Heyt koçum be en önde koşuyor bir de ben bu takımın lideriyim der gibi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHeyt koçum be en önde koşuyor bir de ben bu takımın lideriyim der gibiOnur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK
Yorum
-
İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanlımı veriyor tv hocam
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler ek bilgi; Onur forumu sıkı şekilde takip ediyor. Bilginiz olsun...Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK
Yorum
-
İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisini büyük görmeli
Sen Trabzonsporu neden tuttun bilmiyorum
Ama ben ve cogu kişi temsil ettiği değerler ,ist karşı verdiği savastan,devrmciliğinden,yalnız kalmışlığından sevdik tutuyoruz ve bu değerler sürekli yok oluyor değerleri şu an sadece Onur ayakta tutuyor ,temsil ediyor
bahsettiğin seylere katılıyorum çok güzel şeyler .
ama verdiğiniz örnekler olayı çözmek için dogru değil .
kimisi diyor hami mandralının soyleyemediği yerde 2011 şampiyonu diyebilmiş adam ... bu birşeyi değiştirmezki mustafa yumluda dedi ama hata yapınca asıyoruz adamı ben dahil .
kimisi diyor 9 yıllık oyuncumuz . ee napalım 9 yıllık oyuncumuzsa ? yarın gider cavandayla kavga ederse, "cavanda daha 1 aylık adam" diye cavandanın yüzüne bakmayacak mıyız . neye göre hareket edeceğiz . doğruyu yapmak yerıne neden garip garip şeylere gidiyoruz ?
konuyu uzatmaya gerek yok .
her nekadar ilk başta birisi çıkıp size "onur özür dilemeli" dese o adamı linç edecek olsanızda
onur hem yazılı şekilde özür dilemiştir .
Hemde trabzona gidip yüz yüze konuşup özür dilemiştir.
Bu olay özelinde incelersek olması gerekn olmuştur ve onur üzerinde düşeni yapmıştır .
bu mesajıma cevap olarak iho demirörene neden oy verdi diye cevap yazacak olanlar var hala üzüldüğüm asıl noktada oEn son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 19:12.61
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler ek bilgi; Onur forumu sıkı şekilde takip ediyor. Bilginiz olsun..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum