Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnter iddialarında gerçeklik varsa, cazip bir rakam verirlerse neden olmasın.
    Sonra denizle oynarız demii hhahaha sesli güldüm

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ersunun istediği 8 oyuncunun maliyetiyle şu an alınılan oyuncuların maliyetini de karşılaştırmak gerek bence.
      Yanılmıyorsam Sigurdson ve Tevezle ilgileniyorduk öyle değil mi ?
      Biara dzekoya bi gidip geldik ama o ersundan once miydi sonra miydi emin degilim

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hay ağzına sağlık be kardeşim

Herşey TRT'nin nostaljik videolarında kaldı

Trabzon şehrinin artık bir Kayseri veya Erzurum'dan farkı yok benim gözümde
        dün es es trübünü bizden daha iyidi
        bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• Bu saatten sonra ne satılan oyuncudan kar yaparsın, nede alınan oyuncudan yarar...
          Önümüzdeki kayseri maçını düşünelim bırakalım artık transfer olayını....
          & ONUR RECEP KIVRAK &
          ^^KELEBEK^^

Yorum

• Bu Transfer sezonunu neredeyse maksimum derecede verimli geçirdik diyebiliriz. En azından önceki 5, 6 seneye göre verimliydi. Bunun için yönetime teşekkür ediyorum ve özelinde Süleyman Hurma'ya. Ancak biliyoruz ki kulüp yönetimi sadece transfer yapmak değildir. Stadından tutun formasına, basın yönetiminide kadar her konuda profesyonellik ister. Malumunuz ki bu profesyonellik bizim yönetimde yok. Bu konuda hemfikiriz sanırım.

O yüzden aralıkta işini bilen bir yönetim gelmeli. Yoksa bu kadro ve yeni stadın getirileri heba olur gider.

Hacıosmanoğlu'nun iyi niyetinden şüphem yok fakat yönetim işini beceremiyorlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ersunun istediği 8 oyuncunun maliyetiyle şu an alınılan oyuncuların maliyetini de karşılaştırmak gerek bence.
              Yanılmıyorsam Sigurdson ve Tevezle ilgileniyorduk öyle değil mi ?
              Tevez'le ilgilenen yönetimin dünyadan haberi yoktur. Adam Boca Boca diye yanıyordu Juventus kendisine kolaylık sağlayacağının sözünü vermişti. Boca'ya bir sorun çıkarmadılar zaten transfer konusunda.

Yani Tevez filan hikaye.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Soner gitmediğine göre başlıyorum ben türküye.

Akşamlar Sensiz Geçmez Klara

Sabahlar Sensiz Olmaz Klara

Klara Gazel Düştü Bağlara

Klara Karlar Yağdı Dağlara
                Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• sikebahce isim olarak belki buyuk isimler transfer etti ama verimlilik acisindan ne olacagi belli olmaz..hele ki gidenlere bakiyorum da bayagi bir kayiplari olabilir..
                  gelenler...nani,persie,ozan,ba,kjaer,fernandao,volkan sen,souza,lazar markovic..
                  gidenler...egemen,emre,sow,kuyt,emenike,webo...

son iki senedir gidenlerin hepsi takima faydali olan isimlerdi..faydasini gectim egemen,emre gibi adamlar takima agresiflik katan,psikolojik ustunluk kurabilen futbolculardi.yeni gelen kjaer egemen kadar verimli olabilir mi?veyahut emrenin yoklugunda orta sahada kolay kolay ustunluk kurabilirler mi?bazi futbolcular vardir sadece futbol olarak degil karakter anlaminda da cok sey katarlar..emre de bunlardan biri..karaktersizin onde gideniydi ama o sahada olunca rakiplere karsi rahat baski kuruyorlardi..rakip futbolculara satasmasi,hakemlerin ustune oynamasi vss..cinconda da bu isi yapan melo vardi..gecen sene besiktas boyle bir futbolcunun yoklugunu cok hissetti..
                  diger isimlere bakalim..kuyt bitmek tukenmek bilmeyen bir enerjiyle oynuyordu,oyle veya boyle bir sekilde goller atiyordu..
                  forvet hatti persie,fernandao gibi adamlar kagit ustunde iyiler ama gonderdikleri sow bana gore fernandao'dan cok daha ust duzey bir golcuydu.belki persie farkini ortaya koyarsa orada sikinti yasamazlar..yedek kulubesinde her daim maca hareketlilik katabilecek webo vardi artik yok..
                  sikecilerde bu sene bana gore fark yaratabilecek iki isim var..nani ve van persie.bide tutarsa markovic.geri kalan transferlerin cogu gidenlerin verdigini bile veremeyecek..sikecilerin uc macini da izledim,oyle eze eze sampiyon olabilecek bir oyunlari yok..sikeciler evet cok transfer yapti ama sadece kanatlarini saglamlastirdilar..onun disindaki mevkilerde gecen sene ki takimlarindan cok farkli olacagini dusunmuyorum..

bize gelirsek, malum sikeli sezondan sonra ilk defa bu kadar iyi transfer donemi gecirdik.15-20 tane gerekli gereksiz adam almak yerine 6-7 tane direkt oynayabilecek futbolcu aldik..savunma,orta sahayi ve forvet hattini guclendirdik, cardozo-ndoye bu lig icin fazlasiyla yeterli..gecen sene neredeyse hicbir sey yapmayan erkan sezona gayet guzel basladi.isim olarak belki sikebahce kadar buyuk isimler transfer etmedik ama verimlilik ve ihtiyac acisindan biz daha dogru hamleler yaptik..
                  yani demek istedigim, sikebahce egemenin yerine kjaer oynatacak biz yumlu veya aykutun yerine douglas, sikebahce emre'nin yerine joseph biz soner,atik gibi adamlarin oynadigi yerde mbia-okay vss..yani transferler bizi olumlu yonde daha fazla etkileyecek..
                  sayet takim havayi yakalarsa ve devre arasina kadar potada kalmayi basarirsak bu takima stoper+solbek+kanat transferleriyle bambaska bir hal aliriz..yok potada olmazsak bu transferleri seneye yapsak da olur

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İstisnasız tüm Holding patronlarının yaptığını yap kardeşim, doğru yerde ekonomik gücüne göre arazi al... Gerisi boş.
                    Tamam abi sağol araştırmalara başlayım )
                    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İtalya'da transfer sezonu ne zaman bitiyor?

Yorum

• ersun arkadaşlar bence

dediki ben şu isimleri istiyoruz

listedeki isimle hareket etmeye çalıştlar onlarda maliyet yükünü külüp kaldıramadı

daha sonra hurma geldi işi götürsün diye

ama ersun listeye mutabık kalınmasını istedi hurma bu transferlerin piyasa araştırması yapılarak daha ekonomik yapılacağını anlattı

başkan kabul etti ama ersun kabul etmedi

sonra kibarca ersunun istifasını kabul ettiler

Yorum

• Geçen yıl tüm takımlar sürünüyordu en az sürünen kazandı.
                          Bu yıl gs çok sıkıntılı (muhtemelen uefa ile mali kriterler konusunda sıkıntı var) transfer yapamıyorlar, melo'yu da satarak bence bu sezon başarısızlığı kabul ettiler.
                          Bjk stadı yetişmeyecek, stadı olmayan takımın şampiyon olması çok zor.
                          İki maç kaybetseler şenol hoca tartışılmaya başlanır.
                          Fb bu yıl ligin açık ara favorisi. İyi futbol oynadıklarından değil rakipler zayıf.Bir daha şike yapmaya cesaret edemezler belki ama tff dengeleri korur.
                          Bizim için bulunmaz bir fırsattı. Hala da öyle. Takım olabilirsek belki. Ama zor çok zor.

Yorum

• Orda yazdığım eleştirinin arkasındayım. Yönetimi ve Hurma'yı transfer dönemi için tebrik ederim ama o mesajımda alıntıladığım sözler belli. 8 as istiyormuş, her sene yeni kadro kuramazmış, 7-8 transfer mali yapıyı bozarmış, kadro iyiymiş. Bu laflar haberlerde geçiyor, ve başkan ile Hurma'ya istinaden yazılmış. Futbolcu isimleri üzerinden yapmamışlar eleştirilerini.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İki cambaz bir ipte oynamaz diye bir şey var. Hurma-Ersun olayı da bu işte.

Yorum

• kadromuz

hatlar arasi baglantimiz
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X