Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FaLqOn_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Böle saçmalık olurmu hiç.Nerde görülmüş böle bişe
    Gerek İstanbul'da gerekse Trabzon'da, yönetimimizin futbolcuyu karşılama biçiminden bu transferi gerçekleştirmekteki isteksizliği belli oluyordu. Resmi sitede bile Musampa'nın bugün sağlık kontrolünden geçeceği haberi verilmemişti.

Saçmalık olarak görmüyorum, vardır elbet bir bildikleri (umarım)

Yorum

• Pazarlık olayını abarttıgımız asikardır arkadaslar...
      Yıllardır bu böyle...

haftalarca ugrastılar ricardinho transferi ile...ama adamlar gitti 2-3 milyona bitirdi bonservis olayını...

demek ki bizim uyanıklar bunu vermekten bile acizler...
      anlayalım artık bu olayı, transfer yapmamak para harcamamak icin bizim kadar yırtınan bi klup daha var mı....

borcu olmayan ama 20 senedir sampiyon olamayan klubüz....elalemin 100 milyon borcu var her sene sampiyonluga oynuyo...

topcu gelmedikten, iyi hoca gelmedikten, takım top oynamadıktan sora napıyım ben borcsuz klubü...ne ise yarar anlamadım...

daha hoca icin bile 750 bin euro ayıramadılar sene basında...gidip en vasat hocayı getirdiler...yılda bir takım deistiren hicbir futbol vizyonu olmayan adamı aldılar...

nedeni ne??

cok basit para...bedelsiz olsun, klubün borcu olmasın...

Helal olsun hepsine ne diyim...pazarlıgı cok iyi yapıyolar...

Yorum

• Yaaa biz en basitinden bonservisi elinde olan adamı alamıyoruz,takıma bağlı olanını nasıl alcaz.

Yorum

• İlk olarak canh55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kendinizden nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz bi türlü anlamıyorum. çok komik yorumlar var ) espirilere de gülüyorum ciddi yorumlara da .. yok fatih i bir anda satmışlar da ..NERDEN BİLİYORSUNNN ne belli pazarlık yapmadıkları ..
          fatih satılırken yapılan ya da yapılmayan pazarlıktan bahsetmiorm ben arkadasım...

8 milyonu olan bi klubün, 45 günden daha kısa bi zamanda, cok daha iyi isimleri cok daha önceden bitirmesi gerektiginden bahsediorm....

Yorum

• radyospor kesinlikle ağız değiştirdi ben hala bu işin olacağını düşünüyorum

ilk haberde musampa geri döndü denmişti sonra nedense başlık bi anda değişti ve ilk görüşmede anlaşma sağlanamadı oldu
            ilk haberde musampa bilmem kaç uçağıyla istanbula gitti denilmişti sonra burasıda değişmiş ve bir daha görüşme yapmak için musampanın geceyi zorlu otelde geçireceği yazıyo

Yorum

• trabzon kanallarında hiçbir şey söylemiyorlar mı. güzel reyting yaparlar neden gazeteci yollamıyorlar?

Yorum

• İlk olarak Sariali61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fatih satılırken yapılan ya da yapılmayan pazarlıktan bahsetmiorm ben arkadasım...

8 milyonu olan bi klubün, 45 günden daha kısa bi zamanda, cok daha iyi isimleri cok daha önceden bitirmesi gerektiginden bahsediorm....
                oku yazdığını bi daha fatih i bir anda sattılar demişsin

Yorum

• Radyospor burayı sonradan eklemiş:
                  Haşim Saitoğlu’nun resti üzerine büyük sıkıntı yaşayan Mussampa, ülkesine geri dönmek istedi. Ancak biri Mussampa’nın ağabeyi olmak üzere, üç menajerden biri olan Mustafa Demir, sakin bir ortamda bir görüşme daha yapılması yönünde ortamı yumuşattı.

Trabzons Zorlu Otel’de geceyi geçirecek Yıldız futbolcu’nun, Trabzonspor’un ortaya koyduğu şartları kabul edip, bordo-mavili yönetime "evet" demesi halinde, transferin gerçekleşebileceği belirtiliyor.
                  Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                  Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak canh55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    oku yazdığını bi daha fatih i bir anda sattılar demişsin
                    anlatmak istedigimi yazdım arkadasim, tekrar ediyim senin icin:

is oyuncu satip para kazanmaya klubün cıkarlarını gözetmeye gelince hersey güzel...(ki buna bizim de lafımız yok, bence de gitmeliydi fatih o paraya)

ama is oyuncu almaya geldi mi, satarken ki klubün menfaatlerini düsünme olayı, hep daha vasatını alalım, paraya kıymayalım, 45 gün 10 tane adamdan birini almayalım yönünde oluyor diyorum...

Yorum

• Şu Fatih meselesi amma da uzadı yaa, sanki adamlar paranın hepsini peşin verdiler, herkes bi 7-8 diyip duruyor. Transfere gelirsek öyle oynamadan peşin para isteyen, ricardinho gibi yılda 1 milyon 750 bin avro gibi uçuk bir ücret isteyen adam da gelmesin kardeşim. Sanki çok para kazanıyoruz. Bu takımda 30 a yakın futbolcu var. Neyle karşılayacaksın bunların ücretlerini? Dt den gelen 10 milyon dolarla mı? Reklam geliri yok, stad geliri yok, taraftar bedava maça girmek için uğraşır. Böyle mi olucak bu işler? Haddimiz de bilmek lazım.

Yorum

• arkadaşlar ya böle bir pzarlık olur mu neymiş efendi 1 yıllıgını peşin istiyormuş olur ya başka sen defol git kardeşim ... ne demek 1 yıllık peşin isterim .. burası babanın ahırı değil .. yemin ederim aynı dk uçaga koyar yollardım ...çok sinirlendim ya ... terbiyesiz adam ... ne sanıyor burayı .. nerede görülmüş bu pazarlık .. ronaldinho dahi 1 yıllık peşin almıyordur ....arkadaşlar bu konuda yönetime kızmanız yanlış nasıl böyle bir saçmalıgı kabul edersiniz ??? neyse bekleyelim ama ben açıkcası o mantıkdaki bir adamı istemem def olsun gitsin ...asıl kaleci ve m . keceli ne olacak acaba ...sola nasılsa bir adam alırlar da .....hem bakalım kim ne kadar faydalı olacak ... ah ah ben ricardinho ya yanarım da yanarım ....

saygılarımla

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ah ah ben ricardinho ya yanarım da yanarım ....

saygılarımla
                          Usta bjk adama 1 milyon 750 nin avro verdi, yazık değil mi o paraya? Takımda kim alıyor bu parayı? Bunu bilen diğer oyuncularda daha yüksek ücret istemez mi?

Yorum

• oynasinlar alsinlar
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.08.2006, 23:08.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bizden kim isteyecek o parayı Jefferson mu?
                              Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                oynasinlar alsinlar
                                Oldu. Sanki para basıyoruz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X