Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kadrolara neden Yusufu degilde hala waris ve erkan gibi capsizlar yaziliyor?
    Hocam çap olarak hepsi aynı.

Yusuf'un artısı beyni alınmış atletizm sporcusu gibi amaçsızca koşup,alakasız yerlere orta açıp süratimle adam geçebilirim kafasında olması.

Yusuf için şunu diyebilirmiyiz ilk geldiği sezonla son geldiği sezon arasında hiç bir fark yok 2 sene öncede aynıydı şimdide aynı,gelişim 0,hee tek fark ünlü futbolcu BALE tarzında yeni yaptırdığı saçları.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Samba konusundaki cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Anlaşılan eski günlerinden uzak ışığı sönmeye yakın bir şöhret daha

N'Doye de yaşı belli seviyeye gelmiş, belki önyargı ama rahat takılan futbolculardan gibime geliyor. O da sakat

O Fernandez'in videosuna baktım, bence bizim zirve hedefimizden uzak, 1461'de deneyebiliriz belki

Kaleci Alvarado ise takımı ligi üçüncü bitirmesine karşın 15 maçta 45 gol yemiş. Bu mu iyi kaleci?

Özetle kötü transfer politikası yürütüyoruz diye düşünüyorum

İlk 5-6 hafta zorlu. Tamamen dağılabiliriz
      Tamamen dağıldık zaten abi. 5-6 hafta beklemeye bile gerek kalmadı bu sezon.
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Yusuf'un sonradan girdiği maçlarda dinamizmiyle çok daha etkili olduğunu düşünüyorum. İlk 11 başladığı zaman pek verimli olamıyor. Oyun zekası düşük olduğu için doğru koşuları yapamıyor. Waris o konuda forveti ikileyebilme, ceza sahasına girebilme yeteneği olduğundan daha önde bence. He tabi bunlar çok olağanüstü farklar değil. Waris, Erkan, Yusuf, Sefa falan hepsi aynı yetersizlikte adamlar benim gözümde.
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yusuf'un sonradan girdiği maçlarda dinamizmiyle çok daha etkili olduğunu düşünüyorum. İlk 11 başladığı zaman pek verimli olamıyor. Oyun zekası düşük olduğu için doğru koşuları yapamıyor. Waris o konuda forveti ikileyebilme, ceza sahasına girebilme yeteneği olduğundan daha önde bence. He tabi bunlar çok olağanüstü farklar değil. Waris, Erkan, Yusuf, Sefa falan hepsi aynı yetersizlikte adamlar benim gözümde.
          Sıralama yapsan yusuf>erkan>sefa>.........yumlu>waris derim bende.

Yorum

• "Kaleci Alvarado ise takımı ligi üçüncü bitirmesine karşın 15 maçta 45 gol yemiş. Bu mu iyi kaleci? "

belki Turkiye de iyi bir performan sergileyecek. Salt bu gol sayısına bakılırsa hatayı kaleci de aramak yanlış. Takımsal sıkıntı var ortada :=)

Şöyle bir gercek var. Onur giderse 2 kaleci transfer edilmesi gerekir. Ugur can denilirse fazla futbol romantıgı olmayınız efendim )
            En son Libero tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 17:54.

Yorum

• Son gelişmeler neler renktaşlar,özet geçebilir misiniz?
              Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
              Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Italyan basininda Abel hernandez cikmis, 8 milyon opsiyonlu kiralik.

MT27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Akıllıca bir hamle olur..
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak yusf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fanatik gazetesi kadar trabzonspor'a düşman bir gazete bir yayın kuruluşu görmedim? (kendi içimizdeki yerel basın hariç)
                  Doğan medya grubunun amiral gemisi Hürriyet.
                  Trabzon halkına ve onun markası Trabzonspor'a dönük olarak sayısız kez provakatif başlıklar atmış , zamanında en çok uğraşmış ; halen bu Onur meselesini dahi İnternet yayını ana sayfasında 4 günde üç kez sürmanşetten gören , Onur'u iki kez pazarlayan yayın organı .

Yorum

• Onur açıklama yapmış resmi siteye.
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• Onur konusunda sitede açıklama var ama kilitlendi sanırım okuyamıyorum ne yazıyor paylaşır mısınız ?

Yorum

• Açıklama iyi güzel de biraz amatör kaçmış. Çakıroğlu yine baltayı taşa vurdu...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Onur Recep Kıvrak’tan açıklama
                          Süleyman abiyle oturup konuştuk. Bazı şeyler yanlış anlaşıldı. Kamuoyuna yansıyan tarafından dolayı çok üzgünüm ama şuan çok mutluyum. Her konu açıklığa kavuştu. Süleyman abi ve hocam konuyu anlayışla karşıladı. Biz birlikte büyük bir güç olup takım arkadaşlarımla beraber taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlar alacağız.
                          Onur Recep Kıvrak
                          Takım Kaptan
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bu ne biçim açıklama yahu bu siteyi kimler yönetiyor.

Böyle amatörlük görmedim.

Yorum

• O zaman Onur'a çok teşekkurler. Hayırlı olsun.

Benden kale arkası taraftar grubuna 1 tane beyaz fanila, atlet ve kösele ayakkabı hediyem olsun.

Yorum

• Onur bizi utandirmadi , Allah ondan razı olsun

Yorum

Çalışıyor...
                                X