Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bn de fotoda yeni farkettim.evet şota da orada.valla bravo.ersun yanal takıma vermedi kendini,ama şota takımla beraber yaşıyor sanki,içimizden biri.yediğimiz golde bir dünya itiraz etti,paramı alır yatarım demiyor.
    Şota en az bizim kadar iyi bir Trabzonsporlu

Yorum

• Burak için 10 milyon iyi para yalnız.

Yorum

• Burak in gitme ihtimalini sıfır olara görüyorum. .

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Duyduğuma göre Hoca Marin'i karşılamaya gelmedi. Aynı uçakta geldiler. Evi zaten İstanbul'da olduğundan izin günlerinde orada. Ersun Hoca İstanbul'a kaçınca olay oluyordu ama bunlar gayet normal...
          Tabi ki bunlar normal Ersun hocaya da karşı değilim ama adam İstanbul'a gidince direk kadınlarla resimleri çıkması tepki gördü

Yorum

bn de fotoda yeni farkettim.evet şota da orada.valla bravo.ersun yanal takıma vermedi kendini,ama şota takımla beraber yaşıyor sanki,içimizden biri.yediğimiz golde bir dünya itiraz etti,paramı alır yatarım demiyor.
            tabi ersun tolgay ve erkan transferlerinde dublörünü gönderdi.
            şotayı ben de çok severim de birini överken diğerini yermeyin be kardeşim.

şu cardozoyu satalımcılar da bi yaklaşsın birbirine bişey deniyeceğim.

Yorum

burağı gs satamaz.o kadar yürek yemediler daha.anca ibrahimoviçi almaları lazım yerine.ki imkansız.ama burak satılırsa çok işimize gelir.rakibimiz kan kaybeder epey.
              Llorente yi alacaklar %90 burağı satıp.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi
                ''Şey'' i ayırdıktan sonra buyur dene.
                targaryen hanesine yakışmayan hareketler bunlar .

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3 kupa kazanan adamı 2 maçta kovmazlar heralde.
                  Bu ğs bizden daha ilginç bir camia rasime göre de lise izin vermezmiş ersunun gelmesine hamza 3 kupa aldı ama taraftarı bile anlayamadı nasıl aldığını kimse güvenmiyor benim gördüğüm kadarıyla hamzaya

Yorum

• Cardozo için arapların 10 milyon verdiği söyleniyor ama bizimkiler satmayın diyor. Yav adam bu performansıyla başka takımdan bize gelecek olsa 5 milyon bile vermemizi istemeyecek adamlar Cardozo kalsın diyorlar. N'Doye 3 milyona alınınca burada kaç kişi çok para olduğundan dert yandı ama Cardozo satılmamalı. He yavrum he çift forvet oynayacak bu takım bekleyin ya da bekleyin içeride Cardozo dışarıda N'Doye oynayacak. Haspinallah ya.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      targaryen hanesine yakışmayan hareketler bunlar .
                      Bir hatun için 7 krallığı savaşa sokan adama her şey yakışır.

Yorum

• Cardozo satılmalı,duygusallığa gerek yok ya belinde hala sorun var yada gerçekten artık Cardozo bitmek üzere diyebiliriz,fiziken zaten bitikte bu sefer oyun olarakta baya düşüşte,para kazandırsın bari.
                        ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Llorente yi alacaklar %90 burağı satıp.
                          At eşek olayi gibi birşey olur heralde..!??
                          Llorente oyun yapilarina ters ama Benana ben ğsli degilim ...

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cardozo için arapların 10 milyon verdiği söyleniyor ama bizimkiler satmayın diyor. Yav adam bu performansıyla başka takımdan bize gelecek olsa 5 milyon bile vermemizi istemeyecek adamlar Cardozo kalsın diyorlar. N'Doye 3 milyona alınınca burada kaç kişi çok para olduğundan dert yandı ama Cardozo satılmamalı. He yavrum he çift forvet oynayacak bu takım bekleyin ya da bekleyin içeride Cardozo dışarıda N'Doye oynayacak. Haspinallah ya.
                            Ne kadarda Cool birisin !
                            Bu şekilde konuşunca bir dahi, bir futbol dehası gibi gözüküyorsun

Yorum

• Bu pozisyonu Cardozo satılmalıcılara armağan ediyorum.İyi geceler

Yorum

• Çakma Marin...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X