Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bunlar kap değil kapçık

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Melo çöp? 2-3 hafta sonra gs her maç rezil olunca görürüz kim çöp kim yıldız. Telleste 1,5 milyona kiralandı 8,5 da opsiyonu var ama gs Tellesi zaten 7 milyona aldı üstüne hiçbir katkı almadan 2 senede maaş ödedi.
      melonun miadı doldu gsde adamlar 32 yaşındaki adamdan 3.7 milyon euro gelir elde etti. adam tenhada kimi sıkıştırsamda takımda dövsem havasındaydı. selçuk sabri artık dayaktan kurtuldu performansı artar. orta sahada meloyu arasalarda hakemler tff iyi bir ön libero. telles çöpün karşılığı çöp oğlu çöp. 10 milyona iyi kazıkladılar.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Çerez atıyolar ortaya bikaç tane nerde büyükbaşlar

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Profesyonel futbolcumuz Fatih Öztürk ile Kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Kamupyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla

darısı diğerlerinin başına

...

Papy'nin olmayışı gerçekten kötü oldu. Zamanımız yok ,yeniden arayışa giremeyiz dolayısıyla eldekilerle ne yapabiliriz ona bakalım bence.

Aykut -Douglas ikilisi bana daha olur gibi geliyor fakat Douglas'ın pozsiyon bilgisi nedir bilmiyorum. Bu eşleşmeyi Aykutun hızı ,Douglasın yer tutma becerisi ve tecrübesini varsayarak yaptım. Aykut bana göre 2-3 maç üst üste oynarsa daha iyi olacak. Mustafa ve Özer ikilisi şu 11'den uzak tutulmalı.

Bunlardan hiç bir halt olmaz Şota hocam. Bunlardan ''zaral gelir'' . Geldi de!
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• dortmund manu dan januzayi kiraladi
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Nantes başkanı da Hurma'ya çingene pazarlığı nasıl yapılır dersi verdi

Yorum

• Mesela dünkü macta Medjani gol atardi.O kadar köse atisi yaptik.
                iho istifa.

Yorum

• Gs yönetimi de fenerli gibi davraniyor. Onlarin isi daha zor.. Onlarn taraftarlari daha sinirli. Burak-Selcuk-Hoca ve Başkan in gitmesi gerektiği ni düşünüyorlar. Çok şükür onlardan ve Bjk den iyi kadromuz var..
                  Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• gs nin aldığı kevin sıfır teknik birisi bu adamı neden aldılar lakabıda domuzmuş. pitbull gitti domuz geldi
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Douglas-Mustafa-Aykut-Medjani stoperi idare ederler. Constant'in dunku performansindan sonra sol bek konusu daha can skici bana kalirsa.

Yorum

• Hurma Bey,

Papy için kulubüyle anlaşamazsam, oyuncuyla anlaşamazsam veya Papy nin eşi dostu biri son dakika aklını çelerse, her zaman olduğu gibi sekiztaşlılar son dakika maydonoz olup araya girerse (Chelsea nin gireceği kimsenin aklına gelmez) birşey olurda birşey olursa, transfer gerçekleşmezse
                        bir alternatif futbolcuyu yedek de tutmazmıydı insan. Stoper aradığımıza göre ihtiyaç yani.

Veya biz yanlış biliyoruz Papy le hiç ilgilenmedik. Bir ara fiyat sorduk öyle kaldı.
                        TRABZONSPOR.

Yorum

• hurmanın açıklamasında şöyle bir durum var " transferi kapattık, olağanüstü bir durum olmaz ise devre arasına kadar bu kadro" . demek ki bir futbolcuya son fiyat verilmiş eğer kabul edilirse alınacak edilmez ise yola devam.
                          bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• Sevduğuni alamaysan alduğuni sevecesun
                            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Sadık Bıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hurmanın açıklamasında şöyle bir durum var " transferi kapattık, olağanüstü bir durum olmaz ise devre arasına kadar bu kadro" . demek ki bir futbolcuya son fiyat verilmiş eğer kabul edilirse alınacak edilmez ise yola devam.
                              Aslında normalde en kötü ihtimale karşın garantici konuşan Hurma öyle açık kapı bırakınca ben de umutlandım ama öyle biri varsa bile artık yoktur.

Yorum

• zaral gelmez inş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X