Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'da Brezilya seferi
    Trabzonspor'da Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin raporu doğrultusunda Brezilya'da transfer çalışmalarını sürdüren yönetim kurulu üyesi Faruk Kanca, transfer görüşmelerinde sona yaklaşıyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kanca, Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin kendilerine verdiği 4 isim üzerinde çalışma yaptıklarını belirterek, "Hocamızın raporu doğrultusunda Brezilya'da sol kanatta görev yapan 4 isimle transfer görüşmesi yaptık. Oyuncuları burada izledik. Trabzonspor yapısına uygun oyuncular ve takıma fayda sağlayacak oyuncular. Bu oyuncuların durumları hakkında ve fiyatı konusunda raporumuzu yönetim kuruluna sunduk. Bugün bir oyuncuyla daha görüşme yapacağız. Onun durumuna ve fiyatını Başkan Nuri Albayrak'a sunacağız. Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni bu oyunculardan hangisi üzerinde karara varırsa o oyuncuyla önümüzdeki günlerde Türkiye'ye dönmeyi planlıyoruz" dedi. Faruk Kanca, üzerinde durdukları oyuncunun bugüne kadar medyaya yansımadığını sözlerine ekledi.
    Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
    Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
    N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugün bir oyuncuyla daha görüşme yapacağız. Onun durumuna ve fiyatını Başkan Nuri Albayrak'a sunacağız. Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni bu oyunculardan hangisi üzerinde karara varırsa o oyuncuyla önümüzdeki günlerde Türkiye'ye dönmeyi planlıyoruz" dedi. Faruk Kanca, üzerinde durdukları oyuncunun bugüne kadar medyaya yansımadığını sözlerine ekledi.
      önümüzdeki günlerde Türkiye'ye dönmeyi planlıyoruz.

sabırlı olun, 1 Eylül'e kadar çok zaman var.
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        önümüzdeki günlerde Türkiye'ye dönmeyi planlıyoruz.

sabırlı olun, 1 Eylül'e kadar çok zaman var.
        Bizim faruk kanca inşaatçı çıktı inanmıyorsanız bakın : http://www.farukkanca.com Ama imla hataları çok fazla
        Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
        Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
        N.F.Kısakürek

Yorum

• takıma birinci sınıf 4-5 tane oyuncu almak lazım .bu takımla ve bu oyunla 10 yıl daha biz şampiyonluk göremeyiz takımda bir çok ouncu var bunlarikinci ligde bıle zor oynarlar .alt yapıdan gelen iyi oyuncular varmı hayır önuda göremedik.
          rum takımını buturda geçsek bile bir sonraki turda işimiz çok zor.iyi bir takım karşımıza çıkacak ahlarla vahlarla eleniriz

Yorum

• [QUOTE=kml61ts;416687]İnsanlar ne kadar başarısız olurlarsa olsunlar (ki bu yönetim geç kalmış olabilir ama kesinlikle başarısız diyemeyiz bence) gözlerinizle görmeden bırakın görmeyi kulaklarınızla bile duymadan yani hiç birşey bilmediğiniz bir konu hakkında bir insana iftira atmak ayıptır günahtır yapmayın yakışmıyo bir Trabzonspor taraftarına bunlar.
            Bu arada Ricardinho gelirse gelen ilk mağlubiyette bırakın mağlubiyeti beraberlikte bile neler söyleneceğini hepimiz biliyoruz. "Bu ne biçim takım koşmuyo ,pres yapmıyo, top rakipteyken mücadele etmiyo...vs."
            Bu takıma bir tane oyun kurucu lazımdı o da alındı: MARCELİNHO...
            Tekrar söylüyorum bize asıl lazım olan ofans ve defansı aynı anda yürütebilen takım oyununa yatkın bir futbolcudur.
            Bİlmem yanlış mı düşünüyorum?[/QUOTE

O kadar transfer çalışmasından sonra ve bizim bir yöneticimiz Brezilya da iken eğer Ricardinho' yu Kargalar alırlarsa varyaaa deli olurum ben... Süper ligle alakamı keserim direk... Yeter bu kadar eziyet yaaa...
            Transfer politikasına bakarmısın, 6 ay içerisinde 16 tane futbolcu transfer etmişiz... O zaman adama demezlermi yaa, eğer şampiyonluk fazla transefer yaparak geliyorsa bizde yapalım 17 transfer biz şampiyon olalaım... Trabzzonspor gibi bir takım bir sezonda 5 den fazla transfer yapıyorsa ters giden birşeyler var demektir...Türkiye liginde şampiyonluğa oynamak istiyorsanda, cem demir, çağdaş, murat ocak vb.. türden topçuları tarnasfer etmezsin... Peki koskoca Trabzonsporun alt yapısı ne işe yarar yaaa.... böyle transfer yapacaksanız kapatın o zaman bütün alt yapı takımalrını...
            Ve şundan eminimki, şu andaki yönetimimiz futbuol bilgisi ve dünya futbolu hakkında çok zayıflar... Eğer birazcık bilgi sahibi olsalardı şimdiye dek 50 kere transferler biterdi ve bizde takımımızın son halini görürdük...Lig başlamış biz hala transfer bekliyoruuz..Böyle acaip şey olurmu...Birde takımda 25 tane topçu var hala transfer diyoruz...bu ne menem iştir ... gecenin bir yarısında benim sıkıntıma bak.... Bunlar ne zaman halden anlayacaklar...
            Allah bize sabır versin... Amin...
            ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnsanlar ne kadar başarısız olurlarsa olsunlar (ki bu yönetim geç kalmış olabilir ama kesinlikle başarısız diyemeyiz bence) gözlerinizle görmeden bırakın görmeyi kulaklarınızla bile duymadan yani hiç birşey bilmediğiniz bir konu hakkında bir insana iftira atmak ayıptır günahtır yapmayın yakışmıyo bir Trabzonspor taraftarına bunlar.
              Bu arada Ricardinho gelirse gelen ilk mağlubiyette bırakın mağlubiyeti beraberlikte bile neler söyleneceğini hepimiz biliyoruz. "Bu ne biçim takım koşmuyo ,pres yapmıyo, top rakipteyken mücadele etmiyo...vs."
              Bu takıma bir tane oyun kurucu lazımdı o da alındı: MARCELİNHO...
              Tekrar söylüyorum bize asıl lazım olan ofans ve defansı aynı anda yürütebilen takım oyununa yatkın bir futbolcudur.
              Bİlmem yanlış mı düşünüyorum?
              O kadar transfer çalışmasından sonra ve bizim bir yöneticimiz Brezilya da iken eğer Ricardinho' yu Kargalar alırlarsa varyaaa deli olurum ben... Süper ligle alakamı keserim direk... Yeter bu kadar eziyet yaaa...
              Transfer politikasına bakarmısın, 6 ay içerisinde 16 tane futbolcu transfer etmişiz... O zaman adama demezlermi yaa, eğer şampiyonluk fazla transefer yaparak geliyorsa bizde yapalım 17 transfer biz şampiyon olalaım... Trabzzonspor gibi bir takım bir sezonda 5 den fazla transfer yapıyorsa ters giden birşeyler var demektir...Türkiye liginde şampiyonluğa oynamak istiyorsanda, cem demir, çağdaş, murat ocak vb.. türden topçuları tarnasfer etmezsin... Peki koskoca Trabzonsporun alt yapısı ne işe yarar yaaa.... böyle transfer yapacaksanız kapatın o zaman bütün alt yapı takımalrını...
              Ve şundan eminimki, şu andaki yönetimimiz futbuol bilgisi ve dünya futbolu hakkında çok zayıflar... Eğer birazcık bilgi sahibi olsalardı şimdiye dek 50 kere transferler biterdi ve bizde takımımızın son halini görürdük...Lig başlamış biz hala transfer bekliyoruuz..Böyle acaip şey olurmu...Birde takımda 25 tane topçu var hala transfer diyoruz...bu ne menem iştir ... gecenin bir yarısında benim sıkıntıma bak.... Bunlar ne zaman halden anlayacaklar...
              Allah bize sabır versin... Amin...

Yorum

• Fatih Terim'e sormak lazım. Mükemmel oldu dediği Murat Ocak'ı neden kadroya davet etmedi?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ''RICARDINHO TAM İSABETTİR''

Sinan Vardar, Beşiktaş'ın anlaştığı Brezilyalı Ricardinho'nun isabetli bir transfer olduğunu ifade etti.

Bu transferden dolayı kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu'ya teşekkür eden Vardar, şunları söyledi:
                  ''Sayın başkanımız ve Murat Aksu'ya teşekkür ediyoruz. En son aldıkları Brezilyalı Ricardinho, milli takımın en kaliteli oyunculardan biri, tam isabettir. İkisini de kutluyorum. Sadece gençlerle olmaz. Beşiktaş derdine çare bulmuştur. Altyapıdan gelen çok iyi futbolcularımız var. Beşiktaş önümüzdeki 5 seneyi kurtarmıştır.''
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Peki Türkiye Milli Takımı’na seçilen Aurelio Türkçe biliyor muydu?.. Mehmet Aurelio tercümanı aracılığı ile bu soruya şu şekilde yanıt verdi:

“Kesinlikle Türkçe dersi almak istiyorum.. 2 yıl Trabzonspor’da, 3 yıl da Fenerbahçe’de Türkçe öğrendim ancak bunun yeterli olmadığını biliyorum… Arkadaşlarımla daha iyi anlaşabilmek için kesinlikle Türkçe dersi almak istiyorum…”

///

Acaba 5 sene zarfında neden daha iyi anlaşabilmek istemedin de şimdi istiyorsun?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ''RICARDINHO TAM İSABETTİR''

Sinan Vardar, Beşiktaş'ın anlaştığı Brezilyalı Ricardinho'nun isabetli bir transfer olduğunu ifade etti.

Bu transferden dolayı kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu'ya teşekkür eden Vardar, şunları söyledi:
                      ''Sayın başkanımız ve Murat Aksu'ya teşekkür ediyoruz. En son aldıkları Brezilyalı Ricardinho, milli takımın en kaliteli oyunculardan biri, tam isabettir. İkisini de kutluyorum. Sadece gençlerle olmaz. Beşiktaş derdine çare bulmuştur. Altyapıdan gelen çok iyi futbolcularımız var. Beşiktaş önümüzdeki 5 seneyi kurtarmıştır.''
                      İnanmıyoruuuuuuuuuuuuuuum....
                      İnanmak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum........ ......
                      ((

Yorum

• Şeytan olacaktı!
                        Ricardinho’nun olumsuz tecrübelerine ve soru işaretlerine karşın haziran ayında Manchester United kendisiyle ciddi biçimde ilgilenmiş ancak Ada ekibinde yaşanan yönetim krizi nedeniyle transfer mutlu sona ulaşmamıştı. Ricardinho, ekonomik sıkıntı içindeki Roma’nın ve ikinci lige düşürülen Juventus’un da teklifini geri çevirdi. Yıllık 2.3 milyon Euro alacak olan Sambacı 20 numaralı formayı giymek istiyor. Ancak federasyona bu numara için genç Aydın Karabulut’un ismi bildirildiğinden özel izin alınması bekleniyor.

/////

2,3 milyon €'yu nasıl verebiliyorlar???

Yorum

• ASBAŞKAN SAYITOĞLU RESMEN AÇIKLADI.. GİLBERTOYLA ANLAŞTIK...

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Bordo-Mavililer, Marcelinho’nun eski takım
                          arkadışını getirmek üzere
                          4.5 MİLYON EURO
                          Asbaşkan Sayitoğlu, Hertha Berlin’de oynayan Brezilyalı futbolcu Gilberto ile anlaştıklarını açıkladı. Marcelinho’nunda takım arkadaşı olan Gilberto için Hertha Berlin’in fiyat konusundaki tavrı bekleniyor. Kapıyı 6 milyon Euro’dan açan Alman kulübünün son olarak 4.5 milyon Euro’ya kadar indiği öğrenildi. Asbaşkan Sayitoğlu bu fiyatında yüksek olduğunu ve kendilerinin verdikleri fiyata inilmesini beklediklerini söyledi. Trabzonspor Gilberto için Berlin kulübüne Marcelinho’ya verdikleri 2.250 Euro fiyatı teklif ettiği öğrenildi.

MARCELİNHO İSTİYOR
                          Trabzonspor’un süper Brezilyalı futbolcunun transferini kuşkusuz en fazla takım arkadaşı Marcelinho istiyor. Gilberto’nun Trabzonspor’un teklifini kabul etmesinde bu oyuncunun önemli etkisi oldu. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu Berlin kulübünün kendi fiyatlarını kabul etmeleri halinde Gilberto’yu 21 Ağustos’ta Trabzonspor’a getirebileceklerini de açıkladı. Nisan 1976 - Rio de Janeiro doğumlu olan Gilberto ya da tam adıyla Gilberto da Silva Melo, Brezilya Milli Futbol Takımı ve Berlin takımın formasını giyen orta saha oyuncusu. 2006 FIFA Dünya Kupası'nda Brezilya kadrosunda yer aldı ve Japonya ile oynanan maçta bir gol attı

Kaynak : Taka Gazete

Yorum

• İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ASBAŞKAN SAYITOĞLU RESMEN AÇIKLADI.. GİLBERTOYLA ANLAŞTIK...

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Bordo-Mavililer, Marcelinho’nun eski takım
                            arkadışını getirmek üzere
                            4.5 MİLYON EURO
                            Asbaşkan Sayitoğlu, Hertha Berlin’de oynayan Brezilyalı futbolcu Gilberto ile anlaştıklarını açıkladı. Marcelinho’nunda takım arkadaşı olan Gilberto için Hertha Berlin’in fiyat konusundaki tavrı bekleniyor. Kapıyı 6 milyon Euro’dan açan Alman kulübünün son olarak 4.5 milyon Euro’ya kadar indiği öğrenildi. Asbaşkan Sayitoğlu bu fiyatında yüksek olduğunu ve kendilerinin verdikleri fiyata inilmesini beklediklerini söyledi. Trabzonspor Gilberto için Berlin kulübüne Marcelinho’ya verdikleri 2.250 Euro fiyatı teklif ettiği öğrenildi.

MARCELİNHO İSTİYOR
                            Trabzonspor’un süper Brezilyalı futbolcunun transferini kuşkusuz en fazla takım arkadaşı Marcelinho istiyor. Gilberto’nun Trabzonspor’un teklifini kabul etmesinde bu oyuncunun önemli etkisi oldu. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu Berlin kulübünün kendi fiyatlarını kabul etmeleri halinde Gilberto’yu 21 Ağustos’ta Trabzonspor’a getirebileceklerini de açıkladı. Nisan 1976 - Rio de Janeiro doğumlu olan Gilberto ya da tam adıyla Gilberto da Silva Melo, Brezilya Milli Futbol Takımı ve Berlin takımın formasını giyen orta saha oyuncusu. 2006 FIFA Dünya Kupası'nda Brezilya kadrosunda yer aldı ve Japonya ile oynanan maçta bir gol attı

Kaynak : Taka Gazete
                            Fason haber,inanmayın arkadaşlar...Alman basınında hiçbir haber yok bu konuda...
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fason haber,inanmayın arkadaşlar...Alman basınında hiçbir haber yok bu konuda...
                              abi fason mason inanmak istiyoruz. şimdi sabah sabah keyfimizi kaçırma
                              TRABZONSPOR.

Yorum

• 2 milyon 250 bin euro Ricardino'ya veren bir klüp batmaya mahkumdur...Bırakın alsınlar göreceğiz Bjk'nin halini...

Yorum

Yükleniyor...
                                X