İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonra denizle oynarız demii hhahaha sesli güldüm
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de şu anda gitmesini istemem çünkü transfer dönemi bitecek.
Fakat meseleye duygusal değil, ekonomik yönden bakmamız lazım.
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtalya'da transfer sezonu ne zaman bitiyor?
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Tribun1967com: SON DAKİKA - İnter Oscar Cardozo için Trabzonspor'a transfer teklifinde bulundu.
Via Calciomercato
Anasını satayım İnter kuruttu ligin kökünü. Bu saatten sonra satmamalıyız ama inşallah Cardozo siz beni gönderiyordunuz demi ıh size demez..
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer seneye satabilmenin bir garantisi var ise kalsın.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAdalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
Yunus Emre Sel @yunusemresel şimdi7 saniye önce Süleyman Hurma'nın bu yalanlaması herkesi mutlu eder sanırım, Cardozo için kimseyle görüşmüyoruz
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün son
Yorum
-
ya arkadas neden hep karamsasınız ?? olmaz , cok zor , ımkansız bu ney yaa ??? taraftar takımına sahıp cıktıgı surece hersey olur ama bu taraftarın artık beledıye takımlarından farkı kalmamıs valla yenı malatya sporun taraftarları bızden 1000 kat daha ıyıTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer seneye satabilmenin bir garantisi var ise kalsın.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim git Kayseri'yi filan tut. Hangi mantıkla transferin son saati takımın 1. forvetini satalım diyorsun? Sen çıkıp atıcan golleri? Saçma sapan konuşmayın Allah aşkına.
İkincisi ben Serdar, Mustafa, Soner, Zeki gitsin dedikçe senin türevlerin kalsın dedi.
Dolayısı ile takım değiştirecek olan sensin, işkembeden sallamanın alemi yok.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekritik mevkiler başımızı geçen seneler gibi ağırtabilir demiş arkadaş aslında haklı başımız tarihte bundan çok yandı çok yaşadık bunun örneğini taraftarla ilgisi yok bunun
Şampiyonluğu oyuncu eksikliğinden değil Trabzonsporun sistem dışı olmasından kaybederiz kaybedersek
Feneri şampiyon yapmak için her şey hazır farkındaysanız umarım bozarız oyunlarını ama Ümit abinin yazdıklarından sonra anlaşılan yine oyun dışıyız
Ne diyim umarım güzel futbol izleriz
Siz de haklısınız ona sözüm yok
Bu takım da destek görmeli ondan bahsettimOy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum