Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arakadaşlar sabahtan beri ttv 100 kere alt yazı geçti musampa ile ilgili.adam uçağa da binmiş. istanbula geliyor.ama gene geri döner mi onu bilemem bu saatten sonra böyle bi fiyasko olmaz herhalde.
    Ama benim endişerlerim var.takımda baya sol ayaklı oyuncu var.bende amatör kümede 15 yıl top oynamış biri olarak bir takımda bu kadar sol ayaklı topçu ile başarılı olmak zor.olmaz demiyorum ama zor ihtimal
    musampa+m. keçeli+celo+marcelinyo+m. ocak+çağdaş bence en fazla 3 tane olmalı.zaten kadro çok şişkin oldu. ama eksik yerlere transfer hala yapılamadı bence ön libero ya Aurello tipinde biri şart.kaleci şart forvet de olabilir.Umarım bazı arkadaşların dediği gibi musampa ön libero oynayabiliyordur.Ya da acil olarak şimek göderilip minero alınabilir ki ttv de şimek in gönderilebileciği dün söylenmişti.şu takımda 2h ın yerine aureloo +appiah gibi iki topçunun olduğunu bi düşünün takımın yüzde yüz perfermansı değişir.
    En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 29.08.2006, 14:06.

Yorum

• kiki alınırsa lazaroni keçe'liyi ön libero oynatır...
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• lazaroninin kafası calışsa forvetsiz cıkmazdı...
        bunun öyle şeylere kafası calışmaz
        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak mercanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          lazaroninin kafası calışsa forvetsiz cıkmazdı...
          bunun öyle şeylere kafası calışmaz
          Ona göre 2 forvetle çıkmış. Yattara forvet Marcelinho forvet. Size de forvet beğendirilemiyor cık cık cık Adam bir sonraki maça bakalım nereyle oynayacak
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• şu anda isterim ki başkan masa yumruğunu vursun
            1- szymek gitcek(yerine kanca getircek)
            2-jeff gitcek(kaleci alıncak)
            3-vazoroni göndercek(yeni başarılı bi t.d.)
            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şu anda isterim ki başkan masa yumruğunu vursun
              kardeşim sende çok şey istiyosun adam ister ama biraaz makul şeyler ister
              adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Resmi siteyi beklemek en doğrusu, dünkü gibi çabuk davranırlar inş.
                dünki transfer normal bir transfer olduğu için öyle çabuk yazdılar . musampayı imza atacağı tarih belirlenmeden her türlü anlaşma sağlanmadan yazmazlar siteye öyle anlaşıldı trabzona geliyor görüşüp imza atılcak diye .

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şu anda isterim ki başkan masa yumruğunu vursun
                  bizim başkan?yumruk vuracak masaya? hemde bu 3 konu hakkında?
                  bizim başkan ancak trabzonun 1-0 zorla yendiği maçlarda utanmadan takım iyi delip alkış yapmak için iki elini birbirine vurur
                  O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Bilmez miydin??

İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    süpermiş ben özkan sümeri böyle olduğunu bilmezdim başkan bravo
                    Ohoooo Daha neler Var Özkan sümerden. Al bu da benden
                    Şenol Futbolu bırakmış Trabzonspor bir türlü kaleci bUlamıyor adam gibi.İhsan , Alepr falan boğuşuyor Trabzon kalseini doldurmak için.Bir Gün M.A.Y tesisleri kalede alper geleni içeri alıyor geleni alıyor Özkan sümer İsyan ediyor çık ulan kaleden senin yerine Sandalyemi koysam senden daha çok top kurtarır diyor ve gerçekten de kalye sandalyesini koyuyor ve oturuyor .Çift kale antrenman devam ediyor tam bu sırada Özkan sümerin oturduğu kaleye ilk şut geliyor ve top sandalyenin bacağından dışarı gidiyor. Özakan Sümer Alpere dönüyor " bak gördün mü kalecilik nasıl oluyor " diyor
                    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• bu adam hala ucuyormu... inemedimi uçaktan haberi olan yokmu????
                      BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...

Yorum

• havada molamı verdiler yaaa.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arakadaşlar sabahtan beri ttv 100 kere alt yazı geçti musampa ile ilgili.adam uçağa da binmiş. istanbula geliyor.ama gene geri döner mi onu bilemem bu saatten sonra böyle bi fiyasko olmaz herhalde.
                          Ama benim endişerlerim var.takımda baya sol ayaklı oyuncu var.bende amatör kümede 15 yıl top oynamış biri olarak bir takımda bu kadar sol ayaklı topçu ile başarılı olmak zor.olmaz demiyorum ama zor ihtimal
                          musampa+m. keçeli+celo+marcelinyo+m. ocak+çağdaş bence en fazla 3 tane olmalı.zaten kadro çok şişkin oldu. ama eksik yerlere transfer hala yapılamadı bence ön libero ya Aurello tipinde biri şart.kaleci şart forvet de olabilir.Umarım bazı arkadaşların dediği gibi musampa ön libero oynayabiliyordur.Ya da acil olarak şimek göderilip minero alınabilir ki ttv de şimek in gönderilebileciği dün söylenmişti.şu takımda 2h ın yerine aureloo +appiah gibi iki topçunun olduğunu bi düşünün takımın yüzde yüz perfermansı değişir.
                          EĞER MUSAMPAYI HOCA ALDIRDIYSA BENCE SOLA ALDIRDI AMA İHTİYACA BİNAEN ÖN LİBERO OYNAR AMA O ZAMAN SENİN DEDİĞİN SORUN ORTAYA ÇIKAR 5 SOL AYAKLI OLUR çAĞDAŞ,MURAT,MARCE,MUSAMPA,KEÇELİ BUDA BAKALIM NE GÖTÜRÜR.
                          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• takvim gazetesinde, musampa ile iigili haberde, bu futbolcunun kronik sakatlığı olduğu ileri sürülüyor. herhalde bizimkiler arkadaşı tefferuatlı bir kontrolden geçirirler.

Yorum

• hakkaten dostum bende merak edip baktım şimdi

Musampa Kronik Sakat

Trabzonspor'un bitirmek üzere olduğu Hollandalı yıldızın ciddi bir sakatlığının bulunduğu öğrenildi..

İstikrar sağlayamadı
                              Trabzonlular dikkat!... Bordo- Mavili takımın bitirmek üzere olduğu Hollandalı futbolcu Musampa'nın kronik sakatlığının bulunduğu öğrenildi. Bu nedenle bu oyuncunun birkaç sezondan beri istikrarı yakalayamadığı ve sürekli sakatlandığı belirtildi. takvim
                              BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...

Yorum

• İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                takvim gazetesinde, musampa ile iigili haberde, bu futbolcunun kronik sakatlığı olduğu ileri sürülüyor. herhalde bizimkiler arkadaşı tefferuatlı bir kontrolden geçirirler.
                                bi de sakatlığı varsa yandık derim ama yönetim sakat futbolcu transfer edecek akdar kafayı sıyırmış olamaz...
                                Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                                Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

Çalışıyor...
                                X