Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazbalikci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sen ne yaptın yaa...Astın resmen kendini.Lee Young ne vermiştir yıllarca trabzona.al amatörden koy bi topçu yada beni alsın trabzon lee young un oynadığı futbolu arkamla oynarım ben...
    lazbalıkçı sen bu işi bilmiyon.. Lee belki çok büyük bir yıldız futbolcu değildi ama.. 2kez üstüste 2. olan takımda büyük işler yaptı..
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bu yönetim bizimle alay ediyo bizde burda kendimizi paralıyoruz bize yazık trabzonuma yazık trabzonumu sıradan bir takımdan daha kötü yaptılar yazıklar olsun
      bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• kimi almislar bi bakalim..hala kimse yok
        neyse devre arasinda yine transfer dönemi basliyor ama biliyorsunuz devre arasinda transfer yapmak cok zordur.hic bir takim iyi oyuncusunu kaybetmek istemez..simdiden söyleyimde
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• evet transfer donemı hızla bıtmeye yanasıyo bızımkılerde hala tık yok nbede olsa bu haftaya konsantıre oldular onlarda haklılar
          sorma neden...
          hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• turkiye brezilya : 73-71...valla unuttum biraz olsun trabzonu : )

Yorum

• İlk olarak PELE-SENK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              turkiye brezilya : 73-71...valla unuttum biraz olsun trabzonu : )
              Bu da M. Okur'la Hidayet'e, kapak pardon KANCA olsun

Yorum

• ricardinho geldi
                bu beşiktaş güzel takım oldu bence şu anki kadrosu fenerden çok çok iyi ama onlardada tigana var
                bizdede lazaroni nolacak sonumuz bilmiyorum

lazaroni allah senin belanı versin inşallah
                adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• ben vazaroni için i.yk dan Git hadi Git parçasını
                  yönetim ve transferler için i. yk dan allah belanı versın i istiyorum
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• bugün ayın 22 si.
                    kaldı son 9 gün.
                    hala tık yok.
                    bir kaleci.
                    bir sol kanat.
                    bir forvet.
                    bir defansive orta saha şart.
                    bu 4 eksikten kaçını tamamlarsak ligdeki ve uefa daki durumuz ona göre değişir.
                    inanıyorum ki 4 eksiği de kaliteli oyuncularla kapatlım.4-4 lük takım oluruz.
                    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben vazaroni için i.yk dan Git hadi Git parçasını
                      yönetim ve transferler için i. yk dan allah belanı versın i istiyorum
                      ben iki ay önce bu söze benzer birsey yazdıgımda ilgili ilgisiz yönetici olan olmayan herkes tarafından cocuk gibi azarlanmıstım.
                      sana uyarım bosver bu dünya top olmus dönüyor

Yorum

• İlk olarak 61_OFLU_35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        lazbalıkçı sen bu işi bilmiyon.. Lee belki çok büyük bir yıldız futbolcu değildi ama.. 2kez üstüste 2. olan takımda büyük işler yaptı..
                        beni 2.lik kesmez dostum ben 28 yaşındayım çok ikincilikler gördüm ama şampiyonluğumuzu hayal meyal hatırlıyorum.beni 2. yapacak topçuyuda istemem.bana bizi şampiyon yapacak maç kazandıracak topçu lazım.Kaç maç kazandırdı li yang kerestesi 1 tane söyle kafi...
                        İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak lazbalikci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          beni 2.lik kesmez dostum ben 28 yaşındayım çok ikincilikler gördüm ama şampiyonluğumuzu hayal meyal hatırlıyorum.beni 2. yapacak topçuyuda istemem.bana bizi şampiyon yapacak maç kazandıracak topçu lazım.Kaç maç kazandırdı li yang kerestesi 1 tane söyle kafi...
                          fb ye bi gol atmıştı geçen sene deplasmanda.aklıma bi o geldi.zaten o maçta berabere bitmişti.yanlış anlama cevap olsun diye yazmadım zaten bende gitmesini istiyordum.artı çok para istemişti ondan uzatmadılar sözleşmeyi.fakat yeni gelen ve gelemeyenlere bakınca bu kadroda garanti oynardı onuda söyliyim.
                          Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                          Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor?un transfer listesinde öncelikle İnternacionallı Alex, Sao Paulolu Mineiro ve Fluminenseli Juliano bulunuyor.
                            Yada bizi böyle oyalıyorlar. Yine hiç hesapta olmayan biri pat diye getirilirse şaşırmam. Kimse yanlış anlamasın ama eğer olsaydı Musampa transferine değil transfer yöntemine karşıydım. Bu nedenle olmamasına çok da şaşırmadım. Ama korkarım ki benzer bir filmi izlemeyede hazırlıklı olmak gerekiyor...
                            .
                            Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                            .

Yorum

• Bize ne forvetide ne sol kanadı. Bize hepsinden önce kaleci gerekli. Bu Tolga konusunda da bizi uyutuyorlar. Yok milli takımın gelecekteki kalecisiymiş de, tecrübeye ihtiyacı varmışda bilmem ne hikaye. Kaleci rakip futbolcuya korku vermeli, kalede heybetli durmalı, defansı yönlendirmeli Mondragon gibi Cordoba gibi. Bizimkilerin gel buyur der gibi hali var. Rakip futbolcu kaleyi gördümü sallıyo hemen.

Ama ben yine korkuyorum; bizim yönetim ne yapar ne eder Jefersondan daha beterini bulur getirir. Petkoviçi aradığımız gibi mumla ararız Jeffi.

Hem belki yeni kaleci gelirse Lazoronide kızır, istifa eder.

Nerdeee

Yorum

• Roger bombası
                                Globo Esporte gazetesine göre; F.Bahçe Roger'i resmen istedi, Corinthians ve sambacı da bu teklife 'Evet' dedi.

Corinthians'a faks
                                Dün Uruguaylı Diego Lugano ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe, bir büyük dünya yıldızını daha kadrosuna katıyor... Brezilya basını, Fenerbahçe'nin Corinthians'ta forma giyen Roger Galera Flores'i transfer ettiğini duyurdu. Brezilya'nın yüksek tirajlı spor gezetelerinden Globo Esporte, Fenerbahçe Kulübü'nün iki gün önce Corinthians Kulübü'ne faks çekerek Roger'i resmen istediğini yazdı. Gazeteye göre Corinthians'lı yöneticiler, Fenerbahçe'nin teklifine "Evet" cevabını verdi.

İmza için geliyor...
                                Globo Esporte gazetesi, Corinthians'ın 7 numaralı forveti Roger'in de F.Bahçe'nin teklifini kabul ettiğini kaydederek, sambacının cuma gününe kadar İstanbul'a giderek resmi sözleşme imzalayacağını savundu. Brezilya'da yayınlanan diğer gazeteler de Roger'in F.Bahçe'ye transfer olduğunu manşetlerine taşıdı. Esportivo ve Lancenet gazeteleri, "Ricardinho'dan sonra Roger de Türkiye yolunda" başlığı ile verdikleri haberde bu futbolcunun F.Bahçe'ye transfer olduğunu duyurdu.

Roger kimdir?
                                1978 doğumlu ve 1.70 m. boyundaki Roger, geçen sezon Benfica'dan Corinthians'a 7 milyon dolara transfer oldu. Brezilya Ligi'nde geçen sezon oynadığı 46 maçta 12 gol attı, 18 asist yaptı. Brezilya basını, asistleri ile ünlü Roger'i Brezilya Ligi'nin en hızlı ve en teknik futbolcusu olarak gösteriyor.

Alper PEKEN
                                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

Çalışıyor...
                                X