzonu bu adam temsil ediyor diye, Allah uzak tutsun bizden.

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Özerin suratına bakarsak neden böyle konuştuğunu anlarız.
                          Şimdi bu adamın Fanatik gazetesinden ne eksiği var ?
                          fanatik'in hizmet ettiği yer belli sen nesin derler adama

Yorum

• Özer niye mutzsuzmus???

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nedir bu Cardozodan istediğiniz.arkadaş takımın hocası bile kampı kaçırdığı için henüz formunu yakalayamadığını ama yakında tam formuna geleceğini söylerken nedir yani bu adama yüklenmek.6 pastan gol kaçırmış falan.eeee dün akşam ndoyede 6 pastan karşı karşıya gol kaçırdı.kimseden ses yok.ne güzel işte forvetlerimiz n'doye-Cardozo olmuş.yıllarca forvet diye ağladık buralarda.bırakında şu forvet hattını bu taraftara çok görmeyin
                              Olmaz illa bir eksik olacağız ve ağlayacağız ki hayattaki amacımıza devam edeceğiz !!
                              Kimse düşünmez kulübede sahada iki tane sağlam adamımızın olduğunu, biri yapamazsa diğeri yapar diyeceğimiz 2 adamımız var. Ama bizdeki zihniyet balı fazla bulan ayıdaki zihniyetle aynı.

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özer niye mutzsuzmus???
                                İnstagramını kapamış canı sıkılıyormuş..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X