eğer bu jeff işi doğruysa lazaroniye ne denir bilmemki bu jeffersonda ne görmüşkü bırakmıyo yabancı kaleci alamsak bile bu kaleci gitmelidir yerli kaleciler onun yaptığını fazlasıyla yapabilir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi musampa kesin alindimi??
Yorum
-
resmi site açılmıyor arkadaşlar acaba bir açılcak pir mi açılcak imza show diye başlayan bir haber musakka alex wagner trabzonluTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesin aldık gibi bişey yani kısaca %99
Yorum
-
İlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi site açılmıyor arkadaşlar acaba bir açılcak pir mi açılcak imza show diye başlayan bir haber musakka alex wagner trabzonluT R A B Z O N S P O R
Yorum
-
bence musampa'yı değil kanca'yı karşılamak lazım... zaten haberde menajerler arcılığıyla anlaşılmış dendiğine göre sıkıştığımızı gören menajerlerin adamı bize kastığı her halinden belli...
2 yıldız diye yola çıkmıştı yönetim hatırlatırm.. bence albyrak bıraksın fenerli tayyip abisi onu siyasetçi yapsın bu kadar yalan vaatlerle epey bi yerlere gelir.. hatta ona ilk tawsiye...
"ben bilmem ne olunca bütün memur işçi maaşlarını 3 katına çıkarıcam, enflasyon eksiye düşecek." seçildikten sonra: " iç ve dış dengeler war, onlar bozulmasın diye maaşa değil, fiyatlara zam yapıyoruz. Bize zaman lazım."
Yorum
-
korsan61
-
İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende açık resmi site.. hiçde öle düşündüğün gibi bir haber yokumutlanmıştım bende ... açamıyorum dün akşamdan beri ... sayfa görüntülenemiyor diyor dedim heralde sürpriz yapcaklar .
Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Yorum
-
İlk olarak korsan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewww.trabzonspor.org.tr şu anda açık
evet org den giriyor ama com dan açmıyorTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Yorum
-
sürekli maillerde ortada bir yönetim zaafı yada beceriksizliği varmış gibi gösterilmesini ben kabul etmiyor ve uslubu beğenmiyorum.Faruk kanca 1 aydır brezilyada babasının hayrınamı duruyor o adamın psikolojisini düşünün adam topçuyu alıp gelecem diye gitti adamlar şerefsiz çıktı adam başkasını beğendi bu seferde eller parayı istedi bu adamın oradaki çalışmalarının meyveleri toplanacaktır ara dönem olsun gelecek sene ilgilenilen adamları transfer edebiliriz febe böyle yaptı anderson olsun hojdong olsun yıllarca kapısında yattılar sonra 33 yaşında adamları getirdiler yani transfer kolay değil para tatlı saçamazsın yoksa kancada onların istediği paraları verip alabilirdi ama giden paralara yazık arkadaşlar beceriksizlik diye yazan kişiler kendilerini kancanın yerine koysunlar öyle yorum yapsınlar eleştirsinler. Transfer brezilyadan olmadı ama bence iyi transferler oldu yönetime ve teknik ekibimizi eleştirelim ama muhabbetimizi kaybetmiyelim. Çünkü ister kabul edin ister etmeyin bunlar kulübe gelmiş mevkilerinin en kariyerli insanları. Yiğidi öldür hakkını yeme.
bakınız kimse şunu yazmıyor rakiplerimiz çok iyi transferler yaptı ve iyi takım olma yolunda acaba bizim bu transferlerimiz yeterli olacakmı. Bu ayrı konu ama lazaroni kötü hoca transfer çalışmaları kötü buna katılmak imkansız.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
İlk olarak eOMER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar bekledik bekledik gele gele bu geldi.
Şimdiki düşüncelerimi anlatan bulabildiğim en iyi cümle..
Ama Yattara Türk olunca bir yabancı daha alırmışız gibi geliyor. İnşallah o iyi çıkar...Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
N.F.Kısakürek
Yorum
Yorum