Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• harbi van dert vaart olsun ya kanat oynamayalım baklava tarzı 4-4-2 oynayalım

Yorum

• 111 misafir... karga kus dolmus buralar

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu kısı bugun Büyük Trabzonspor taraftarlarımız bekleyin büyük başkanımız naapcak dıye tweet atmıstı
        Güzel, başkanla bu kadar yakın olan adam sallamayacağına göre yarın KAP'ları görürüz.

Yorum

• Resmi var baskanla bugun cekilmis bu adam duyumcu değil bilgi sahibi arkadaslar

Yorum

• twitter'da 2 kişi gelecek diyen kişinin profiline baktım midem bulandı. soğudum transferlerden.
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi şu twitter ne menem birşeymiş.

millet takipçi kasmak için g..lerini kırmadıkları yer kalmadı.

İyi ki hiç kullanmadım şu twitter aptallığını.
              Benim de ne face ne de twittim oldu hiç bir zaman

Hüseyin tebrik ettim seni )

Yorum

• İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi haklısın şöyle de güzel bir söz var "Para her şeyi yapar diyen adam, para için her şeyi yapan adamdır." - Benjamin FRANKLIN.

Şenol GÜNEŞ ile ilgili atıp tutanlar olmuş enteresan gerçekten...

"Serbest bırakılsa İstanbul`daki her stadı 50 bin kişiyle, 60 bin kişiyle doldurabilecek bir camiayla oynuyorsunuz.Oynadığınız kitleye dikkat edin. TRABZONSPOR`la oynamak "ATEŞ"le oynamaktır." - Şenol GÜNEŞ

İşin ironik kısmı: Franklin'in yüzü, dünyanın en kapitalist ülkesinin banknotlarını süslüyor.

Yorum

• Bişey söylüyorlar devamı gelmiyor ana bacı sövdürecekler illa!
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olay ne
                    şenol güneş ve olmayan açıklamaları

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      twitter'da 2 kişi gelecek diyen kişinin profiline baktım midem bulandı. soğudum transferlerden.
                      al benden de o kadar.
                      Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

biri twitter'da sorsa ya nerdeler diye

Yorum

• İlk olarak Alperen Okutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          111 misafir... karga kus dolmus buralar
                          ))))

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim de ne face ne de twittim oldu hiç bir zaman

Hüseyin tebrik ettim seni )
                            eyw. abim.

benimde liseden kalma bi facem var onuda kullanmıyorum hiç.

Millet bu sosyal medyada kafayı yiyor ya cidden acıyorum Hastalık bu yeminle. Bulaşmamak en iyisi

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şenol güneş ve olmayan açıklamaları
                              O konuda konuşmak istemiyorum. Kendime ceza vermek durumunda kalırım yoksa

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abicim becerip bir alsak epey şey göreceksin

Ben asla bu kadar emin yazmazdım çok iyi oyuncu
                                Cifci yazinca bisey cikmiyo ama Ciftci yazinca Bir kac sonuc buldum.
                                Ersun Yanal cok istekliymus galiba alirlar heralde.
                                Ishak konusunda yuzde yuz hakli ciktin abi hic ses edemem ne desen haklisin.😄😄

Yorum

Yükleniyor...
                                X