bunlar kap değil kapçık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMelo çöp? 2-3 hafta sonra gs her maç rezil olunca görürüz kim çöp kim yıldız. Telleste 1,5 milyona kiralandı 8,5 da opsiyonu var ama gs Tellesi zaten 7 milyona aldı üstüne hiçbir katkı almadan 2 senede maaş ödedi.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProfesyonel futbolcumuz Fatih Öztürk ile Kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir.
Kamupyunun bilgisine duyurulur.
Saygılarımızla
darısı diğerlerinin başına
...
Papy'nin olmayışı gerçekten kötü oldu. Zamanımız yok ,yeniden arayışa giremeyiz dolayısıyla eldekilerle ne yapabiliriz ona bakalım bence.
Aykut -Douglas ikilisi bana daha olur gibi geliyor fakat Douglas'ın pozsiyon bilgisi nedir bilmiyorum. Bu eşleşmeyi Aykutun hızı ,Douglasın yer tutma becerisi ve tecrübesini varsayarak yaptım. Aykut bana göre 2-3 maç üst üste oynarsa daha iyi olacak. Mustafa ve Özer ikilisi şu 11'den uzak tutulmalı.
Bunlardan hiç bir halt olmaz Şota hocam. Bunlardan ''zaral gelir'' . Geldi de!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Hurma Bey,
Papy için kulubüyle anlaşamazsam, oyuncuyla anlaşamazsam veya Papy nin eşi dostu biri son dakika aklını çelerse, her zaman olduğu gibi sekiztaşlılar son dakika maydonoz olup araya girerse (Chelsea nin gireceği kimsenin aklına gelmez) birşey olurda birşey olursa, transfer gerçekleşmezse
bir alternatif futbolcuyu yedek de tutmazmıydı insan. Stoper aradığımıza göre ihtiyaç yani.
Veya biz yanlış biliyoruz Papy le hiç ilgilenmedik. Bir ara fiyat sorduk öyle kaldı.TRABZONSPOR.
Yorum
-
hurmanın açıklamasında şöyle bir durum var " transferi kapattık, olağanüstü bir durum olmaz ise devre arasına kadar bu kadro" . demek ki bir futbolcuya son fiyat verilmiş eğer kabul edilirse alınacak edilmez ise yola devam.bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır
Yorum
-
İlk olarak Sadık Bıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehurmanın açıklamasında şöyle bir durum var " transferi kapattık, olağanüstü bir durum olmaz ise devre arasına kadar bu kadro" . demek ki bir futbolcuya son fiyat verilmiş eğer kabul edilirse alınacak edilmez ise yola devam.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum