Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bızı lemı zıhnıyetındekı adamlar gerı bırakıyor. Bn sımdıye kadar mbıa tarzı bır oyuncuyu takımımızda ılk kez ızlıyırum. Zıra cavandayıda. Cavandanın huzlanması kac acaba. Cok rahat gerıden gelıp alıyor topu.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yusuf'la ilgili bir şey farkettim. Son zamanlarda topu ayağına çok istiyor, araya kaçmak yerine topu ayağına alıp oynamak istiyor. Bence Özer abisine özeniyor.

Özer'in topla oyunu 0 faydasız. Yusuf topla faydalı olacak niteliklere sahip olduğu halde aklını kullanamıyor. Topu istemesini olumsuz görmüyorum en azından hareket getirmeyi çalışıyor

Bunları idmandan sonra her gün 1 saat tutacan pas + orta kesme idmanı seri seri. Topu kaldıramıyorlar

Yorum

• Bursa'yı içeride 1-0, bjk'yi de dışarıda 2-1 yendiğimiz sezonu hatırlar gibi oldum

8. şampiyonluk yolda

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uğur Demirok'un mustafa yumlu'dan ne eksiği var anlamak güç..
          ya da mustafa yumlu'nun bu kulüp de ne özelliği var, kimlerdendir ?

Uğur Demirok'u kadroda düşünmeyip mustafa yumlu'yu kadroda düşünmek nasıl bir zihniyettir ?
          iğrenç..
          Maaş
          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Arkadaş takım derbi kazanmış Lemi takıma sallıyor, hangi takımın spor yorumcusu bunu yapar, zaten konuşamıyor adamı kazbız ediyor.Niye bizim haklarımızı hakkıyla savunacak doğru düzgün entellektüel yorumcularımız yok televizyonda

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              lemi nasıl Trabzonlu. Bu adam hep istanbul takımını tutuyor gibi taraflı konuşuyor.
              Demek ki Trabzonspor dan mamalanamıyor. Bir kuyruk acısı var sanırım. Ancak İHO hakkında
              konuştuklarına katılmamak elde değil. Mbia hakkındaki söylemleri çok vahim.
              TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sistemde Cardozo oynar ...
                Bu sistemde N'Doye oynar, Cardozo istediği sıklıkta bel operasyonu geçirebilir.

Yorum

• Erkan zengin burun estetiği yaptırmış sanırım

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu sistemde N'Doye oynar, Cardozo istediği sıklıkta bel operasyonu geçirebilir.
                    Eger ki Mbia yi tek orta saha ve 4 hücümcü ile oynarsan...oyunu rakip sahaya yikarsin..Cardozo gol atar hem de cok rahat

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yusuf'la ilgili bir şey farkettim. Son zamanlarda topu ayağına çok istiyor, araya kaçmak yerine topu ayağına alıp oynamak istiyor. Bence Özer abisine özeniyor.
                      bence taktik öyle.ayrıca herkes yusuf'u arıyor maçta, çünkü başka koşturacak nefesi iyi adam yok. araya koşu yaparsa daha etkili olur ama hollanda'nın klasik 4 3 3'ü. kanatlar üzerinden pozisyon hazırlanıyor. haksızlık ediliyor bu çocuğa bazen.çok iyi niyetli temiz bir insan.şımarıklık çok normal.zamanla oturur.

Yorum

• isterse 50 yaşında olsun, böyle oynadığı sürece benim için yaşı önemli değil
                        diğerlerinden farklı...öteki...
                        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• mbia gibi oyuncu bu takıma yüzyılda zor gelir. szymekin gelmeis gibi bir şey.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam 51 yaşında bir şeyi de doğru bilseler.
                            yav bunlar hesap vermeyeceğini mi düşünüyor.
                            insanları yalan yanlış bilgilerle kandırıyorsun, insanlara bi nebze iftira atıyorsun hem de doğup büyüdüğün oynadığın şehrin topçusuna.
                            aklım almıyor, bi yetki için yapmadıkları kansızlık kalmadı bunların. azizden daha çok çektik bunlardan.
                            lemi kulüpten yetki alacaktı onun acısını çıkarıyor herhalde.

Yorum

• bu haberturk tam üçkağıtçı ya merden trabzonu vuralım diye fırsat kolluyorlar.

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lemi ASpor da Hurma ya sıvıyor. 33-34 yaşında Mbiayı alıp getiriyorsun 3,5 M Euro veriyorsun bu marifet mi diyor.

Yorumlarınızı alalım.
                                Ya m'bia son yıllarda bu takımın başına gelen en güzel şey. Hatta geçen senelerden tek farkımız m'bianın oyun kalitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X