Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cevap verin bu kardeşime ben utandım birşey diyemiyorum!
    rahat olsun , herkesin sınırı vardır , herkesin kendine has bi deşarj olma yöntemi vardır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Artık ne karın ağrısıysa
      Müneccim kesilmişti başımıza..
      Hemen aklıma o geldi benim de. Hiç erişilemez cinsten üstün bilgil sahibi ağır abi tiplemesini yemedim çok şükür. Acaba ne düşünüyor şimdi kim bilir.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Erkencisiniz bence , sonuçta başkan hala iho ve kendisi onur satmayacağını açıkladı.
        o konuda bir kayaya degil saturn a carptilar
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Soner benim de.burcum var
          ahahah hakkaten düşününce klara mantıklı
          borcueanu ya burcu demek çok normal
          Tikine oynayun uşaklar =)

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz bu oyunu kaybetttik. İHO-Hurma kazandı. Ne istedilerse oldu. Biz taraftarın gücü kalmamış. Aralık'ta intikamı alınmalı.
            forumun %90 ı bu kafada olduğu için yazdıgım mantık abidesi yorumlar bile düşmanca gozuktü herkesin gözünde.

onurun özür dileyip takım başına dönmesi bazılarını hayal kırıklıgına ugrattı demiştim .
            aslında bıraz daha agır bı laf etmiştim ama neyse
            61

Yorum

• Su zaman biraz daha gecsin forumdaki gizemli komplo teorisyeni onur satildi yok ekicinin pazarligi yok kodro disi lar yok ugur demirok gidecek yok bilmem ne deyip krizi tabana yayan heriflere bir kac sözüm olacak. Alt egosunu millet forumda besliyor. Bir temizlense kaostan nemalananlar keşke,

Iho nefreti veya onur sevgisi Trabzonsporun önünde olan ezikler var,

Hala krizin çözüldüğüne uzulenler var,

Once TRABZONSPOR
              En son Tufan AYAN tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 19:33.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o konuda bir kayaya degil saturn a carptilar
                Bunlar için herşey mübah , bi bakşmıız ilerleyen günlerde yerelde ulusalda , ne haberler onur hakkında , doğru yanlış hiç farketmez , bundan sonra söz konusu onur olunca metinleri yazacak adamlar , önce bi kaç saat üsluplarını bileyecek.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  forumun %90 ı bu kafada olduğu için yazdıgım mantık abidesi yorumlar bile düşmanca gozuktü herkesin gözünde.

onurun özür dileyip takım başına dönmesi bazılarını hayal kırıklıgına ugrattı demiştim .
                  aslında bıraz daha agır bı laf etmiştim ama neyse
                  Son günlerde forumu takip edemedim ama belli ki milleti çileden çıkarmışsın. Belliki niyetin beni de çileden çıkarmak. Seninle uğraşamam, lütfen bir daha beni alıntılama.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hemen aklıma o geldi benim de. Hiç erişilemez cinsten üstün bilgil sahibi ağır abi tiplemesini yemedim çok şükür. Acaba ne düşünüyor şimdi kim bilir.
                    Sanırsın atom parçalıyor

Yorum

• Ya o degilde o resmi aciklama rezalet. Suleyman abiyle konustuk ne ya

Yorum

• _______________kaptan
                        cava_____transfer______medjani_____alper
                        ________________mbia
                        _________ekici__________kevin
                        transfer__________________________erkan
                        ________________cardozo
                        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Şota daki yürüyeşe havalara bak sen, iyi gaz almış karşılamadan Neyse umarım bu olay hayırlara vesile olur, ne kadar kızsakta bu takımdan vazgeçemiyoruz arkadaş, kanımıza işlemiş, adamakıllı 2-3 transferle iddialı oluruz inşallah...

Yorum

• Kaleci sorunu çözülmesi çok şükür dedirtti (Esteban yakında KAP gelir. Onur da kente döndü)

Stoper için Dinamo Moskovalı Fransız bir isimle görüşülecekmiş.

Forvet için de çabalar sürüyor.

GİRAY BULAK, Aspor'da Trabzonspor'u yorumluyor şu an.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Mbia nın ayağına noldu ya niye bandaj var ? Yada O yatabare mi acaba
                              En son Can tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 19:42.
                              TRABZONSPOR
                              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya o degilde o resmi aciklama rezalet. Suleyman abiyle konustuk ne ya
                                Bence iyi olmus.resmiyetin verdigi sogukluk zorla yaptirilmis bir aciklama olarak yorumlanirdi.bir abi kelimesi olayi baska bir zemine oturtur.resmi aciklamada abi gecmez diye birsey yok.piskolojik acidan cok yerinde kullanilmis.beni tatmin etti.

Yorum

Çalışıyor...
                                X