Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bunada şükür zdrakov demedin ya

samsunda bıde alı uyanık vardı turk vatandası olmustu hemde.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ömer'mi bırakın Bursaspor'da mutlu olsun

BMN Futbol üstadları kaleci önerime karşı çıkacaklar. Futbol cahiliyim, Pletikosa olmazsa JEVRIC .
      jevricten önce hasagiç var hiç olmadı fadhel var.. oda olmadı petkoviç var ve onu türk de yaparız... jevriç kim yaw?
      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Petkoviçi geri alalım.

Yorum

• la jevriçi ne hatalı goller yiyor haberin var mı?son tsyd kupasında. o yüzden kovdular adamı zaten.

Yorum

• Oliver Khan'da, Barthez de hatalı goller yedi, ülkesinin milli takımlarını koruyorlar.
            JEVRIC iyi kaleci. Jefferson'dan, Tolga'dan ve bir çok kaleciden daha iyi kaleci. Almanya'da yabancı kaleci yok, Alman Milli takımın kalesinde Oliver Kahn var.
            bak nasıl bildim BMN futbol üstadları karşı çıkacak Futbol cahiliyim futbol o zaman ciddiye alma.
            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 24.08.2006, 13:45.
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Beşiktaş'ın Asper diye İsveçli bir kalecisi vardı, yarım sezon oynadığı Türkiye'de müthiş bir performans göstermişti adam. Şimdi Malmö'de oynuyor, transfer yapacak bir yönetimimiz olsa ben kaleye onun alınmasını isterdim.

Ama neredeeee...
              Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beşiktaş'ın Asper diye İsveçli bir kalecisi vardı, yarım sezon oynadığı Türkiye'de müthiş bir performans göstermişti adam. Şimdi Malmö'de oynuyor, transfer yapacak bir yönetimimiz olsa ben kaleye onun alınmasını isterdim.

Ama neredeeee...
                aa evet can abi benimde aklıma getirdin o adam süper kalecilik yapıyodu . hatta bizim bjk ile maçda da devleşmişdi onun yüzünden yenilmişdik . süper olur onu alsak . ama dediğin gibi nerdee.

Yorum

• Kaleci,kaleci,kaleci...Bu sezon Jeff ve Tolga'yla geçmez.
                  Bakın geyse'ye Mondragon kaç yıldır kalede.Aynı şekilde bejeke de Cordoba'yı almıştı.
                  Peki Biz bu arada kaç kaleci değiştirdik?Metin Aktaş,Petkoviç,Hasan Sönmez,Ahmet Şahin,Tolga Zengin...
                  Güven veren bir kaleci bir takımın en önemli unsurudur.Bence Jeff'i gönderip çok iyi bir kaleci almamız lazım.

Yorum

• CENI'yi alalım. Hem forvet, hem kaleci

penaltıcımızıda olur . Bir taşla iki değil üç kuş

Dudek'i alsalarda olur, Szymek'in verimi de artar
                    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 24.08.2006, 13:13.
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      CENI' yi alalım. Hem forvet, hem kaleci

penaltıcımızıda olur . Bir taşla iki değil üç kuş
                      Bizim yöneticiler onu üç defa trabzona getirtip geri yollarlar
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• şuradaki kaleci adylarını gördükten sonra iyikide yönetici falan değiliz kulübe diyorum.Ne fadhel i arkadaşlar kendinize gelin.ya dudek yada pletikosa gerisi yalan...
                        İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beşiktaş'ın Asper diye İsveçli bir kalecisi vardı, yarım sezon oynadığı Türkiye'de müthiş bir performans göstermişti adam. Şimdi Malmö'de oynuyor, transfer yapacak bir yönetimimiz olsa ben kaleye onun alınmasını isterdim.

Ama neredeeee...
                          Bildiğim kadarıyla,Asper'in kronik sakatlığı var...

Yorum

• takıma kaleci istemeyen teknik direktörün yöneticinin taraftarın futbol bilgisinden şüphe ediyorum.artık takke düştü kel göründü.acı gerçek var gücüyle bağırıyor:kral çıplak artık.herkes gördü bu gerçeği ama bazıları hala görmemek için direniyor:kale boş-kale boş-kale boş
                            son bir hafta yani 7 gün.yönetim kaleci al bu takımı aynı zamanda kendini riske atma.
                            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• O FrİkİĞİ Atan Da Yattara

Yorum

• Sankİ Tekkenİn Şutlari Çok Mu Serttİ Sİzce? Hava Hakİmİyetİ Çok YÜksektİ Bence Ersenle Yattara İlerİde Forvette Çok Etkİlİ Olacak

Yorum

Yükleniyor...
                                X