Kardeşlerim abilerim son bilmem kaç sayfayı okuyun Bursa forumu değil burası bizim takıma dönelim lütfen hayırlısı olsun ozan için boşverelim gitsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bir kez olsun ahmet nur çebi lik yapında bursanın elinden alın şu dszudzsakı nolur ya. Hep biz mi mağdur olmak zorundayız. Hep biz mi kuzu olmak zorundayız. Bir kere de kurt olalım.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUluslararasi transfer yonetmeligine 28 yas uzeri transferlerde son yil aldigi ucreti odeyerek bonservisi alabiliyorsunuz.
Yorum
-
burada bazı oyuncular konuşulageliyor bazı oyuncular çok da isteniyor
ben çok canlı izleme şansına sahaip olmasam da tv yada buradan biraz izleme şansı bulabiliyorum
ama bazı oyuncuların çok çok iyi oldukları bu lige fazla oldukları
mesela bu ligdeki şu oyuncuya göre 10 gömlek buna göre 5 gömlek vs yazılıyor
ama Mitroglu gibi mesela Dzsudzsák ı Bursa'ın alabileceği söyleniyor gibi bir çok oyuncu söylenebilir sadece örnekliyorum
bu kadar iyilerse alt yapıdan Enesi bilen vs takımlarım İngiltere veya diğer büyük liglerden neden teklif almadıklarını merak ediyorum açıkçası
ciddi anlamda eleştiri değil
acaba bu söylediğimiz oyuncularıın bazı eksiklikleri olduğu için yada özelliklerine oranla pahalı oldukları düşünülebilir mi
ben iyi olmaları bir yana sistemi tamamlayacak oyuncuların elbette iyi olmalılar
hocanın kafasındaki oyuncular için enerji maddiyat ve emek harcanmasının daha iyi olacağını ve takım kurulduktan sonra kuran hocaya biraz zaman vermenin daha doğru olacağını düşünüyorum
lig başlıyor destek olmak ya da sabretmek zamanı diye düşünüyorum...çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewaris'e verdik 6..
ozan'a da verilirdi.
aynı sey sefa mevzusu ıcın de yapılıyor .
sefaya 3.5 verılen yerde ozana su kadar verılır dıye .
ya sefaya 3.5 vermek dogru bırsey mi yada warıse 6 vermek dogru bırsey mi ki onu ölçü alıyoruz ?61
Yorum
-
İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUluslararasi transfer yonetmeligine 28 yas uzeri transferlerde son yil aldigi ucreti odeyerek bonservisi alabiliyorsunuz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum