Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mateja Kezman ( Nataşa Kezba ) buara dewid de souza bizim alamadımız souza. hani şu ricardinho yu alamadığımız gibi... Alala yaa
    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Arkadaşlar Astronomi Konseyi Pluton'un gezegen olmadığına karar verdi. Acaba bunun bizim yıldız transferleriyle bir ilgisi var mı?

Yorum

• samimiyet sevgi ve saygı.. same here der amerikalılar.. bilmukabele yani..
        başkanın sözcüsüyüm, evet.
        artık beni ciddiye almayacaksın yani!

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

samimiyet sevgi ve saygı.. same here der amerikalılar.. bilmukabele yani..
          bu durumda ben de almam kendi takıma küfür eden yöneticiler olduğu sürece o külüpte benim de işim olmaz
          Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
          Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
          çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• İlk olarak oz_gur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mateja Kezman ( Nataşa Kezba ) buara dewid de souza bizim alamadımız souza. hani şu ricardinho yu alamadığımız gibi... Alala yaa

bu ezıkler bızı ızlıyo galıba bız buluyoruz onlar alıyo.gs de sımdı musampyı alırsa sasırmayın.

Yorum

kardeşim siz tekrar istanbul b.s.b. yönetin burası size bi kaç gömlek büyük geliyor
              adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

bide çok sevdiğin başkanına sor bu ricardinhoyu neden alamadı bide bu faruk kancanın günahı neydide adam 43 gündür ailesinden uzakta sanki adama 2. bi askerlik yaptırıyosunuz bırakın bu laf salatalarını bi marce ile bu iş olmaz

Yorum

• İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bide çok sevdiğin başkanına sor bu ricardinhoyu neden alamadı bide bu faruk kancanın günahı neydide adam 43 gündür ailesinden uzakta sanki adama 2. bi askerlik yaptırıyosunuz bırakın bu laf salatalarını bi marce ile bu iş olmaz

43 gun paralı askerlı gıbı bır sey mi

Yorum

• acaba şafak kaç
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• arkadaşlar stichus kardeş şaka yapıyordur başkanın sözcüsü şu anda Faruk Kanca ile Brezilya da.Ha Stichus kardeş Brezilya dan yazıyosa onu bilemem...

Ya yukarda biri Cumartesi pazar transfer olmaz demiş.Biz Marcelinho yu da Cumartesi almıştık.Niye olmasın ki olur bal gibi olur...
                      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• ula sizde herşeyi gırgıra alıyorsunux yaww

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar stichus kardeş şaka yapıyordur başkanın sözcüsü şu anda Faruk Kanca ile Brezilya da.Ha Stichus kardeş Brezilya dan yazıyosa onu bilemem...

Ya yukarda biri Cumartesi pazar transfer olmaz demiş.Biz Marcelinho yu da Cumartesi almıştık.Niye olmasın ki olur bal gibi olur...
                          kardeş sana bişey soracam sen symekin kuaförü falanmısın avatarında symekin saç sekilleri hep farklı merak ettimde

Yorum

• naaapalım denge kalmadı ki.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• yo kardeş ben kuaför değil ingilizce öğretmeniyim.Ben sadece Szymek hayranıyım o kadar...
                              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

estağfirullah, saygı bizden
                                iki tane on milyon dolarlık veyahut euorluk transfer sözünü bu başkan vermedi..
                                (istersen bir daha yazayım..)
                                öyle bir söz yok..
                                gidip kralını almaya gelince: kralı alındı. başkan cebinden ödedi..sakin olmak lazım.. beştrilyonu verdi diyorum.. sen benden korktu vermek zorundaydı yoksa oy vermem süründürürüm diyorsun sanki..
                                takıma daha evvel söz veren kimse yokmuş gibi konuşuyorsunuz.. fatih tekkeli kadromuzlara rumlara tarihimizde ilk defa elenmemişiz de siz de o başkana sabretmemişsiniz gibi konuşuyorsunuz.. daha evvel(pfaff ı kenara alıyorum) adını bildiğiniz bir adam transfer etmişsiniz gibi konuşuyorsunuz..
                                verilen sözler tutulmadı diyorsunuz!
                                şampiyonluk sözünü mü kastediyorsunuz? stad sözünü mü? yıldız sözünü tuttuğunu iddia ediyorum da ben!
                                öyle darlanıp takımı aslında ne çok seviyorum yakarım ortalığı ben tavırlarını bırakın.. maçta gördük takımı ne kadar sevdiğinizi.. yüreğiniz ağzınızda çekirdek yiyordunuz!
                                taraftar uyuma, yönetime sahip çık!
                                Yav nedir bu cebinden ödedi meselesi?

Kimse cebinden futbolcu alsın derdinde değil artık. Basit bir aritmetik hesap bu ve forumda çok kez yapıldı. Klubün gelirleri ve Fatih'ten gelen para belli. O parayı kullanın yeter diyor herkes.

Biz kurumsallaşma istiyoruz, kimse cebinden bir şey almasın, ama mevcut paranın nasıl kullanıldığının da hesabını versin.

Son 1 hafta kaldı. Pazatesi-Cuma diye oyalıyorlar herkesi. Çıksın birisi transfer falan yapmayacağız, eldeki malzeme bu, onu kullanacağız desin, bizi de rezil etmesin. Musamba'nın 8 menejeri varmış da o sebeple Avrupa'ya yönelecekmişsiz. Latin Amerika'da garibim Kanca 1,5 aydır ne yapar haberiz yok. Yönelenecek kıta kalmadı yaw. Yarın da Okyanısya'ya yöneliriz. Bu saatten sonra neyin transferi hem, nasıl geciken adalet adalet değilse, geciken transferin de bir kıymeti yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X