Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Waris'in şuana kadar attığı 1 çalım var mı acaba,karşısında rakibi görünce eli ayağına dolaşıyor zerre kadar faydası olmadı bize,kısa boylu hızlı adamlardan rakipleri geçip asist veya gol yapmasını beklersiniz bu adam çalım atmaktan,şut atmaktan aciz... Sebebi artık neyse ya çözsün yada gitsin...
    ilk oynadığı maçları izlemeni öneriririm

zaten bir ara sakatlık geçirdi ve güven sorunu yaşıyor

Gökhan Gönül'ün belini bükdüğü pozisyon

Yorum

• Bugün hiç duyum falan yok, çok sessiz buralar.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Waris tartismasina noktayi koyuyorum

Ne denildigi kadar iyi ne de kötü

Ama yanlis yerde oynatiliyor burasi da Net...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          warisi bu ligin en iyi santraforudur erkan zenginle deneyelim bakalım. Ben satılmasından yana değilim patlama yapacaktır o zaman 20 milyona sattığımızda 30 isteseydik diyeceğiz...
          Ben de severim warisi de abi 20 30 etmez bence bizim satabileceğimiz max değer 15dir bizden sonra ne olur bilemem

Yorum

• Holmenin bu golü atması kötü oldu ozan takasinda adı geçiyor. Yalnız bursa müthiş takım gs yi bu hafta yenerseler potaya girerler.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              warisi bu ligin en iyi santraforudur erkan zenginle deneyelim bakalım. Ben satılmasından yana değilim patlama yapacaktır o zaman 20 milyona sattığımızda 30 isteseydik diyeceğiz...

Santrafor nedir bilmiyorsun, uzaktan yakindan alakasi yok. ))
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugün hiç duyum falan yok, çok sessiz buralar.
                Viva Nutella!

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Manchester dedim mi 2-3 Ingiltere takımı dedim

ayrıca kap bildirimlerini açıp bakmanı öneririm hocam, kimin toplam maliyeti daha fazla öğrenirsin
                  Açıp bakalım. Hatırladığım kadarıyla Sefa 3,5 milyon euro, İshak 1,75 milyon euro+Aykut bonservisle alınmıştı. Waris 6 milyon euroya alınmadı mı?

Yorum

• ...
                    En son halil ibo tarafından düzenlendi; 27.01.2015, 17:15.
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Reçete belli renkdaslar

12 m € + Soner + Mustafa + Aykut (+Zeki)
                      =
                      Sener + Ozan + Serdar

15 m € isteseler de veririm

Verecegimiz topçular isimize yaramiyor, maaslari da yüksek, yerlerine mâliyetlerini kisa sürede çikarabilecek topçular aliyoruz

Baskan geçende Hakan Arikan 2 3 maç kurtarsa parasini çikarir demisti, hatta sivas galibiyetinde bir kaç kurtaris yapmis ya ondan dolayi parasinin bir kismini çikarmis yok artik
                      Ha baskan gerçekten samimi ise, sene sonuna kadar rahatça bu paralari çikartabilecek su 3lüyü alsin, tolgay falan filan fuzuli islerle ugrasmasin bir zahmet

Haydi tolgay olayi farkli onda çok ta kizmayayim baskana hatalari olsa da o süreçte...
                      Ama bu Bursa'dan en az 1, gerekirse 3 topçu birden almaliyiz
                      Yok Senol hoca, yok Bursa, yok bilmem ne kulüp kültürü gibi bahaneleri kabul etmiyorum, yemezler artik o numaralari
                      Maddi skinti yok diye yazip duruyoruz haftalardir degil mi ? O zaman basacaksin parayi alacaksin, bu kadar basit
                      Haaa Bursa hiçbirini satmazsa sesimi çikarmam, ya da atiyorum Serdar'i gs'ye verdi daha da kimseyi satmadi, o zaman bir sey demem, ama 3 topçudan 2 ya da 3ü baska takimlara giderse ve biz hiçbirini alamazsak,kimse kusura bakmasin yönetimi de baskani da dibine kadar elestirme hakkina sahibim...
                      Tolgay'in ayagina gidip asiri mâliyetli teklif yaparken para vardi da simdi mi yok ?
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ozan tufan

Yorum

• Gine Ozan
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Bakambu 3 oldu

Adam savunma arkasına atılan toplarda gayet iyi, bizim Waris'ten de bunları bekliyoruz ama araya top atamadık henüz..

Yorum

• Bakambu 3 yaptı.

Yorum

• Yine Ozan.
                                ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

Yükleniyor...
                                X