İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık ne karın ağrısıysa
Müneccim kesilmişti başımıza..Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkencisiniz bence , sonuçta başkan hala iho ve kendisi onur satmayacağını açıkladı."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoner benim de.burcum var
borcueanu ya burcu demek çok normalTikine oynayun uşaklar =)
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu oyunu kaybetttik. İHO-Hurma kazandı. Ne istedilerse oldu. Biz taraftarın gücü kalmamış. Aralık'ta intikamı alınmalı.
onurun özür dileyip takım başına dönmesi bazılarını hayal kırıklıgına ugrattı demiştim .
aslında bıraz daha agır bı laf etmiştim ama neyse61
Yorum
-
Su zaman biraz daha gecsin forumdaki gizemli komplo teorisyeni onur satildi yok ekicinin pazarligi yok kodro disi lar yok ugur demirok gidecek yok bilmem ne deyip krizi tabana yayan heriflere bir kac sözüm olacak. Alt egosunu millet forumda besliyor. Bir temizlense kaostan nemalananlar keşke,
Iho nefreti veya onur sevgisi Trabzonsporun önünde olan ezikler var,
Hala krizin çözüldüğüne uzulenler var,
Once TRABZONSPOREn son Tufan AYAN tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 19:33.
Yorum
-
Kolpacı
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo konuda bir kayaya degil saturn a carptilar
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforumun %90 ı bu kafada olduğu için yazdıgım mantık abidesi yorumlar bile düşmanca gozuktü herkesin gözünde.
onurun özür dileyip takım başına dönmesi bazılarını hayal kırıklıgına ugrattı demiştim .
aslında bıraz daha agır bı laf etmiştim ama neyse
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemen aklıma o geldi benim de. Hiç erişilemez cinsten üstün bilgil sahibi ağır abi tiplemesini yemedim çok şükür. Acaba ne düşünüyor şimdi kim bilir.
Yorum
-
Kaleci sorunu çözülmesi çok şükür dedirtti (Esteban yakında KAP gelir. Onur da kente döndü)
Stoper için Dinamo Moskovalı Fransız bir isimle görüşülecekmiş.
Forvet için de çabalar sürüyor.
GİRAY BULAK, Aspor'da Trabzonspor'u yorumluyor şu an.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa o degilde o resmi aciklama rezalet. Suleyman abiyle konustuk ne ya
Yorum
Yorum