İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyduğuma göre Hoca Marin'i karşılamaya gelmedi. Aynı uçakta geldiler. Evi zaten İstanbul'da olduğundan izin günlerinde orada. Ersun Hoca İstanbul'a kaçınca olay oluyordu ama bunlar gayet normal...
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebn de fotoda yeni farkettim.evet şota da orada.valla bravo.ersun yanal takıma vermedi kendini,ama şota takımla beraber yaşıyor sanki,içimizden biri.yediğimiz golde bir dünya itiraz etti,paramı alır yatarım demiyor.
şotayı ben de çok severim de birini överken diğerini yermeyin be kardeşim.
şu cardozoyu satalımcılar da bi yaklaşsın birbirine bişey deniyeceğim.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburağı gs satamaz.o kadar yürek yemediler daha.anca ibrahimoviçi almaları lazım yerine.ki imkansız.ama burak satılırsa çok işimize gelir.rakibimiz kan kaybeder epey.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 kupa kazanan adamı 2 maçta kovmazlar heralde.hamza 3 kupa aldı ama taraftarı bile anlayamadı nasıl aldığını kimse güvenmiyor benim gördüğüm kadarıyla hamzaya
Yorum
-
Cardozo için arapların 10 milyon verdiği söyleniyor ama bizimkiler satmayın diyor. Yav adam bu performansıyla başka takımdan bize gelecek olsa 5 milyon bile vermemizi istemeyecek adamlar Cardozo kalsın diyorlar. N'Doye 3 milyona alınınca burada kaç kişi çok para olduğundan dert yandı ama Cardozo satılmamalı. He yavrum he çift forvet oynayacak bu takım bekleyin ya da bekleyin içeride Cardozo dışarıda N'Doye oynayacak. Haspinallah ya.
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületargaryen hanesine yakışmayan hareketler bunlar .
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLlorente yi alacaklar %90 burağı satıp.
Llorente oyun yapilarina ters ama Benana ben ğsli degilim ...
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo için arapların 10 milyon verdiği söyleniyor ama bizimkiler satmayın diyor. Yav adam bu performansıyla başka takımdan bize gelecek olsa 5 milyon bile vermemizi istemeyecek adamlar Cardozo kalsın diyorlar. N'Doye 3 milyona alınınca burada kaç kişi çok para olduğundan dert yandı ama Cardozo satılmamalı. He yavrum he çift forvet oynayacak bu takım bekleyin ya da bekleyin içeride Cardozo dışarıda N'Doye oynayacak. Haspinallah ya.
Bu şekilde konuşunca bir dahi, bir futbol dehası gibi gözüküyorsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum