Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şuradan alıntılanmış sanırım

https://twitter.com/Mustafacevik10/s...70178579935232
    Evet
    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• fener ilk yarı sistem kurbanıydı.ikinci yarı sanki hocalarına biri bir şeyler demiş de ilk kez tek forvete yani olması gereken sisteme döndü ve oyunun hakimi oldular.iyi oynarken alper pas hatası yaptı ve verkaçla gol yediler.sonrasında hızlı oyunda zorlandılar.özetle umarım tek forvet oynamazlar.uçmaya gerek yok,ayaklarımız yere sağlam basmalı ve o transferler bitmeli.

Yorum

• fenerin puan kaybıyla içimde mutluluk kelebekleri dolaşıyor. herşey için çok erken yalnız ilk 5 hafta min 13 puanla şampiyon yarışına direk dahil olmuş oluruz. trabzondaki kardeşlerim lütfen maça gidin ve sadece takıma sahip çıkın. içerdeki maçları siz alın dışardakileri şota alır zaten
        HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kendisi 2010 yılından 2013 yılına kadar net takip ettim , trt deyken de izliyordum. her sabah programını izlerdim ve yorumları gayet iyi objektifti. gördüğünü söylüyordu en azından. son dönemlerde açıkçası eğlence niyetine bir tek beyaz futbolu izlediğim için bir şey diyemeyeceğim abi.
          Bende onu diyorum işte . Son dönemlerde değişti artık o eski objektifliği kalmadı. Sebebi de şike sürecinde dediklerinin arkasında duramadı ve fener kalaycılığına başladı. Uğur Meleke için ise sürekli objektif ve dik duran oldu. İşinden oldu ama gene objektifliğini kaybetmedi.
          Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fenerin aldigi Souza iyi
            iyi oyuncu ancak 8 m € luk topçu olduğunu düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fenerin aldigi Souza iyi
              İzlediğim kadarıyla Mehmet Topal 2 olur en fazla kendisi. Oyunun hücum yönünde yok kendisi . Sadece defans bölümünde var. Emrenin yerini dolduramaz.
              Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

Bende onu diyorum işte . Son dönemlerde değişti artık o eski objektifliği kalmadı. Sebebi de şike sürecinde dediklerinin arkasında duramadı ve fener kalaycılığına başladı. Uğur Meleke için ise sürekli objektif ve dik duran oldu. İşinden oldu ama gene objektifliğini kaybetmedi.
                uğur meleke şike sürecinde de dik duruş sergilemişti ama son zamanlarını bilmiyorum. mehmet demirkol ntvspor da çıkıyor ve fb yi yalamazsa onu orda barındırmazlar. aspor kanalı şuan daha mesefali programlar yapıyor ve olcay çakır olsun giray bulak olsun trabzonspor yanlısı yorumcular kullanması hoşuma gidiyor. hatta bjk lı turgay demir bile bana sempatik geliyor. en nefret edilesi spor programları ise trt de. hakan ünsal ve ersin düzen denen karaktersizler uyuz ediyor beni.

Yorum

• İlk olarak gökçay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  uğur meleke şike sürecinde de dik duruş sergilemişti ama son zamanlarını bilmiyorum. mehmet demirkol ntvspor da çıkıyor ve fb yi yalamazsa onu orda barındırmazlar. aspor kanalı şuan daha mesefali programlar yapıyor ve olcay çakır olsun giray bulak olsun trabzonspor yanlısı yorumcular kullanması hoşuma gidiyor. hatta bjk lı turgay demir bile bana sempatik geliyor. en nefret edilesi spor programları ise trt de. hakan ünsal ve ersin düzen denen karaktersizler uyuz ediyor beni.
                  olcay çakırın trabzon yanlısı olduğunu düşünmüyorum ya benim düşündüğüm gibi ya da futbol bilgisi çok düşük , maçlarımız için yorumlarını hatırlıyorum ki forumda ki çoğu kişi de şikayetçiydi.

Yorum

İzlediğim kadarıyla Mehmet Topal 2 olur en fazla kendisi. Oyunun hücum yönünde yok kendisi . Sadece defans bölümünde var. Emrenin yerini dolduramaz.
                    şikecilerin en büyük kaybı emredir. sahada takımı ateşleyen bir isimdi şuan öyle bir isim yok. takımda bir kopma olursa takımı toparlayacak adam yok fb de

Yorum

• Madem spor programlarından söz açıldı bence en iyisi Erdal hoş un olduğu 4×4.

Yorum

• Marko Marin efsane transfer olur. Atip tutanlar tanimiyanlardir.

Yorum

• Marko marin bizim Messimiz Olabilir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• maçın üzerinden 2 gün geçmesine rağmen cavanda nın performansı gözümün önünden gitmiyor , açıkçası feghouli gelmezse bu adamı süper ligde geçecek oyuncu yok 1 e 1 de . gittikçe hücum oyununa da alışmaya başlıyor gerçekten müthiş transfer.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              erdoğan arıkan , mehmet demirkol dışında sevdiğim yorumcu yoktur ama bu adam sabaha kadar anlatsa dinlerim , hem diksiyonu iyi hem seçtiği kelimeler çok iyi ve objektif.
                              Fanatik Beştaşlı olsa da Ali Ece de iyidir.

Yorum

• Marin'in pek faydalı olacağını sanmıyorum ama kiralık adam sonuçta. Iyi çıkarsa alırsın beğenmezsen teşekkür edersin. Bu saatten sonra kanatta oynayacak kaliteli adam bulamaz bizimkiler.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X