bu taraftarın ynetime sabır göstereceği en son gün transferin son günüdür.apoele elenmessek tabiki.SANIRIM O GÜNDEN SONRA BMN NİN YÖNETİCİLERİ EŞLİĞİNDE YAPILMASI GEREKENLER YAPILIR.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
geçen gün hem mustafa denizli, hem mehmet demirkol, hem ömer üründül , hem bilgin gökberk hem de hıncal uluç açık ve seçik şunu dediler:"
bu yattara oynatılmıyorsa bu ancak ahlaki bir suç işlediğinden dolayı olabilir, yoksa bu trabzonspor için bir intihardır...sağ kanatta türkiye çapında bile rakibi olmayan bir süperstar oynatılmıyorsa bunun sebepleri araştırılmalı, soruşturulmalıdır..."
ve kıskandırırcasına yattara ilk topa dokunuşu asist yaptı... sonra iki kez daldı iki yüzde yüz gol pozisyonu oldu...bu onun gecesi olmalıyken salak bir golle başı önde sahadan ayrıldı...yazık...
sola bir oyuncu alındığında onun şu an 3 kişiye rağmen yaptıklarını daha az kalabalığa karşı yapacağını da unutmamak lazım...iyice döktürür, aralarda da dinlenir...trabzon da alır yürür..ama kanca hala orada ve sanırım polisler artık ne geziyosun buralarda boş boş diye silah çekmişler...yazık...ölmeden gelse bari...
Yorum
-
arkadaşlar hiç bi şey beklemeyin şimdi fotomaç ı oudum söylemlerine göre yönetim ikiye bölünmüş t.d. transferi için birisi araştırırken öteki tutmuş vazoroniyi getirmiş. vazaronide kendi vatandaşında ısrar edince lig başladı, uefa başladı ts hala kadro kuramadı.
yani welhasıl bunlara kökten bi temizlik şart.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülea
Akşam Hacıosmanoğlu Habertürk'te konuşuyordu, tam transferden bahsettiği bölümü kaçırdım, lütfen izleyen varsa bize de aktarsın.
transfer komitesinden istifa ettiğini bir çok kez söyledi
Başkan ve transfer komitesinin futboldan anladıkları için kuruldan istifa etmiş
Şimdiye kadar kimse sayın yöneticimizi eleştirmemiş
Açıklamaları duyduktan sonra sayın yönetici istifa etmeli.
Sayın yönetici kuruldan istifa etmiş olabilirsin ama Trabzonspor yönetim kurulu üyesisinEn son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 22.08.2006, 10:23.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
İlk olarak melrok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefotomaç okudun ve ona göre hareket edeceksin vay halimize vay. fotomaçın siyah dediği beyazdır, beyaz dediği siyah, kör dediği badem gözlüdür
ama fotomaçda olayı çok abartmış yine bu takım 1 veya 2 takviyeyle bide t.d. yi değiştir bence yine kafaya oynar hiç bir şey içinde okadar geğ değil. yani durumumuz içler acısı gösterilmiş ama ben hala umut var diyorum.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
bunların şu aşamadfan sonra yapacağı transferin .................................................. ............ transfer yapılsa ne olur kimsede heyecan kalmadı ki. öyle bir hale geldiki sinir sistemim bozuldu.apoel e yenilsek te farketmez.bu adamların yanlışlarını gördük çe çıldırıyorum.BİR YÖNETİCİ DE ÇIKIP DEMİYORKİ BU İŞLER BUNDAN BÖYLE.
Yorum
-
habere göre brezilyadaki herşey tamam sadece isim bildirilecek haftasonuna kadar burdaymış bu doğru olsun bari
MUSAMPA OLMAYINCA...
Trabzonspor?da yabancı oyuncu transferi konusunda olumlu bir adım atılamazken, Brezilya?da bulunan yönetim kurulu üyesi Faruk Kanca, kendi listelerini hazırladıklarını ve transfer edecekleri oyuncu için teknik direktör Lazaroni?den onay beklediklerini söyledi. Kanca, transferi 2-3 gün içerisinde bitirmeyi planladıklarını belirtirken, ?Musampa?nın transferi gerçekleşmeyince burada daha önce görüştüğümüz oyuncularla yeniden temasa geçtik? dedi.
ORTA SAHA İSTEĞİ
Teknik Direktör Lazaroni?nin orta saha için de kendilerinden oyuncu talebinde bulunduğunu dile getiren Faruk Kanca, ?Buradaki izlenimlerimiz doğrultusunda tespit ettiğimiz yabancı oyuncuların isimlerini de kendilerine bildirdik. Alacağımız oyuncuların isimlerini bize bildirmeleri halinde transferi noktalayıp Türkiye?ye döneceğiz? diye konuştu. Trabzonspor?un transfer listesinde öncelikle İnternac
ionallı Alex, Sao Paulolu Mineiro ve Fluminenseli Juliano bulunuyor.
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk Kanca, ?Buradaki izlenimlerimiz doğrultusunda tespit ettiğimiz yabancı oyuncuların isimlerini de kendilerine bildirdik. Alacağımız oyuncuların isimlerini bize bildirmeleri halinde transferi noktalayıp Türkiye?ye döneceğiz? diye konuştu.isimler diyor birden fazla oyuncumu alacağız
. Alamazlarda kazara, oyuncu alırlarsa
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Şu an ihtiyacımız olan adam Lee young.Kim ne derse desin oyuncu almadan yollanması çok yanlıştı.Şu anki takımda ihtiyacımız olan bir adam ortasahada oyun kurucu olrak da oynuyor sol kanat olarak da.Takımın kalitesini yükseltcez diye canını di,şine takarak bir adamımızı yolladık.Teknik olarak yetersiz bir adamdı belki ama takım oyunu oynatan bir futbolcuydu.
Yorum
-
İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an ihtiyacımız olan adam Lee young.Kim ne derse desin oyuncu almadan yollanması çok yanlıştı.Şu anki takımda ihtiyacımız olan bir adam ortasahada oyun kurucu olrak da oynuyor sol kanat olarak da.Takımın kalitesini yükseltcez diye canını di,şine takarak bir adamımızı yolladık.Teknik olarak yetersiz bir adamdı belki ama takım oyunu oynatan bir futbolcuydu.İşte taraftar budur.
Yorum
Yorum