burası son dakika değil transfer dosyası gerçi öyle bi dosya yok ama neyse biz var kabul edelim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.5 yıllık peşin para verecek halimiz yok herhalde. Eleştirirken makul olun. asıl saçmalık daha madddeleri konuşmadan Trabzon'a getirmek..elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburası son dakika değil transfer dosyası gerçi öyle bi dosya yok ama neyse biz var kabul edelim
Kanca, ne zaman dönüyor.En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 19.08.2006, 22:16.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
İlk olarak canh55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemusampa nerde şu an? kesin bilgi var mı?
Trabzon'da oteldeymiş
İstanbul'a dönüyormuş.
kesin bilgi yokPaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
bi sabir edin adamlar önemli noktalarda anlasmislar surada nekadar pesin verilecege kaldi nokta eger kanca baska bi haber gelmese bu oyuncu alinir daha hayatimda böyle bi püf nokta yüzünden bi klüble oyuncu anlasamadigini duymadim ben"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak canh55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher zaman pazarlık olacak. pazarlıksız transfer mi olur.. kimisi pazarlık yaptığı için musampayı ayıplıyor kimisi yönetimi suçluyor neden cimri davranıyor diye..siz hangi dünyada yaşıyorsunuz.. ??
Yorum
-
İlk olarak FaLqOn_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel kardeşim biz pazarlık yapıyo die adamı veya yönetimi suçlamıyoruz. Olay pazarlığın ne zaman yapıldığında.Sen adamı tut trb ye getir.Sonra başla pazarlığa.Olacak işmi bu..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki oyuncu gelib trabzonu görübde pazarligi bitirmek istemisdir
Yorum
-
İlk olarak FaLqOn_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel kardeşim biz pazarlık yapıyo die adamı veya yönetimi suçlamıyoruz. Olay pazarlığın ne zaman yapıldığında.Sen adamı tut trb ye getir.Sonra başla pazarlığa.Olacak işmi bu...
Yorum
-
2 ay boyunca 10 tane futbolcuyla görüsüp, 1 tanesini bile alamıyan adamlar cok akıllı adamlar bu mantıkla...
helal olsun, klubün 1 lirasına zarar getirmiyolar...
hep böyle is bitiren, pazarlık yapan yöneticilere ihtiyacımız var trabzonda....
8 milyona fatihi bir anda satan adamlar, 300-500 ün hesabını yaparsa bizim de isyanımız olur dogal olarak...
Yorum
Yorum