Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Okay ekici o yükü çekmez. Ha okay birden sicrama yapar oyunun iki yönünü de oynar hâle gelirse olur tabii.
    En son art(w)in tarafından düzenlendi; 04.08.2015, 23:25.

Yorum

• dayanamadim
      yazayim

schaub djuricic ve dzudzaka 5 cakar

warisden kazanilan parayi bugün gelip bu usaga bassalar ne olur
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [QUOTE=sarman61;1920180713]

Bizim Mbia nin imza töreninde sebellah gibi geliyordu, herkezden uzun ve iri yari ama bu Mbia Samba nin yaninda cocuk gibi kalmis
        Bu Samba insanmi?

Yorum

• -Ozan Okaydan daha iyi diyorlar
          -Sekiz milyon ver al diyorlar.
          -Sezon sonu yolla diye bagriyorlar
          -Oy daglar ben nere gidem

Yorum

• Elia> Djuricic

2 kanat alınırsa ayrı tabi

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Okay yetenekli olabilir ama ozan'dan mental olarak cok eksik. Okay'in olmama ihtimali ozan'in olmama ihtimalinden daha fazla.
              Karsiladtirmayi yada degerlendirmeyi neye gore yaptiniz

Okay ozandan daha cok super lig maci oynadi.

Her ikisini de seyretmis biri olarak okay hem fizik guc hemde oyun gorusu acisindan ozandan daha iyi goruntu veriyor

Okay i 2 milyona aldik ozan icin en az 8 isterler.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mbia, ekici, okay ile orta saha da oyunu domine edemezsiniz. )

Neyse kolay gele
                Bence ortasaha oyununun en önemli parcalari bekler. Bizim orta sahamiz turkiye ligi icin Iyi ama lanet olasi top donup dolasip akbasin ya da zekinin ayagina geliyor sonra oyun tikaniyor. Bosingwa ilk yari akarken ortasaha goze batmiyordu mesela.

Yoksa okay da ekici de mbia da turkiye ortalamasının ustunde oyuncular. Top kaybi yapmayan isabetli pas orani yuksek oyuncular.

Bizim sadece topu ileriye tasiycak kanatlara ihtiyacımız var

Yorum

• Bizim Mbia nin imza töreninde sebellah gibi geliyordu, herkezden uzun ve iri yari ama bu Mbia Samba nin yaninda cocuk gibi kalmis
                  Bu Samba insanmi?

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşte bunu bizde yapacak kimse yok...tam aradığımız özellikte ama çok pahali...
                    61

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ozan Okaydan daha iyi diyorlar
                      Sekiz milyon ver al diyorlar.
                      Sezon sonu yolla diye bagriyorlar
                      Oy daglar ben nere gidem
                      ozanlan okay kiyaslanamz oyuncular
                      2 side sende olacak merkezde colman selcuk ikilisi gibi oynatacan
                      2 senede sabir edecen, ondan sonra zaten kupalara ambargoyu koyarsin

yönetim ve hocaninda degismesi gerek tabiiki
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sambanin rusya performansina "yetersiz" diyen adamlar mustafa yumluyla zeki yavruyu damardan aliyor galiba

MT27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Rusya performansı yetersiz adam Rusya içersinde oynamak için toplam 35 milyon avro bonservis ödetmiş Rus takımlarına

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence de ozer aytac yedek

Sol acik yusuf oynar da sag acik lazim. Ndoye yi aldik diyolar o Adam sag acik oynamaz ozaman tek kanadimiz eksik kalcak.

Yillarca tek kanat yattarayla oynadık simdi de oynarız ama yattara tek basina bi takimdi yusuf onun yarisi kadar oynasa ..
                          Bence şota şöle düşünüyor.YAni şu an forvet alınmasının tek mantıklı açıklaması kanatsız sistem bekler hücom ağırlıklı iki stoper daha geride(ilerde olursa çok yeriz)Üç forvet soldaki forvet mecburiyetten erkan
                          -----erkan-------cardo---ndoye
                          ----------------ekici-----------
                          -----------mbia------okay--------
                          Alper---------------------------cavanda
                          ----------samba--------medjani-----------
                          ---------------onıur-------------
                          Ya da 4231 oynıcaz cardozo satılık.Ya da son ihtimal iç sahada çift forvet deplasmanlarda cardo yedek

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ahmet hamza

Iyi bir futbolcu muhakkak, ben vefayi bilmeyen futbolculari cok dikkate almiyorum.
                            Tabii o da ayrı bir konu,haklısınız.
                            8. Kuşatma

Yorum

• Cristian Zapata

Cristian Zapata ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 50 bin € ➤ * 30 Eyl 1986, Padilla, Kolombiya

Zambranoyu izlemiş ve beğenmiş biri olarak söylüyorum bu adam zambranodan çok daha iyi bir oyuncu 3.5 milyon euro bonservisi var gelecek sezon sözleşmesi bitiyor çok uygun bir fiyata alabiliriz diye düşünüyorum bu adam alınsın sambayla beraber ligin en iyi defans ikilisi bizde olur.

Yorum

• Okay'ın oynamasını çok istiyorum oynaması gerektiğini de düşünüyorum ama Constant'ı oynatmak uğruna Okay harcanacak şimdiden söyliyim..

Yorum

Çalışıyor...
                                X