Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• herkes beni engellemiş...

olay tatlıya bağlandıktan sonra geriye baktığımda doğruları soyleyen tek kişi olmuşum ..
    ve süreç tam benim dediğim gibi işlemiş.. sonundada onur özür dilemiş. iki kez hemde .
    en başta "onur özür dileyecek" desem nasıl küfürler yerdim burda kim bilir ...

beni engelleyenlerin hepsi onurun özür dileyip takıma dönmesi sonucu hayal kırıklığına uğradılar malesef .çok daha fantastik hayalleri vardı hepsinin...
    oylsaki onur satıldı ... yada onur ve ekicinin pazarlıkları sürüyor şeklindeki mesajları nasıl şevkle okuyorlardı . şu an o mesajları yazanlar kral .. ben ise ihocu

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar ... cidden doğruymuş
    En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 20:45.
    61

Yorum

• esteban çok agresif birisi gol yediğimizde defansa falan dalabilir...
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eyvallah bro biz söylesek ne olur hocam tablo ortada burada,şu forumda çok değerli fikirlerini belirten bir sürü renkdaşlarımız var ama dinlemiyorlar kongreye üye olanlar var fikir alsalar onlardan çok daha güzel olur herşey.Aslında hepimiz güzel eleştiriler yapıyoruz bazen. buraları okuyorlardır elbet hatta ben forumdan transfer için adam ararken taraftarların önerilerine bile baktıklarını düşünüyorum teknik heyetin,o bakılan oyuncuları almasalar bile.
        Keşke dediğin gibi olsa kardeş...
        "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
        Andrea Pirlo

Yorum

• ndoye bizde iş yapmaz. onun yerine daha agresif ve dengeli jelavic daha iyidir.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Onur kendi gitmek istese coktan giderdi
            Bunlar "gönderme" calışmaları
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              pek görünmesede maçta iyiydi bence
              eldekileri bunca sene gördük.hepsinden çok daha iyi

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                N'Doye denen elemanın bizim alamayıpta başka takıma gittikten sonraki performansı ne alemde?

Loading .. %61
                Cisse,Ndoye,Seydou Doumbia,Wilfried Bony,Abel hernandez,VINCENT ABOUBAKAR, bunların hepsi iyi bunlardan biri alınırsa forvete şahane olur.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Keşke dediğin gibi olsa kardeş...
                  Hayırlısı bro lig başlamadan neler bekliyor bizi transfer konusunda bakıp göreceğiz
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Süleyman "abi" buraya para yemeye gelmedi. En iyi transferleri yapacak.
                    Gelecekte bir gün gelecek
                    "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
                    Andrea Pirlo

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takımda tonla adam var. Bir kişi daha bulamamışlar mı yahu ? Komedi dükkanı gibi takımız.

Bazen hocalar 10'a 11 maç yaptırırlar fakat burada as kadronun 11 kişi olması enteresan. Kadro 35 kişi fakat düşünülmeyen 8 kişiyi çıkardığımızda 27 kalıyor. 27'nin de 5'i sakat bir tek kaleci İbrahim var. Diğerleri Bosingwa, Bourceanu, Mehmet, Waris ve Yatabare...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yavuz611161
                        Unutulmadın kalbimizdesin, unutma bunu sıkı giyin içeride üşütme
                        unutursak kalbimiz kurusunduygulara tercuman olan nice yigitler haksiz yere ceza aldi..

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eldekileri bunca sene gördük.hepsinden çok daha iyi
                          Eldeki bütün sol beklerden iyi ama çok kolay çalım yiyor o yönünü güçlendirmeli halı sahada yenmez o trier maçındaki çalım

Yorum

• Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cisse,Ndoye,Seydou Doumbia,Wilfried Bony,Abel hernandez,VINCENT ABOUBAKAR, bunların hepsi iyi bunlardan biri alınırsa forvete şahane olur.
                              Ndoyenin yerine abelin alınmasını tercih ederim

Yorum

• Ndoye Lokomotife gittiğinde ilk sezon 25 Maçta 10 gol 1 asist yapmış. 2.Sezon da 27 maçta 13 gol 2 asist yapmış. 14 / 15 in ilk yarısında 14 Maçta 4 gol atmış. 2. Yarı Transfer olduğu Hull City'de 15 maçta 5 gol 1 asisti var.
                                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

Çalışıyor...
                                X