Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sayfaları Okuyorum da halen papy nin gelebileceğine inançlar var Transfer kapandı bitti papy ile anlasamadik. Mevcut kadro ile yola devam.
    En sağlam yerden size bilgi aktarıyorum.
    www.akyuzkalip.com
    www.facebook.com/akyuzkalip
    www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen van Persie ya da fernandao bi sakatlansa bittiler. Gerci bizim de oyle ama bizde sefa var

Bide avrupa maclari da olucak biz bu sene bence rahat ilk 3 e girmeliyiz
      Deniz Yılmaz faktörünü unutma renkdaş.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Inter de tam copcu cikti arkadas tum yaz nerdeydiniz

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takım iyi giderse mevcut yönetimle sezon sonuna kadar devam edilmeli. Şirazeyi şaşırmış bazı arkadaşlar. Derdiniz şahıslar olabilir, ama zarar gören Trabzonspor. Bilmem farkında mısınız?

Not: Yönetimin bırakması gerektiğini her yerde söylerim. Ama bu sezon değil.
          Tam aksini düşünüyorum yönetim tamda aralıkta gitmeli. Adam gibi biri gelip kulübü yönetmeli. Bu çakma mafya iho ve basın sozcumuz Yakub ile olmaz bu işler.

Hazır bir hava yakalamışken sırtımızdaki kambur olan İho yönetimi de gitmeli.Oluşan havayla stat daha çok dolar ve ürün daha çok satar bence.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biletlere Vali, Belediye desteği olmasa Sadri Şener yönetiminde de.

Stad dolmayacaktı.

Kendimizi avutmanın anlamı yok. Trabzon kenti futbol şehri değil.

Belki de 70'lerdeki bir avuç genç, jenerasyon olmasaydı futbolda esamesi okunmayacaktı.
            Hay ağzına sağlık be kardeşim

Herşey TRT'nin nostaljik videolarında kaldı

Trabzon şehrinin artık bir Kayseri veya Erzurum'dan farkı yok benim gözümde
            Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Bazı arkadaşlar muhalefet için Dünya'ya gelmişler. Kim ne derse desin belki de tarihin en verimli transfer sezonunu geçirdik. Takıma faydası olmayan topçular gönderilmese bile tasfiye edildi. Mbia, Okay, Cavanda, Douglas, Marin, N'doye gibi direk katkı yapıcak nokta transferler yapıldı. İyi niyetle çalışan insanlar var. Önyargı insanın gözünü kör eder. Doğruya doğru, yanlışa yanlış demeyi bilmiyor bir çoğumuz.

Velhasıl, takım umut veriyor. İnsanların yakasını bırakın, huzurlu ve başarılı bir sezon geçirelim. Faydası olmayan, gölge etmesin.

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu yönetim oldugu surece o stad dolmaz , bunu bile bile taraftar beklemesinler
                Sen Trabzonspor taraftarı misin, yoksa belli bir yönetimin bir taraftarı mi?...

Taraftar dediğin takimi için stad'a gider...Türk futbolundaki yanlislardan biri de bu...

Yorum

• olum şimdi Cardozo hiçbir yere gidemez onu bir hafta önce düşüneceklerdi Inter bizi küçük takım sandı herhalde ki tek santraforla sezona gireceğimize inanıyorlar

evet sakinleştim balon haber olma olasılığı yüksek

Yorum

• Inter Cardozo'ya teklifte bulunmuş?
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her şey bir yana GS ve FB'nin iki santraforla sezona girmeleri oldukça enteresan...
                      Gs'nin durumu anlaşılabilir. Tek santrafor oynuyorlar. Umut ve Burak sakatlık sorunu olmayan oyuncular. O bölge de oynayabilen Podolski'de var. Onlar için pek sıkıntı değil.

Fb'nin 2 santraforu bulunması gerçekten çok enteresan. Çift forvet oynuyorlar ve 2 santraforları var ve 3 kupa da yarışacaklar.

Yorum

• Cisse dedikoduları bu yüzden mi dolanıyordu ortalıkta acaba?

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi sen onu bunu bırakta kısa yoldan köşeye nasıl dönüyoruz onu öğret bana
                          İstisnasız tüm Holding patronlarının yaptığını yap kardeşim, doğru yerde ekonomik gücüne göre arazi al... Gerisi boş.

Yorum

• Papy kesin olmuyo mu arkadaşlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Santrafor adayimiz medjani olsun

PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bazı arkadaşlar muhalefet için Dünya'ya gelmişler. Kim ne derse desin belki de tarihin en verimli transfer sezonunu geçirdik. Takıma faydası olmayan topçular gönderilmese bile tasfiye edildi. Mbia, Okay, Cavanda, Douglas, Marin, N'doye gibi direk katkı yapıcak nokta transferler yapıldı. İyi niyetle çalışan insanlar var. Önyargı insanın gözünü kör eder. Doğruya doğru, yanlışa yanlış demeyi bilmiyor bir çoğumuz.

Velhasıl, takım umut veriyor. İnsanların yakasını bırakın, huzurlu ve başarılı bir sezon geçirelim. Faydası olmayan, gölge etmesin.
                                Cok şükür milletin agzina bakmayip mantik cercevesinde hareket eden sagduyulu arkadaslarimiz var..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X