Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla deep blue nin hakkini yemeyelim.

Sevilla - zenit yari finalinde adam bizim mbia ve danny nasılmış bi izleyelim diye yazdı kaç ay önce.

Ahh danny de olsaydı varya...

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu sene hiç duyum yapamamış olmanın burukluğunu yaşıyorum
      Ben duyuma duyum demem
      Duyum senden olmayinca
      Transfere tamam demem
      Djilobodji gelmeyince 😀
      Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
      Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Üstad ne zaman düştük 2,5 milyondan 300 binlere
        hahahahah yahu bunun orjinali 1 milyon muş ya onun için yoksa klasik 2.5

gabriç bile 2.5 idi ))o bizde sabit ücret arada 4.5 veya 6 oluyor karşı tarafın

durumuna göre

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet hocam ama o kadar kolay değil...
          menejeri iyi ise yani burada bizimkilerin çalıştıgı ve biraz işi biliyorsa

alırlar ya da kulüp 1 kuruş inmez

menejer takımı ilginç insanlar bazısı çok fena arsız )

oyuncunun yabancı menejeri bir yere kadar önemli fakat önemli olan onunla

temas eden kuvvetli muhtemel türk menejer )

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dogru bir de şöyle düşün ciddi muhalif olup da bilgi veren var

haksızlık yapma ve yazılmamış isim yazanlar vardı sadece şahsım değil

gençsin bazı şeyleri de atlama

Yorumlarin hosuma gidiyor ama duyumcu olarak henuz degil diyelim, yok eger Papy ve Douglas gelirse olacagim +rep e bogacagim seni )))
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaþlar küskün üyelerimize ulaþýp dönüþler saðlanamaz mý acaba matrix,jester,ganzilis (unuttuðum isimler olabilir) gibi bi konuþulabilir diye düşünüyorum.Böyle arkadaþlarý forumdaki seviyeyi daha yukarýlara çekmek için kaybetmememiz gerekiyor.
              matrix ve jesteri çok isterim tekrar görmek

çok yazık olmuş bilgi olarak da çok iyi idiler

dikkat ediniz forumda insan ögütme makinası var

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yorumlarin hosuma gidiyor ama duyumcu olarak henuz degil diyelim, yok eger Papy ve Douglas gelirse olacagim +rep e bogacagim seni )))
                )) hahahahha bana rep de verme duyumcu olarak da begenme

ben böyle iyiyim

Yorum

• sevgi ve saygısını gönderen herkese teşekkürler. Seneye daha çok çalışıcam ama bu kadroya papy de geldikten sonra pek duyumculuk işi kalmaz. Arkamıza yaslanır seyrederiz.
                  SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                  SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• tadından yemnez
                    konya maçı kritik burak transferi için
                    Burak Yılmaz'da sürpriz gelişme! Teklif 12 milyon euroya çıktı
                    Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile arası açık olan ve Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Burak Yılmaz konusunda sürpriz bir gelişme yasandı.
                    İngiliz ekibi West Ham United'ın teklifini 12 milyon euro'ya kadar çıkardığı ve sarı-kırmızılı kulübün de golcüyü göndermeye sıcak bakmaya başladığı öğrenildi. Kariyerini yurt dışında sürdürmek istediğini dile getiren Burak Yılmaz konusunda Konyaspor maçından sonra sürpriz yaşanabilir. Galatasaray, milli futbolcu için West Ham'ın teklif ettiği 12 milyon euro'ya "Evet" diyebilir.
                    (Fotomaç)
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Trabzonspor'da son 15 yılın en iyi takımını kurmak üzereyiz. Douglas ve Papy de olduğu zaman çaylar benden

Ayrıca Schaub'un sözleşmesinde "1 Milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi varmış. Ne kadar doğru bilemiyorum.
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• douglas bitti, ikinci stoper büyük ihtimalle Papy için çalışılıyor....

Sonuç en başarılı transfer dönemlerinden biri oldu; İHO'ya muhalif olmakla birlikte tebrik ediyorum.

Hem uçuk paralar harcamadık, hem yaşlı ve faydasız adamlar almadık.

Yorum

• sabah benim 7 yaşındaki oğlan kalkmış, baba akhisar maçı çok önemli onun muhakkak almalıyız diyor. çok mu üstüne gittim uşağın
                          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Coolank

Neyse, sizi once Allah'a sonra kendinize emanet ediyorum. Cok fazla yazdim. Gorusmek umuduyla

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sabah benim 7 yaşındaki oğlan kalkmış, baba akhisar maçı çok önemli onun muhakkak almalıyız diyor. çok mu üstüne gittim uşağın
                              BİTİRDİN BENİ )) iyidir iyidir üstad ..tamam olmuş artık geri dönüş olmaz

Yorum

• Kadroya giremeyen fazlaliklardan kurtulabilseydik iyi olurdu 3 gün kaldi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X