Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burası son dakika değil transfer dosyası gerçi öyle bi dosya yok ama neyse biz var kabul edelim

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1.5 yıllık peşin para verecek halimiz yok herhalde. Eleştirirken makul olun. asıl saçmalık daha madddeleri konuşmadan Trabzon'a getirmek..
      hay ağzına sağlık
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        burası son dakika değil transfer dosyası gerçi öyle bi dosya yok ama neyse biz var kabul edelim
        Transfer topici olduğunu biliyorum. İnsan sağlığı transfer topicinden daha önemli.

Kanca, ne zaman dönüyor.
        En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 19.08.2006, 22:16.
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• musampa nerde şu an? kesin bilgi var mı?

Yorum

• Benden sölemesi bu adamla daha anlaşamazlarr.....

Yorum

• İlk olarak canh55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              musampa nerde şu an? kesin bilgi var mı?
              Rivayetlere göre

Trabzon'da oteldeymiş
              İstanbul'a dönüyormuş.

kesin bilgi yok
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• her zaman pazarlık olacak. pazarlıksız transfer mi olur.. kimisi pazarlık yaptığı için musampayı ayıplıyor kimisi yönetimi suçluyor neden cimri davranıyor diye.. siz hangi dünyada yaşıyorsunuz.. ??

Yorum

• bi sabir edin adamlar önemli noktalarda anlasmislar surada nekadar pesin verilecege kaldi nokta eger kanca baska bi haber gelmese bu oyuncu alinir daha hayatimda böyle bi püf nokta yüzünden bi klüble oyuncu anlasamadigini duymadim ben
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• adam atletiko madridde bonservisi eline verilmiş işe yaramaz damgası vurulmuş.. şöyle uzun sokakta musampa sen trabzonun herşeyi oacaksın seni çok seviyoruz gibi bi eylem yapın..adam bunu görünce duygulanır valla..trabzondakiler heyy.

Yorum

• İlk olarak canh55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      her zaman pazarlık olacak. pazarlıksız transfer mi olur.. kimisi pazarlık yaptığı için musampayı ayıplıyor kimisi yönetimi suçluyor neden cimri davranıyor diye.. siz hangi dünyada yaşıyorsunuz.. ??
                      Güzel kardeşim biz pazarlık yapıyo die adamı veya yönetimi suçlamıyoruz. Olay pazarlığın ne zaman yapıldığında.Sen adamı tut trb ye getir.Sonra başla pazarlığa.Olacak işmi bu...

Yorum

• İlk olarak FaLqOn_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güzel kardeşim biz pazarlık yapıyo die adamı veya yönetimi suçlamıyoruz. Olay pazarlığın ne zaman yapıldığında.Sen adamı tut trb ye getir.Sonra başla pazarlığa.Olacak işmi bu...
                        belki oyuncu gelib trabzonu görübde pazarligi bitirmek istemisdir
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          belki oyuncu gelib trabzonu görübde pazarligi bitirmek istemisdir
                          Böle saçmalık olurmu hiç.Nerde görülmüş böle bişe

Yorum

• İlk olarak FaLqOn_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            trabzonu görmeden pazarlık yapmak istememiş olabilir. türkiyenin imajı kötü biliyorsunuz. önce şehir uygun mu , sonra para uygun mu diye bi bakıyo. belki canı sıkılmış gelmiştir bi geziyim demiştir. bana ne ya o onun bileceği iş.

Yorum

• 2 ay boyunca 10 tane futbolcuyla görüsüp, 1 tanesini bile alamıyan adamlar cok akıllı adamlar bu mantıkla...

helal olsun, klubün 1 lirasına zarar getirmiyolar...
                              hep böyle is bitiren, pazarlık yapan yöneticilere ihtiyacımız var trabzonda....

8 milyona fatihi bir anda satan adamlar, 300-500 ün hesabını yaparsa bizim de isyanımız olur dogal olarak...

Yorum

• kendinizden nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz bi türlü anlamıyorum. çok komik yorumlar var ) espirilere de gülüyorum ciddi yorumlara da .. yok fatih i bir anda satmışlar da ..NERDEN BİLİYORSUNNN ne belli pazarlık yapmadıkları ..

Yorum

Çalışıyor...
                                X