Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su burcu polemigini gerçekten kapatim. Bize artik oyunu iki yönlü yeri gelince demir gibi vuracak yeri gelince messi gibi arya pas atacak adam lazim ortasahada. Yeni Trabzonspor bence simdi değil sezon başında başlandı. Başkan her turlu ben bu takimi şampiyon yapcam diyo. Beni. İho yada ersun hocaya da inancım ve güvendim tam.

Ayağa kalkma zamanı Trabzonspor geliyor!!

Yorum

• Fatih Atik'le devam.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yorum

• Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 1 dk.1 dakika önce
          Kulübün bir düşüncesi var ama fikir aşamasında. Sırf sembolik bir rakam için Avni Aker'den birer koltuk veya çim parçası satın alır mısınız?
          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Su burcu polemigini gerçekten kapatim. Bize artik oyunu iki yönlü yeri gelince demir gibi vuracak yeri gelince messi gibi arya pas atacak adam lazim ortasahada. Yeni Trabzonspor bence simdi değil sezon başında başlandı. Başkan her turlu ben bu takimi şampiyon yapcam diyo. Beni. İho yada ersun hocaya da inancım ve güvendim tam.

Ayağa kalkma zamanı Trabzonspor geliyor!!
            O dediğin gelsin Bourceanu diyeni...

linç etsinler
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biri başganı durdursun.
              Durdmak da yok durdurmak da. Ölene kadar "mokoko".

Yorum

• ekıcı ozer erkan tolgay...aynı olcekte maas alır...

takımın en ust noktası....onurdan asagı dogru gıder...

aytaç gelırse ugurun aldıgını alır...

---------------

yalnız delı bır pas takımı oluyor.....

erkan ozer ekıcı tolgay....

-------------

tempolu ozan ıyı olurdu ama...

arkayı toplayan aytaçlada olur...

----------

şeneri alıp...

ugur bosı tandemı olacak sanırım..

bosının hızı....ugurunun yer tutması...

sarı kırmızı kartlarla dogranmaya karsılık...

sagbekde sener bosı...

stoperde allah ne verdıyse yabancıı...

belkalem medjanı..ugur vs...

-----------

2. devre ıcın olabılecegın en ıyısı yapılıyor...

ersunun mac bıtımı...konusma oluyor sanırım...

aramıza katılacak arkadaslar...
                "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                --------------------------Novalis--------------
                ------------

Yorum

• Bu forumun hastasıyım... Erkan Zengin'i getiren özel uçağın kuyruk numarasından, o anda Macaristan semalarında olduğu bilgisini okuduğumdan beri... Sizden korkulur gençler...

Yorum

• 7

Yorum

• Slaven Bilic: İlgilendiğimiz tüm oyuncuları aldık, Tolgay'da ilgileniyoruz.
                      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Tolgay'ın bonservisi 1-1.5 milyon euro civarındaysa yıllık 1.5 milyon euro makul olur
                        Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Durdmak da yok durdurmak da. Ölene kadar "mokoko".
                          İyi bir şeyse aziz ve saz arkadaşları da yaptırsın ondan.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Slaven Bilic: İlgilendiğimiz tüm oyuncuları aldık, Tolgay'da ilgileniyoruz.
                            IHO odur kaleciyle karşı karşıya, bu hale ilgileniyoruz diyor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu tolgay bukadar iyiyse hamburg neden 500 bin euroya elinden çıkarıyor birisi açıklayabilirmi ?
                              çok borçları varmış ve yeni yapılanmaya gidiyorlarmış
                              #

Yorum

• E tamam işte Tolgay kesin bizde. Emre Vural da açıkladı Günebakış gazetesi çalışanı da açıkladı.

Sevgili Trabzonspor camiası! Bugüne kadar sözümü yutmadım, yutmam da. Söz verdik yazamıyorum. Son paylaşımlarıma bakın inceleri yakalayın

Yorum

Yükleniyor...
                                X