Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• düşünüyorum 4 1 3 2 oynasa takım tek santraforun arkasında oynayacak oyuncuların hiç biri ne doğru orta açabiliyor nede yaratıcı pas veriyor sefa waris yusuf çok kenar oynuyor bu oyuncular bu kadar kenar oynadığı durumda ancak 2 ön libero oynatman gerek ki orta alanda boşluk bırakmayasın ama ön libero olarak salih ve medjani değil asla değil

hangi ismi yazarsanız yazın zor bu kadar kenar oynayan içeriye doğru oynama özelliği olmayan oyunculardan bir kadro kurarsan yapabileceğin bir şey yok ön liberon çok iyi olmalı işi kenar oyuncucları bozuyor çünkü orta alanı boş kalmasına sebeb oluyorlar içeriye doğru oynama özelliği hiç yok bu oyuncuların

--------------------------------------------------------------------ibrahim--------------------------------------------------------------------------------

bosingwa------------------------------------------------papa------------------------medjani-----------------------------------musa----

-----------------------------------------------------------------ferhat yazgan--------------------------------------------------------------------------

------------------------mehmet ekici---------------------------------soner---------------------------------------------özer-----------------------

------------------------------------------constant------------------------------------------yatabare-------------------------------------

takımda gerçek mevkisi ön libero olan tek adam ferhat yazgan
    medjani daha hızlı papadan belkalem dışarıda bıraktım fazla ağır 2 ağır stoper iyi değil medjani ikisine göre daha hızlı
    kanat oyuncuları waris hariç sildim çünkü çok kenarda kalıyorlar orta alan bomboş kalıyor içeriye doğru oynama özelliği yok bu oyuncular her topu ikili 3 lü sıkıştırmada kaptırıyor dikkat edin maçlarda
    soner mehmet constant gibi topu kullanma becerisi olanları seçtim orta alanda en azından iki pas yapar bu 3 lü top tutabilirler tek handikap savunmaları zayıf constant en yaratıcı oyuncu mutlaka santraforun arkasında sonerle birlikte yatabereye isabetli düzgün pas ats atsa onlar atar
    yusufu ve sefayı warisi aslında sildim umudum kalmadı ancak rakip yorulduğunda bu oyuncular devreye girip kenarlrdan bindirelerle takıma güç katar iyi yedek olurlar rakip güçten düşünce bu oyuncularla vites yükseltiriz
    medjani gerçek mevkii stoper onu gerçek mevkiine çektim

bu düzende eğer özer ekici soner ferhat constant yatabare pres yaparsa bileğimiz zor bükülür birde savunmada iki tecrübeli isim biri diğerine göre daha hızlı ondan dolayı papa+medjani seçtim

Yorum

• Yatabare inşaAllah iyi olacak gibime geliyor. Daha üzerinde durulmalı
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• devre arası belkalem ve medjani gönderilip yerine adam gibi iki tane box to box orta saha şart... benficadan ruben amorim baragali ruben micael. 6 milyonu varise vereceğimize gidip lanzini ye verirdik. olmadı adrian kalırdı. adrian beğenmesekte maçta bir duruşu vardı. kaç tane maç kazandırdı bize.
        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Sefa yerine Erkan'ı, Waris yerine Brahimi'yi alsaydık şuan daha iyi durumda olurduk.

Yorum

• üşüyoruz henrique adrian zokora hatta colman reis
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sefa yerine erkan'ı, waris yerine brahimi'yi alsaydık şuan daha iyi durumda olurduk.
              +1000
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• sen orta sahanı boşalttın adrianın yerine kimi aldın. zokoranın yerine kimi aldın. olcanın colmanın yerine kimi aldın???? burada bas bas bağırdık orta sahayı poşetle mi kapatacağız diye. iki tane eli yüzü düzgün belçika liginden olur alman liginden olur vasat üstü iki orta saha ile bu takım böyle kepaze olmazdı? bunu biz düşünüyoruz işin başındakiler nasıl düşünemiyor? yazık değil mi bize

Yorum

• Medjani----->

Diame<------

Yorum

• duyum:yönetim hoca arayışındaymış ersun hocaya teklif gitmiş olabilir.

Yorum

• Devre arasi transferi icin para bulabilecekler mi hatta bu yönetim ve Hoca yerinde olacak mi?
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        duyum:yönetim hoca arayışındaymış ersun hocaya teklif gitmiş olabilir.
                        Bence Mustafa Denizli daha iyi olur. Ama şu an ki hocamız da bazı şeyleri düzeltirse o da kalabilir sorun yok. Ayrılacaksa da istifa edip ayrılmalı. Onun tazminatını karşılayacak kadar zengin değiliz
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence Mustafa Denizli daha iyi olur. Ama şu an ki hocamız da bazı şeyleri düzeltirse o da kalabilir sorun yok. Ayrılacaksa da istifa edip ayrılmalı. Onun tazminatını karşılayacak kadar zengin değiliz

Hoca gitsin demek istemiyorum, bence devam etmeli. Ama "eğer bir hoca bu takıma gelip şampiyon yapacak, kimdir sence" diye sorsalar Mustafa Denizli derim. Eminim ki şu an bu kadroyu uçurur.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• waris yerine daha mantıklı transfer yapılabilirdi. git brahimiyi al. hatem ben arfayı al. kanata obertanı al. orta alana bragadan micaeli al. defansif orta sahanın kralı lilleden mavubayı al. sen adiranın zokranın hatta colmanın yerini doldurmadan vasat cezayirlileri takıma doldurdun.
                            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• _________________onur__________________

____bosig_____yumlu____xxxx_____ishak

______________xxxx____kevin

________sefa________________yusuf

______________cardo__waris

çokta fazla kafa yormaya gerek yok, az biraz futboldan anlayan adam takımın ihtiyaçlarını ve ''bu kadroya göre'' oynaması gerektiği sistemin terim in simeone nin klasik 4-4-2 si olduğunu bilir.

belkalem, papa, medjani den en iyi olan stoperde yumlu nun partneri olacak. diğerleri zaten yolcu olacaktır.

devre arası en kralından bir çift yönlü orta saha transferi ''şuanki'' koşullarda yeterli olacaktır.

aslında elimizdeki oyuncu kadrosundan kevin in yanına idarelik bir ''yama'' yapabilsek, hoca 4-4-2 ye dönse ve yumlu da iyileşse bu ligde baş edemeyeceğimiz takım yok ancak hocanın zihniyeti ve abudik gubudik sakatlıklar yüzünden titalı wedersonlu mersin 10 puandayken biz 4 puanla 15. sırada kaldık..! sancılı süreç geçireceğimizi tahmin ediyordum ancak bu kadarını da cidden beklemiyordum.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Türk liginde iyi hucum şampiyonluk getirir.
                                ------------------onur----------------------
                                -boss----musa---yumlu-------ishak----
                                ------------mavuba(diaby)----------
                                --obertan----constant-----------yusuf---
                                -------------özer ---------------
                                -------------cardozo -----------------

Yorum

Yükleniyor...
                                X