Okay ekici o yükü çekmez. Ha okay birden sicrama yapar oyunun iki yönünü de oynar hâle gelirse olur tabii.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay yetenekli olabilir ama ozan'dan mental olarak cok eksik. Okay'in olmama ihtimali ozan'in olmama ihtimalinden daha fazla.
Okay ozandan daha cok super lig maci oynadi.
Her ikisini de seyretmis biri olarak okay hem fizik guc hemde oyun gorusu acisindan ozandan daha iyi goruntu veriyor
Okay i 2 milyona aldik ozan icin en az 8 isterler.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbia, ekici, okay ile orta saha da oyunu domine edemezsiniz.)
Neyse kolay gele
Yoksa okay da ekici de mbia da turkiye ortalamasının ustunde oyuncular. Top kaybi yapmayan isabetli pas orani yuksek oyuncular.
Bizim sadece topu ileriye tasiycak kanatlara ihtiyacımız var
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte bunu bizde yapacak kimse yok...tam aradığımız özellikte ama çok pahali...61
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzan Okaydan daha iyi diyorlar
Sekiz milyon ver al diyorlar.
Sezon sonu yolla diye bagriyorlar
Oy daglar ben nere gidem
2 side sende olacak merkezde colman selcuk ikilisi gibi oynatacan
2 senede sabir edecen, ondan sonra zaten kupalara ambargoyu koyarsin
yönetim ve hocaninda degismesi gerek tabiiki"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSambanin rusya performansina "yetersiz" diyen adamlar mustafa yumluyla zeki yavruyu damardan aliyor galiba
MT27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de ozer aytac yedek
Sol acik yusuf oynar da sag acik lazim. Ndoye yi aldik diyolar o Adam sag acik oynamaz ozaman tek kanadimiz eksik kalcak.
Yillarca tek kanat yattarayla oynadık simdi de oynarız ama yattara tek basina bi takimdi yusuf onun yarisi kadar oynasa ..
-----erkan-------cardo---ndoye
----------------ekici-----------
-----------mbia------okay--------
Alper---------------------------cavanda
----------samba--------medjani-----------
---------------onıur-------------
Ya da 4231 oynıcaz cardozo satılık.Ya da son ihtimal iç sahada çift forvet deplasmanlarda cardo yedek
Yorum
-
İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet hamza
Iyi bir futbolcu muhakkak, ben vefayi bilmeyen futbolculari cok dikkate almiyorum.8. Kuşatma
Yorum
-
Cristian Zapata
Cristian Zapata ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 50 bin € ➤ * 30 Eyl 1986, Padilla, Kolombiya
Zambranoyu izlemiş ve beğenmiş biri olarak söylüyorum bu adam zambranodan çok daha iyi bir oyuncu 3.5 milyon euro bonservisi var gelecek sezon sözleşmesi bitiyor çok uygun bir fiyata alabiliriz diye düşünüyorum bu adam alınsın sambayla beraber ligin en iyi defans ikilisi bizde olur.
Yorum
Yorum