Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnter iddialarında gerçeklik varsa, cazip bir rakam verirlerse neden olmasın.
    Kardeşim git Kayseri'yi filan tut. Hangi mantıkla transferin son saati takımın 1. forvetini satalım diyorsun? Sen çıkıp atıcan golleri? Saçma sapan konuşmayın Allah aşkına.
    8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sonra denizle oynarız demii hhahaha sesli güldüm

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Eğer seneye satabilmenin bir garantisi var ise kalsın.

Ben de şu anda gitmesini istemem çünkü transfer dönemi bitecek.

Fakat meseleye duygusal değil, ekonomik yönden bakmamız lazım.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İtalya'da transfer sezonu ne zaman bitiyor?
        bugün son

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @Tribun1967com: SON DAKİKA - İnter Oscar Cardozo için Trabzonspor'a transfer teklifinde bulundu.

Via Calciomercato

Anasını satayım İnter kuruttu ligin kökünü. Bu saatten sonra satmamalıyız ama inşallah Cardozo siz beni gönderiyordunuz demi ıh size demez..
          10 gün önce olsa satılsın derdim 7-8'e; ama artık olmaz, son dakika yerini dolduramayız...

Yorum

Bu seneden geçti bence elimiz de adam yok ki ben satacaklarını pek sanmıyorum 4 milyona cardozo gibi adamı alamazsın

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel şimdi7 saniye önce Süleyman Hurma'nın bu yalanlaması herkesi mutlu eder sanırım, Cardozo için kimseyle görüşmüyoruz

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bugün son
                Cardozo gitmeden bitirsek şu dönemi de bari Cardozo'muzdan olmasak.

Yorum

• 2 gün önce ne güzeldi be

Yorum

• ya arkadas neden hep karamsasınız ?? olmaz , cok zor , ımkansız bu ney yaa ??? taraftar takımına sahıp cıktıgı surece hersey olur ama bu taraftarın artık beledıye takımlarından farkı kalmamıs valla yenı malatya sporun taraftarları bızden 1000 kat daha ıyı
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• sakin satmasinlar.... sakin, forvetimiz yok, N'Doye ve Cardozo beraber can yakarlar )

Yorum

Golü kim atıcak? 100 doların üstünde ki Benjamin Franklin mi?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardeşim git Kayseri'yi filan tut. Hangi mantıkla transferin son saati takımın 1. forvetini satalım diyorsun? Sen çıkıp atıcan golleri? Saçma sapan konuşmayın Allah aşkına.
                          Takımın 1. forveti NDoye, bu değiştirilemez bir kanundur.

İkincisi ben Serdar, Mustafa, Soner, Zeki gitsin dedikçe senin türevlerin kalsın dedi.

Dolayısı ile takım değiştirecek olan sensin, işkembeden sallamanın alemi yok.

Yorum

• papy ile ilgilenmiyoruz kesin mi yoksa strateji olabilir mi

Yorum

• Şimdi Fatih Atik'le Soner takımda mı kaldı

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kritik mevkiler başımızı geçen seneler gibi ağırtabilir demiş arkadaş aslında haklı başımız tarihte bundan çok yandı çok yaşadık bunun örneğini taraftarla ilgisi yok bunun
                                Her kritik mevkide değerli oyuncularımız var

Şampiyonluğu oyuncu eksikliğinden değil Trabzonsporun sistem dışı olmasından kaybederiz kaybedersek

Feneri şampiyon yapmak için her şey hazır farkındaysanız umarım bozarız oyunlarını ama Ümit abinin yazdıklarından sonra anlaşılan yine oyun dışıyız

Ne diyim umarım güzel futbol izleriz

Siz de haklısınız ona sözüm yok
                                Bu takım da destek görmeli ondan bahsettim
                                Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X