Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizimle dalga gecmeyip, firindan cikmis taze ekmek gibi en guncel bilgileri vermek icin cabalayan abilerime tesekkurlerimi sunarim.

Allah ragzi olsun sizlerden.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Sadık Bıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      siz artık bu başlığın demirbaşı olmuşsunuz . benim çekindiğim yeni üyelerin duyumcu olması. trollükmü diyolar işte o
      her türlü yaşlandık be

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        )) süper ... Transfere sezonu böyle kapatılır

Yılın çıkış yapan duyumcusu : olgun

Yılın en sert keskin duyumcusu : treazunt

Yılın en çalışkan aktif duyumcusu : Arif üstad

Yılın en gizli duyumcusu : libero

Yılın en inceci duyumcusu : Yiğit

Yılın en ters manyal veren duyumcusu : uğur

Vallahi bir kaç daha vardı adlarını unuttum özür dilerim

Haaaa bir de beni takip etmiyorsan da seni severim diyen 61 var o başka

Altin duyumcu ödülü canhan a gitti, tamamen objektif ve tarafsiz yorumdur. Kusura bakmayin, bu adam direk bilgi verdi cunku kaynagi saglam. Direk isim verdi adam hepsi de dogru cikti ama digerleri forumun bildigini foruma satti, ben arif abi disinda bilinmedik duyum aktaran duyumcu gormedim digerlerine duyumcudan öte yorumcu gozuyle bakiyorum cunku oyleler.

İho baskan oldugu surece Canhan önemli bir kaynak olacak, bu okeyci elemani sömürelim.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada yazmadım ama Schaub u dün akşam sordum ciddi manada ilgileniyoruz...Bugün olumlu veya olumsuz şu yıldızın adını öğrenmeye çalışacağım
          20 yaşındaki oyuncu değil mi o ? 300.000 euro ya alırlar onu

Yorum

• Haftasonu KAP açık mı ?
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Herhangi bir KAP bildirimi var mı?
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Altin duyumcu ödülü canhan a gitti, tamamen objektif ve tarafsiz yorumdur. Kusura bakmayin, bu adam direk bilgi verdi cunku kaynagi saglam. Direk isim verdi adam hepsi de dogru cikti ama digerleri forumun bildigini foruma satti, ben arif abi disinda bilinmedik duyum aktaran duyumcu gormedim digerlerine duyumcudan öte yorumcu gozuyle bakiyorum cunku oyleler.

İho baskan oldugu surece Canhan önemli bir kaynak olacak, bu okeyci elemani sömürelim.
                dogru bir de şöyle düşün ciddi muhalif olup da bilgi veren var

haksızlık yapma ve yazılmamış isim yazanlar vardı sadece şahsım değil

gençsin bazı şeyleri de atlama

Yorum

• Emirhan Makul

24 saat acik.

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emirhan Makul

24 saat acik.
                    O zaman bugün daglıs kapı gelsin. Diğerleri nasip
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Herkesin uyanmasını bekliyorlardır Kapa bildirmek için yaa yoksa niye bildirmesinler hala
                      TRABZONSPOR
                      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Coolank

Akilli telefon kirildigi icin telefon bakacagim. En ucuzundan tabi. Finans takip programi icin o' da. Yoksa almam akilli telefon bir daha )

Bugun 19 -20'ye kadar yokum.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Canhan ı ben 2 ay önce söyledim atmayın hakkında dedim adam direkt Serhat tan ve başkandan bilgi alıyor
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Üstad ne zaman düştük 2,5 milyondan 300 binlere

Yorum

• Arkadaþlar küskün üyelerimize ulaþýp dönüþler saðlanamaz mý acaba matrix,jester,ganzilis (unuttuðum isimler olabilir) gibi bi konuþulabilir diye düşünüyorum.Böyle arkadaþlarý forumdaki seviyeyi daha yukarýlara çekmek için kaybetmememiz gerekiyor.

Yorum

Evet hocam ama o kadar kolay değil...
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X