Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• noluyor millet birbirinize düşmüşsünüz allahtan korkun hepimizin amacı aynı neden birbirimizi yiyelim yaww ayıptır bi fenerli forma girse venları görse bize neresinden güler biliyormusunuz
    allah mutlaka yardım eder merak etmeyin
    adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• İlk olarak yasinfiridin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bak arkadasım bi futbolcuyu oynadıgı dk basına bakarak diil de top ayagındayken ve topsuz alanda yaptıklarına bakılarak o oyuncu hakkında fikir edinilebilir.bi oyuncu uyum sorunu yaşasa bile en azından 1 e 1 de bi adam geçer bi olumlu top kullanır kaleye sut çeker anlarsın adamın ii olup olmadıgını!!! mesela gökdeniz en kötü maçlarında bile topu ayagına aldıgında dikine oynar adam geçer topuda kaptırırdı hee bu oyuncuya takıma alışsın toplarıda ii kullanır dersin.ama bi golcü gol atamıyorsa(hakan şükür örnegi)en azından gol kaçırır da saçbaş yoldurur bilirsinki bu adam gol pozisyonuna giriyorsa birini mutlaka atıcaktır ve kendine gelicektir.ama bahsettigimiz oyuncu(JUN)Türkiyenin en ii asist yapan tam 4 futbolcusuyla beraber oynadı...(dikkatini çekerim)buna ragmen ben hatırlamıyorum sen hatırlıyosan söyle kaç gol pozisyonuna girdi____????

bak sana semih örnegi semih fb deyken jun un TRABZONSPORDA oldugundan daha fazlamı görev aldı__?veya sana bi örnek daha gs hasan kabze ,jundan daha fazlamı süre aldı ama bu sürelerde bi JUNun yaptıklarına diyemiorum yapamadıklarına bak bide bu soyledigim alelade adamların yaptıklarına bak!!!!bence ali güzeldal yetersiz bu futbolcu TRABZONSPORUMUZ için ama jundan 10 kat daha ii bi futbolcu....

sözün kısası bi futbolcu maç esnasında topu ayagına aldıgında kendini gösterir.!!!!jun bunu yapmaktan aciz bi topcuydu........

TRABONSPORUN alt yapısını bi karıştırsan 10 tane jundan iyi forvet görürsün....bunlar bize yetmedigi için A takımda diilken JUN (bu ne perhiz bu ne LAHANA turşusu)dedirtmekten baska hiç bi işe YA-RA-MAZ!!!!

saygılarımla........
      Haklı olabilirsin,benim söylediğim;Jun'u kazanmak için ne yaptık?Bu futbolcunun maliyetini dikkate alarak yeterince ısrar edilmediğini düşünüyorum,Hakan Şükür gsye geldiğinde 9 hafta gol atamadığı halde ilk 11 oynamıştı!!!!!!!!!!!!!!!!Bir de asist vardır ve de asist vardır...............

Yorum

• MUSAMPA ŞARTLARI KABUL EDERSE"
        Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, önümüzdeki 1 veya transfer yapabileceklerini söylerken, kaleci arayışlarının olmadığını belirtti.. Kafkas, Kiki Musampa'nın şartlarını kabul etmesi durumunda yeniden masaya oturabileceklerini de söyledi..
        kaynak ajansspor
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Jun'un alışma döneminde, Gökdeniz cezalı, Szymek ayağı kırıldı, Fatih tekke'nin sakatlıkları, Lee kaç maç iyi oynadı. Trabzonspor Jun'suz ne yaptı. Yattara, fatih, gökdeniz, szymek'li beraber kaç maç oynadı.
          Jun, Trabzonspor kadrosundan oynayan bir çok oyuncudan daha iyidir. Trabzonspor kadrosundan kaç tane oyuncu milli takıma seçilmiş, Jun ülkesinin milli takımına seçilmiş oyuncu.Trabzonspor altyapısından son yıllarda kaç tane oyuncu yetişti.

Herkesin fikri var, beğenmek zorunda değilsiniz, İkili tartışmaya girmeye gerek yok. Jun'u beğenmeyebilirsin, ben beğeniyorum.

BMN'de bu sık olmaya başladı, herkes futbol bilgisini ispatlamaya çalışıyor.

Futbol üstadı değilim, futbol bilgim çok fazla yoktur.
          En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 23.08.2006, 20:38.
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Kafkas, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Kaliteli oyuncu arayışımız devam ediyor. Tahmin ediyorum ki önümüzdeki hafta içinde kadromuza 1 yada 2 futbolcu katabiliriz. Gümdemimizde birçok isim var. Bu oyuncularla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ancak şu bilinmelidir ki kaleci arayışımız kesinlikle yok. 3 kalecimize de güvenimiz sonsuz. Şu anda Faruk Kanca arkadaşımız Brezilya'da Eller'in bonservisini İnternacional'a vermek için temaslarını sürdürüyor. Eller'in kiralık sözleşmesi Aralık ayında dolacağı için şu an yabancı kontenjan hakkımız dolu. Bu sorunu biran önce ortadan kaldırmak istiyoruz. Yönetici arkadaşımızın Brezilya'da bulunmasının en önemli nedenlerinden biri de budur" dedi.

MUSAMPA TEKRAR GÜNDEMDE
            Mutlaka bir sol kanat oyuncusu transfer edeceklerini dile getiren Kafkas, "İyi bir kadromuz var. Ancak bazı noktalarda eksiklikler var. Bu eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Daha önce görüşüp anlaşamadığımız Musampa' nın Trabzonspor' da oynamaya sıcak baktığını öğrendik. Zaten kendisi düne kadar İstanbul' daydı. İspanya' ya yeni gitti. Eğer bizim şartlarımızı kabul ederse tekrar kendisiyle masaya oturabiliriz. Çünkü Musampa kaliteli bir futbolcu" diye konuştu.
            kaynak=ajanspor
            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• yaa önceden kızardım bunlara ama artık gülüyorum. aynı şeyleri aylardır söylüyolar . ne yapmaya çalışıyo bunlar yaa. herzaman hafgtyaya transferler tamam. cuma günmü hallediyoruz. p.tesiye kaldı. cuma günü bitiyor. al işte yine haftaya deniyor.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olembe de gündeme geldi
                Tecrübeli kalecinin de Trabzonspor'da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi. Pletikosa, "Trabzonspor beni uzun süredir takip ediyor. Türkiye'de futbol oynamak isterim. Eğer kulübümle anlaşma sağlanırsa benden yana sorun çıkacağını sanmıyorum" ifadesini kullandı. Yakın çevresinden Trabzonspor hakkında bilgi alan Pletikosa duyduklarının hep olumlu şeyler olduğunu da vurguladı. Öte yandan Marsilya'da forma giyen Kamerunlu Olembe'de gündemde.

////

Okan Koç'un yeteneklerine birşey diyeceğim yok. Ama bu durumda olmasının nedeni genç yaşta şöhretin ve paranın ağırlığını kaldıramamış olması. Hala da takımlarında kadro dışı kalmaya devam ediyor. Ayrıca gece hayatına düşkün. Böyle bir transfer bize yararlı olamaz
                trabzonda adamın gece hayatımı olur be.istanbul gibi değilki osursan etraf taraftar.bence gece hayatı olan bır futbolcu bırakmak ıstıyorsa trabzon en ıyısı.tum gozler ustunde burnunu evden cıkarsan taraftar tepene bıner.

Yorum

• bizim transferlerin durumu neye benzedi biliyormusunuz hani bi atasözü vardır 'halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu' şimdi bizdede aynı durum halamın 3 tel bıyığı var 2 tane daha çıkarsa amca diyecem

bide bi şarkı vardı (ah şuu papatya fallarıı ) diye

Yorum

• Transfer çalışmaları ile ilgili sorular üzerine Lazaroni, "Geçen gün bir gazetede benim ve Brezilya'da bulunan yönetici hakkında bir haber çıktı. Transferleri ben engelliyorum şeklinde. Herkes kendi işine baklamalı, sorumluluğunu bilmeli. Ne kadar ben istesem de kulüp sorumluluğunu biliyor. Ben de halen beklemedeyim. Transferde ekonomik bölüm benim dışımda kalıyor. Teknik olarak ben gelecek oyuncunun Trabzonspor'a fayda sağlayıp sağlamayacağına bakıyorum. Benim de bu anlamda Brezilyalı bazı futbolcularla görüşmem oldu. Bunların isimlerini de şu an size veriyorum. Beşiktaş'a gelen Ricardinho ile görüştüm ve Trabzonspor'a seve seve geleceğini söyledi. Vagner, Massaro, Gilberto ile görüşmem oldu. Bu oyunculardan da olumlu cevap aldım. Ben herkesle konuşup da buraya getiremezsem olmuyor. Çünkü benim de Brezilya'da bir ismim var" diyerek yönetime göndermede bulundu.

Lazaroni, kaleci talebi olup olmadığı ile ilgili soruya Türkçe "Yok" diye cevap verirken, toplantı sonunda ise yine Türkçe olarak, "Trabzonspor'a başarılar diliyorum" diyerek basın toplantısı bitirdi.
                    ajanspor

Yorum

• İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      başka kütlelerdeen örnek vermeyi sevmem ama. geçen senenin lig birincisi olan takımın ne taraftarı vardı ne de adam gibi yönetimi. futbolcusu küfür de yedi tokatta. ama kimse o takıma taraftar transfer etmedi. sonuçta ortada.

yanında yuvarlanan topa ayağını uzatmayan bunun yanında aynı zamanda yeteneksiz olan, fakat her ne hikmetse transfer masasında tüm hünerlerini gösteren futbolcuya taraftarın tepkisini çok görürsünüz. taraftar da transfer edersinin. stad da, kale direği de.

hangimiz sahada yürüyen futbolcuya kızmıyoruz. suçlu taraftar olmadı, olmayacakta. dolmuş parası bulamadığımız için maçtan sonra vakfıkebir'e yürüyerek giden taraftarlar da var. öğle yemeği parasını bilet parasına da yatıran var. her yerde her zaman bu takıma herşeyini veren taraftar da var. ama kusura bakmayın trabzon için her şeyini veren futbolcu daha göremedim...
                      bu yazıya taraftarlarla ılgılı baslıkta degınmek gerekırdı ama.gs gıbı bır takım taraftarına ve yonetımıne ragmen parasaızlıkta sampıyon olurken.bızım beyzedeler strese gırıp mac alamazken.onunden gecen topa kosmayıp uzanmayıp yenılgının faturasını taraftar baskısına cıkarırken.ve bazı taraftarlar (ki bende çekirdek çitleyen yani bagırmayan taraftardan şikayetçi iken) tüm başarısızlıkları sadece taraftara yüklemekteler.

yani stada çekirdek sokulmasa şampiyonuz.

Yorum

• Transfer çalışmaları ile ilgili sorular üzerine Lazaroni, "Geçen gün bir gazetede benim ve Brezilya'da bulunan yönetici hakkında bir haber çıktı. Transferleri ben engelliyorum şeklinde. Herkes kendi işine baklamalı, sorumluluğunu bilmeli. Ne kadar ben istesem de kulüp sorumluluğunu biliyor. Ben de halen beklemedeyim. Transferde ekonomik bölüm benim dışımda kalıyor. Teknik olarak ben gelecek oyuncunun Trabzonspor'a fayda sağlayıp sağlamayacağına bakıyorum. Benim de bu anlamda Brezilyalı bazı futbolcularla görüşmem oldu. Bunların isimlerini de şu an size veriyorum. Beşiktaş'a gelen Ricardinho ile görüştüm ve Trabzonspor'a seve seve geleceğini söyledi. Vagner, Massaro, Gilberto ile görüşmem oldu. Bu oyunculardan da olumlu cevap aldım. Ben herkesle konuşup da buraya getiremezsem olmuyor. Çünkü benim de Brezilya'da bir ismim var" diyerek yönetime göndermede bulundu.

Lazaroni, kaleci talebi olup olmadığı ile ilgili soruya Türkçe "Yok" diye cevap verirken, toplantı sonunda ise yine Türkçe olarak, "Trabzonspor'a başarılar diliyorum" diyerek basın toplantısı bitirdi.
                        kaynak=ajanspor

Yorum

• bu nasıl iştir anlamıyorum kaleciye ihtiyacımız yokmuş böyle birşey düşünmek bile istemiyorum acil bir kaleci lazım ama bu sezon iddamız kalmadı derseniz kaleciyede ihtiyaç yok sol kanatada bu kadro ligi orta sıralarda bitirir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Transfer çalışmaları ile ilgili sorular üzerine Lazaroni, "Geçen gün bir gazetede benim ve Brezilya'da bulunan yönetici hakkında bir haber çıktı. Transferleri ben engelliyorum şeklinde. Herkes kendi işine baklamalı, sorumluluğunu bilmeli. Ne kadar ben istesem de kulüp sorumluluğunu biliyor. Ben de halen beklemedeyim. Transferde ekonomik bölüm benim dışımda kalıyor. Teknik olarak ben gelecek oyuncunun Trabzonspor'a fayda sağlayıp sağlamayacağına bakıyorum. Benim de bu anlamda Brezilyalı bazı futbolcularla görüşmem oldu. Bunların isimlerini de şu an size veriyorum. Beşiktaş'a gelen Ricardinho ile görüştüm ve Trabzonspor'a seve seve geleceğini söyledi. Vagner, Massaro, Gilberto ile görüşmem oldu. Bu oyunculardan da olumlu cevap aldım. Ben herkesle konuşup da buraya getiremezsem olmuyor. Çünkü benim de Brezilya'da bir ismim var" diyerek yönetime göndermede bulundu.

kaynak=ajanspor
                            efer bunlar doğruysa gerçekten mükemmel bi yönetimimiz var demektir hepimize geçmiş olsun

Yorum

• Ergin Keleş Sakaryaspor'a kiralandı
                              Forvet oyuncularımızdan Ergin Keleş, sezon sonuna kadar Turkcell Süper Lig takımlarından Sakaryaspor'a kiralık olarak verildi.

iyi olmuş 1-2 sene orda oynasın sonra ne olacağı belli olur

Yorum

• İlk olarak korsan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu nasıl iştir anlamıyorum kaleciye ihtiyacımız yokmuş böyle birşey düşünmek bile istemiyorum acil bir kaleci lazım ama bu sezon iddamız kalmadı derseniz kaleciyede ihtiyaç yok sol kanatada bu kadro ligi orta sıralarda bitirir.
                                aynen öyle.hem transfer yapmıyor diye haklı olarak yönetime gönderme yap,hemde zaten pintilik bazılarına fırsat vererek kaleciye ihtiyacım yok de.
                                yönetim transfer de son 8 günün kaldı.kaleci olsun al,jeff.i sat ya da kirala.pişecekse tolga pişsin niye yabancı bir kaleciyi tecrübe kazansın diye tutalım ki alemin safı bizmiyiz.en sıradan takımlar kalelerine süper yerli yabancı kaleci bulur biz gideriz en kalitesini veya en tecrübesizini bulur nice maçı boş yere veririz.aklım almıyor.nerde mondragonun takımına kattığı güç nerde bizim kalecilerin bu takımdan götürdüğü puanlar.ben defans futbolcusu olsam her zaman stresli olurum.ya yönetim kale boş görmüyor musunuz da hala tv lere çıkıp kaleci ihtiyacımız yok diye demeç veriyorsunuz.ben korkarım ki bu kafayla ligde orta saha ları bile zor görürüz malesef.
                                Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                                Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

Çalışıyor...
                                X