Bu sene transferde bnce cok iyiydik.keske gecen sene yapilabilseydi bu isler.mbia.cavanda.ndoye.okay.esteban.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleANIL, 1.si Cardozo için yazdıklarına pişman olacaksın. Bu arada Uefa Mali Kriterlerinde borcun şunu geçmemeli diye birşey varmı bilmiyorum ama Gelir Gider dengesi işin muhasebesi iktisadı klübün verdiği taahütler ve gerçekleşenler büyük sorun. Beşiktaş'ın maaş bütçesinde pek bir problem yok şişkin bir kadro değil tam tersi dar bir kadrosu var. Bjk'nin Mali Kurulda borcu 595 açıklamıştı. Bu forumda niye sürekli 1 katrilyon 1.5katrilyon yazılıyor onu da anlmadım.En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 09.08.2015, 11:38.
Yorum
-
Sadece Stoper transferi yapilsa dahi, cok iyi bir takim kurmus oluruz. Ve cok iyi bir transfer sezonu gecirmis oluruz. Okay olsun, Mbia olsun, N`doye olsu ve benim icin en önemlisi gelecek iyi bir Stoper olsun, bizi hepsi sinif atlatirNefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 gün önce 900 küsür dendi AspordaEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleANIL, 1.si Cardozo için yazdıklarına pişman olacaksın. Bu arada Uefa Mali Kriterlerinde borcun şunu geçmemeli diye birşey varmı bilmiyorum ama Gelir Gider dengesi işin muhasebesi iktisadı klübün verdiği taahütler ve gerçekleşenler büyük sorun. Beşiktaş'ın maaş bütçesinde pek bir problem yok şişkin bir kadro değil tam tersi dar bir kadrosu var. Bjk'nin Mali Kurulda borcu 595 açıklamıştı. Bu forumda niye sürekli 1 katrilyon 1.5katrilyon yazılıyor onu da anlmadım.McLas was Here
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebesiktaşın 1,5 milyar fenerin 1,milyar galatasarayın 1,7 milyar tl borcu var.bizim ise 500 milyon tl ama bizim gelirimiz yok stadyum bitince ordaki tesislerde biterse rahata ereriz.
Yorum
-
devamlı trasnfer isteyen arkadaşlar öncelikle aşağıdaki yazıyı bir okusunlar lütfen. daha öncede paylaşılmıştı ama gözden kaçırılmış olabilir. bu gidişle UEFA dan okkalı bir ceza alacağız. verdiğimiz söz borcumuzu azaltacağımız yönündeydi. ama görünen o ki borç daha da artmış. seneye UEFA bizi liglerine bile almayabilir. belkide transfer yasağı koyacaktır. yada eksi puan. gidişat hiç iyi değil
http://www.61saat.com/futbol/trabzon...r-h222094.htmlDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
ister misiniz başyalan İHO ndoyenin yanında imza pozu verip bakın başkaları sadece foto çektirir ben imza attırırım desin..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleANIL, 1.si Cardozo için yazdıklarına pişman olacaksın. Bu arada Uefa Mali Kriterlerinde borcun şunu geçmemeli diye birşey varmı bilmiyorum ama Gelir Gider dengesi işin muhasebesi iktisadı klübün verdiği taahütler ve gerçekleşenler büyük sorun. Beşiktaş'ın maaş bütçesinde pek bir problem yok şişkin bir kadro değil tam tersi dar bir kadrosu var. Bjk'nin Mali Kurulda borcu 595 açıklamıştı. Bu forumda niye sürekli 1 katrilyon 1.5katrilyon yazılıyor onu da anlmadım.Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
bjk nın geliri TS nin bilmem kaç katı. iki bu sene futbolcu satarak kara geçtiler. ayrıca yeni stat ile para basacaklar.
TS nin ise geliri yok. stat boş. forma zaten satmıyor. tek kaynak bankalara bol bol borçlanmak. herkes stat ismini satarak para kazanacağımızı düşünüyor. bu gidişle o stata kimse para vermez. ilk 4 e oynayan bir takıma kim niye para versin? zaten o gelirler de temlik altına alınmış biliyorumDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum