İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tolgay Arslan gelirse; Ekici-Erkan-Özer-Tolgay bu dörtlü müthiş top yapar. Cardozo'nun da varlığı ile çok daha fazla gol atarız.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolgay Arslan gelirse; Ekici-Erkan-Özer-Tolgay bu dörtlü müthiş top yapar. Cardozo'nun da varlığı ile çok daha fazla gol atarız.
Yorum
-
Abi, bu kadar emin yazdığına göre duyum mu aldın.)
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkalarına da Burcu... Tipini sevdiğim...Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkalarına da Burcu... Tipini sevdiğim...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi de Ahmet çıktı da nerede bizim ön libero ? Burcu filan getirtmeyin sakın
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
Canhan denilen zat Baskanin gercekten arkadasiymis foto atmadigina gore sanirim uyari almisEn son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 25.01.2015, 09:53.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi, bu kadar emin yazdığına göre duyum mu aldın.)
Yorum
-
Nasıl
Sözleşmeleri bitiyor + Onur - Cardozo - Constant : )
Yorum
-
Canan Çakıroğlu iyi timsaha getirmiş milleti, ben dün konuşurken söyledim , karanlık biri ve başkana sempatisi var o kadar. Ben o çevreden duyduğum şeyleri gelip burda paylaşmıyorum bile
abisi Alkan Çakıroğlunu yakınen tanıyorum Deep Blue abinin söylediklerini (ozan,şener,serdar aziz ve sivasa giden oyuncular hakkında) onlara söylediğimde Alkan abi Hacı dan direk bilgi alıyorum sandı
Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
Yorum