Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• musampa bekarsa hemen trabzonlu bi kızla evlendirelim türk vatandaşı olur. sonra da forvet alırız

Yorum

• bende yönetimin hadinden fazla eleştirildiğini düşünüyorum. yıldız olarak kimseyi beğenmiyoruz ronaldinyoyu mu bekliyoruz nedir anlamadım. ikinci jun vakası diyen arkadaşlara katılmıyorum. bu yönetim transfer konusunda bir öncekine göre oldukça başarılı. isimler basına sızmıyor ve basın kafadan isim salıyor. kanca brezilyada başka bir yönetici nijeryada olabilir transferde asyadan yapılabilir. önemli olan transferin planlı ve nokta atışı şeklinde olmasıdır. bu yönetimin bi ölçüde bunu başardığını düşünüyorum. sanırım musampa hep listede vardı. bir kaç gün önce gazetelerde okumuştum ilk ona gidilmiş sonrada beklemeye alınmış. yani yönetim izlemiş keles76 arkadaşıma katılıyorum bu sene brezilyada izlenen oyuncular gelecek transfer dönemi için portföyünüzde bulunur ve ona göre gidersiniz. ayrıca eğer gelirse musamba la liga'dan gelecek yerel bir ligden gelmeyecek yani jun'la kıyaslamayın
      BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
      ÜLKERE HAYIR

Yorum

• Musampa'ya bir arkadaş müzmin sakat olabilir dedi. Kontratında ise istediği zaman gidebilir diye bir madde var. Şüphe uyandırıyor. Umarım kontratını akıllı yaparız. Marcelinho'ya imza attırdıktan sonra sağlık testlerine soktuk. En azından böyle bir hataya düşmeyelim bir daha
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sürekli maillerde ortada bir yönetim zaafı yada beceriksizliği varmış gibi gösterilmesini ben kabul etmiyor ve uslubu beğenmiyorum.Faruk kanca 1 aydır brezilyada babasının hayrınamı duruyor o adamın psikolojisini düşünün adam topçuyu alıp gelecem diye gitti adamlar şerefsiz çıktı adam başkasını beğendi bu seferde eller parayı istedi bu adamın oradaki çalışmalarının meyveleri toplanacaktır ara dönem olsun gelecek sene ilgilenilen adamları transfer edebiliriz febe böyle yaptı anderson olsun hojdong olsun yıllarca kapısında yattılar sonra 33 yaşında adamları getirdiler yani transfer kolay değil para tatlı saçamazsın yoksa kancada onların istediği paraları verip alabilirdi ama giden paralara yazık arkadaşlar beceriksizlik diye yazan kişiler kendilerini kancanın yerine koysunlar öyle yorum yapsınlar eleştirsinler. Transfer brezilyadan olmadı ama bence iyi transferler oldu yönetime ve teknik ekibimizi eleştirelim ama muhabbetimizi kaybetmiyelim. Çünkü ister kabul edin ister etmeyin bunlar kulübe gelmiş mevkilerinin en kariyerli insanları. Yiğidi öldür hakkını yeme.
          bakınız kimse şunu yazmıyor rakiplerimiz çok iyi transferler yaptı ve iyi takım olma yolunda acaba bizim bu transferlerimiz yeterli olacakmı. Bu ayrı konu ama lazaroni kötü hoca transfer çalışmaları kötü buna katılmak imkansız.
          Ben de yönetimde nasıl beceriksizlik yok onu anlamıyorum. Sonuçta yönetim transferin son günü gelmedi. Ayrıca brezilyalıların nerde ne yapacağı belli..Sen herşeyi son dakikaya bırakırsan bunda garip bişi yok.. Eğer bizim yönetim başarılıysa Beşiktaş'ın yönetimine ne demek lazım acaba.. Bizim 2 ayda uğraşıp alamadığımız adamı 3te 1i paraya 3 günde hallettiler..

Yorum

• musamba imza atarsa antep macında oynayacakmı
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bugünkü Hürriyet'te Tigana'nın Koray'dan yeterince memnun olmadığı ve başkandan yabancı bir ön libero istediği yazıyor. Eğer doğruysa ben Koray için harekete geçilmesinde fayda görüyorum. Çünkü şu anda bence takımın en önemli eksiği ön libero için ne kontenjan var, ne de bir girişim görüyoruz.

Gönlümden geçen Mineiro ama yabancı alınmayacaksa Koray'ın çok fayda sağlayacağını düşünüyorum. Hem orta sahada Hüseyin ve Hasan'dan birini kesip ileriye doğru pas bağlantımızı güçlendirmekte işe yarar hem de istenirse defansın göbeğinde Stepanov'a partner olur, takır takır da oynar.
              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• biraz daha bekleyelim kim gelecek bi görelim ama uçakta musampa ile beraber aklı başında ne yaptığını bilen adam kayırmayan bi teknik adamda gelse fena olmaz
                adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Kulüpte neler oluyor birtürlü anlayamıyoruz.Yetkili ağızdan hiç ses yok.Resmi siteye hep eski haberler yazılıyor.Yani resmi site tambir rezalet.Haber diye bişey yok.Yetkililer buna bir çözüm bulsun.Yalan haber varsa bile bu sitede yalanlanmalı.Taraftarı gazetelere mahkum etmesinler.

Yorum

• çekirdek meselesi

İlk olarak canh55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    musampayı karşılamaya emin misiniz? bence adamın kafasını karıştırmamak lazım. önce çılgınlar gibi karşılıyoruz sonra statta çekirdek yiyoruz. bu tezat karşısında oyuncuların kafası karışır..
                    Trabzonda maçlara gelen seyircinin yaş ortalaması yükseldi mi bilmiyorum ben de böyle bir izlenim var.
                    Şenlik yerine çevirmek lazım stadı... ama genelde herkes oturmuş sinema da aşk filmi izler gibi maç izliyor. Tv de böyle görünüyor...Avni Aker cehennemi sinema salonu olmuş.
                    Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de yönetimde nasıl beceriksizlik yok onu anlamıyorum. Sonuçta yönetim transferin son günü gelmedi. Ayrıca brezilyalıların nerde ne yapacağı belli..Sen herşeyi son dakikaya bırakırsan bunda garip bişi yok.. Eğer bizim yönetim başarılıysa Beşiktaş'ın yönetimine ne demek lazım acaba.. Bizim 2 ayda uğraşıp alamadığımız adamı 3te 1i paraya 3 günde hallettiler..
                      ben bu yönetimi savunacak son kişilerden biriyim ama kıyas dönemi farklı hocam. biz ya ricardinyo yada marchelinyoyu alacaktık. bizim talip olduğumuz dönem transfer sezonunun başı ve dünya kupası var. bununla birlikte oyuncuların fiyatları uçuyor, avrupa dan bazı takımlarda talip olduğun oyuncuyla ilgileniyor ve fiyat artıyor. şu anda ise talip olan kluplerin hepsi birer birer vazgeçti kulubü ve kendiside indirime giti yani sezon sonu indirimi. biz bu süreçte marchelinhoyu aldık artık ricardinyo ya ihtiyacımız kalmadı. yönetim ricardinhyo için bu kadar bekleseydi zaten taraftar klübü basmıştı. gelelim sol kanat olayına, burada bir basiretsizlik söz konusu hakikaten ama yinede alternatifinin hazır tutulması da ters yönde yönetim için bir artı diye düşünüyorum
                      BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                      ÜLKERE HAYIR

Yorum

• İlk olarak melrok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben bu yönetimi savunacak son kişilerden biriyim ama kıyas dönemi farklı hocam. biz ya ricardinyo yada marchelinyoyu alacaktık. bizim talip olduğumuz dönem transfer sezonunun başı ve dünya kupası var. bununla birlikte oyuncuların fiyatları uçuyor, avrupa dan bazı takımlarda talip olduğun oyuncuyla ilgileniyor ve fiyat artıyor. şu anda ise talip olan kluplerin hepsi birer birer vazgeçti kulubü ve kendiside indirime giti yani sezon sonu indirimi. biz bu süreçte marchelinhoyu aldık artık ricardinyo ya ihtiyacımız kalmadı. yönetim ricardinhyo için bu kadar bekleseydi zaten taraftar klübü basmıştı. gelelim sol kanat olayına, burada bir basiretsizlik söz konusu hakikaten ama yinede alternatifinin hazır tutulması da ters yönde yönetim için bir artı diye düşünüyorum
                        RİCARDINHONUN FIYATI UCUZLADI pekı bızım alacagımız adamlarınkı neden ucuzlamadı hala.

acaba onlarmı ındırıme gıttı yoksa bjk yonetımımı ıy pazarlık yapıyo.

neyse yonetıme toz kondurmuyorsunuz yıne sokaktakı sımıtcıy alsalar forvet dıye onada bır sebep bulur haklı cıkarırsınız yonetımı

sımıtlerı taze diye

Yorum

• Biraz önce Lig tv de Rizespor T.direktörü Güvenç Kurtar a Musampa ile ilgili yorumunu sordular.Verdiği cevap aynen şöyle:"Valla bir zamanlar dehşet bir fubolcuydu,piyasası 8-10 milyon dolarlardan açılırdı,yanına bile yaklaşamazdık ama son senelerde müthiş bir düşüş içinde, banada teklif ettiler bu yüzden almadım, bilmiyorum eski haline gelebirmi?"
                          Yorum sizin....

Yorum

• İlk olarak melrok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ama hocam işte herşey son dakkaya kalınca iş işten geçmiş oluyo.. şimdi şu rum takımına elenirsek bunun sorumlusu kim olacak.. awrupada transferler ocak ayında planlanmaya başlıyor. Alex'in fiyatı internasyonel finale çıkınca artmıştır muhtemelen.. martta, nisanda bu işi halletmek lazım artık.. şimdi musampayla ilgili bir sürü tereddüt war.. şimdi bi menajer gözüyle bakınca 3 maçta bir galibiyet alamayan takımı görünce awuçları kaşınıyodur..bu saatten sonra alınacak futbolcudan fayda gelmesi de tam bir mucize olur...

Yorum

• İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne yani ricardinho 39 milyon euromu Allah Aşkına adam 13 Milyon (3 milyon kulübe+10milyon 3 yıllığına adama) saydı sen o parayı versende gelmezdi o zaman teklifleri değerlendiriyordu. Sonu bekleyen alır dünya kupası sonrası alsalardı o zaman konuşulurdu.Şu konuda katılıyorum ama oda yönetimden kaynaklanmıyor transferin son güne kalması bakın topçular her yerden teklif alır ve bunları değerlendirir sen eğer daha önce futbolcuyla iyi diyalog oluşturamamışsan bu yaşanacaktır ama ben diyorumki şimdi oluşturulan ilişkilerin faydaları görülecektir ve hali hazırdaki transferlerde iyi.
                              Eğer sen trabzonspor san ve daha önce görüşüp ülkeyi anlatamamışsan transferi son güne bırakmak zorunda kalırsın çünkü daha önceki yönetimlerin oluşturmuş olduğu yurd dışı girişimleri yok . Ama Allah ömür verirse ara dönem olsun ve seneye olsun transferleri göreceğiz.Lemi geçen sene izlediği topçuları anadolu takımlara pazarladı bunlar hep brezilya seferinin sonucudur bize yansımamıştır.Aynı şekilde sinan transfer için yaptığı araştırma hala kullanılıyor ricardinhoda onun verdiği isimlerden delgado gibi mossoro gibi. bir dönem özkan sümer zamanı fatih terim trabzona topçu önerdi. Ermanın trabzona şotayı önermesi .yani araştıracaksın soruşturacaksun alamamak hiç alamıyacağını göstermez. Bunun beceriksizlik olduğuna ben inanmıyorum İnşallah bu sene şampiyon olalım ve uefada başarı elde edelim herkes bizi tanıyacak ve o zaman bizde transferde daha az sorun yaşayacaz. Sen şampiyonlar liginde yoksun avrupa ülkesi değilsin (adamların gözünde) ligi 4 cü bitirmişsin ve küçük sayılabilecek bir şehrin takımısın paranda saçacak kadar çok değil bu durumda bu doğaldır. bakın geçen seneki Sayın Atay bey yönetiminin sakat yapısı dolayısıyla şampiyonlar ligine gidecek takıma transfer yapamaması ile bu yönetimin hiç bağlantısı yoktur . Geçen Yönetim dış transferde ciddi beceriksizlik yaptı ve sonra kimsenin duymadığı junu aldı.Bu yönetim Marcelinhoyu aldı hayal dahi edilemiyecek transferdi ve şimdi son 10 yıldır bildiğimiz hırslı kabiliyetli musampayı aldı. Yani ben diyorumki bu takımı sevenler kaynaşalım her eleştiri ve tenkit bir yıkma hamlesidir*** lütfen geçmişin hatalarından ders çıkaralım fakat sürekli bir tokat gibi çakayakım yüzlerine çünkü ben size ne kadar muhabbet beslersem karşımdan onu alırım yönetimde böyledir sen her maçta çekirdek bitince yönetime saldırırsan bu yönetim devlet memuru değil asker deil köle değil niye kalsın orada.Herkesi Hakkaniyetle olayları değerlendirmeye davet ediyorum. çünkü bundan sonraki bunlar adam olmaz gibi yıkıcı eleştirilerin faidesi sadece bizansadır herkes tarafını belli etsin yapıcı eleştiri zaten sürekli bu forumda sizler tarafında yapılıyor.
                              En son keles76 tarafından düzenlendi; 18.08.2006, 15:50.
                              sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sürekli maillerde ortada bir yönetim zaafı yada beceriksizliği varmış gibi gösterilmesini ben kabul etmiyor ve uslubu beğenmiyorum.Faruk kanca 1 aydır brezilyada babasının hayrınamı duruyor o adamın psikolojisini düşünün adam topçuyu alıp gelecem diye gitti adamlar şerefsiz çıktı adam başkasını beğendi bu seferde eller parayı istedi bu adamın oradaki çalışmalarının meyveleri toplanacaktır ara dönem olsun gelecek sene ilgilenilen adamları transfer edebiliriz febe böyle yaptı anderson olsun hojdong olsun yıllarca kapısında yattılar sonra 33 yaşında adamları getirdiler yani transfer kolay değil para tatlı saçamazsın yoksa kancada onların istediği paraları verip alabilirdi ama giden paralara yazık arkadaşlar beceriksizlik diye yazan kişiler kendilerini kancanın yerine koysunlar öyle yorum yapsınlar eleştirsinler. Transfer brezilyadan olmadı ama bence iyi transferler oldu yönetime ve teknik ekibimizi eleştirelim ama muhabbetimizi kaybetmiyelim. Çünkü ister kabul edin ister etmeyin bunlar kulübe gelmiş mevkilerinin en kariyerli insanları. Yiğidi öldür hakkını yeme.
                                bakınız kimse şunu yazmıyor rakiplerimiz çok iyi transferler yaptı ve iyi takım olma yolunda acaba bizim bu transferlerimiz yeterli olacakmı. Bu ayrı konu ama lazaroni kötü hoca transfer çalışmaları kötü buna katılmak imkansız.
                                ya arkadasım ii güzel diyosunda(musa,ersen martin,çağdaş,ömer rıza,murat ocak)bunlara para verilirken veriliyorda(para saçılmış olmuyo)(kalitelleri malum)bunlardan 2 3 ünü almak yerine o parayla +bi oyuncuya ayrılan transfer bütcesi(saçılmıs para olarak görülüyor) kullanılarak sence iyi bi futbolcu alınamazmıydı_?hep beraber görücez bu oyuncular Trabzona ne kadar faydalı olucak!!!!!!

ayrıca takımlarını sampiyon yapan futbolcular:

1-hagi (gs)
                                2-alex(fb)
                                3-paskal(bjk)

onlarda bu oyuncular yerine 3 4 tane düz tıopçu alıp gelebilirlerdi ama paraya biraz kıydılar ve takımları sampiyon oldu....

demekki bu saçma sapan transferleri bi kaçı yapılmassa hakikaten ii futbolcular alınabilir.sen düz topcuya para verirken transfer ama bi yıldıza gelince şu kadar para bu kadar para dersen bu takım düz topcudan geçilmez TRABZOnSPorumuz da malesef sıradanlasmaya baslar.....

ayrıca TRABZONumuzun f b, g s , bjk gibi bu topcuların gönülleri olsun kapılarında yatalım elbet gelirler gibi bi saçma felsefeyle hareket edicek zamanı kal-ma-mıs-tır!!!!!!!!!

bir an once söz verilen (söz namustur) transferler gerçeklessin yoksa bu yonetimin iyi niyetinden şüphe duyarım....(bu benım hakkım!!!) çünkü bu vaatlerle yönetime geldiler..(ayrıca FATİH SULTANI satıp marcelinho yu alan hiç kusura bakmasın yıldız bi transfer yaptık diyede karsımıza çıkmasın) !!!!!!!!!

bu yazdıklarım yıkıcı diil yapıcı olarak algılansın lütfen .

her sene aynı seyleri yaşamaktan bıktım çünküü..............

saygılarımla............

Yorum

Yükleniyor...
                                X