Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• musampayi alirsagik seneye kisin afrika kupasi oynanirken hem solumuz olmiyacak hem sagimiz
    yani nekadar uzunvadeli bu yönetim düsünüyor benim sorum
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alex de chp liymiş, Musampa akp li diye onu almaya karar vermişler..

MUHAHAHAHAHAHAHHAHA
      TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• siteye ne oldu arkadaşlar yaw ...musampa için sitenin komple kapatılmasına gerek yok ki!!haberini koymak için yazı ve resimi sitenin haberlerine eklemek yeterli siteyi komple kapatmaya gerek yoktu
        En son tunganyan tarafından düzenlendi; 17.08.2006, 21:29.
        Alper PEKEN
        Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok abi 7 yabancisi diye gözüküyor! sadece "!" isaretliler yabanci olarak görünüyor!
          atletiko madridin toplam değeri 189 milyon euroymuş.adamlar uçmuş bizim 3 büyüklerin toplamı kadar değerleri var. şok oldum.18 yaşında da bir oyuncu var aguero diye 25 milyon euro torres 23 milyon euro.. şaşırdıım asıl futbolcu portekizli costinha hani şu kırmızı kart gören adam 31 yaşında 15 milyon euro istiyorlar..biraz abartılı galiba..ama atletiko iyi takım böyle bir takımda ilk 11 başlıyorsa fena değil sanki

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            musampayi alirsagik seneye kisin afrika kupasi oynanirken hem solumuz olmiyacak hem sagimiz
            merak etme kongo afrika kupasına katılamaz hem musampa hollandayı şeçmiş galiba

Yorum

• resmi sitede futbolcuların resimleri bile eski formalarla, ne zaman değiştirecekler.

Mustafa keçeli ve Adnan'ı alsınlar. Bu sezonda Ergin, Feridun, Cem'i kiralık olarak versinler.
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak canh55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                atletiko madridin toplam değeri 189 milyon euroymuş.adamlar uçmuş bizim 3 büyüklerin toplamı kadar değerleri var. şok oldum.18 yaşında da bir oyuncu var aguero diye 25 milyon euro torres 23 milyon euro.. şaşırdıım asıl futbolcu portekizli costinha hani şu kırmızı kart gören adam 31 yaşında 15 milyon euro istiyorlar..biraz abartılı galiba..ama atletiko iyi takım böyle bir takımda ilk 11 başlıyorsa fena değil sanki
                oradaki fiyatlar biraz abartili diyelim marcello 10000000biz 2500000 e aldik fatihde ama tam dilar
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Travelair kardeşim ben sadece bilgin varsa bizimle paylaşırsan seviniriz demek istedim...yoksa mutlaka bir şeyler bilmeden konuşulmaz bu konularda...ben de çok merak ediyorum Trabzon ankara belediye malatya hattında olanların iç yüzünü ama benim bilgim yok...
                  Dostum olayları takip et. herşeyi insan bilemez. Herşey Türkiye'de profesyonelce olmuyor. Dostluk ilişkileri, önceden gelen siyasi münasebetler yeri gelir etken olur. Burda kötü bir amaç var diye demiyorum ama ilişkilerin etken olduğunu tahmin edebiliyorum. Adem Koçak niye gitti bize lazımken? Bu bize zarar veriyorsa, gelen oyuncular ihtiyaca göre değilse, Bilal'in peşinden 1 sene koşturup 2 oyuncu verip sözünü dahi aldıktan sonra milyon eurolar telafuz edilip sonra asbaşkanın tuhaf başarısı garanti değil çok para alamayız dendikten sonra bahsi geçilenden çok daha az ve komik paraya Adem'in takımına transfer oluyorsa biraz bunları konuşmakta yarar var. İlişkiler kulüp menfaatlerinin önüne geçiyorsa burda bir yanlışlık var
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

oradaki fiyatlar biraz abartili diyelim marcello 10000000biz 2500000 e aldik fatihde ama tam dilar
                    haklısın anelka da 7 küsür ama 15 den aşağı satmayız diyorlar . gerçi adamın harbiden değeri 7 milyon yuro zor eder

Yorum

• yeni transferimiz marcelinhonun ilk basin toplantisindakileri burada iletmeden duramadim. Gercekden sasiriyorum konusmalari cok dogru ve cokda akilli, güvenmeye basladim marcelinhoya, sampiyonluk icin ( isteyen bir kisi bile cok farkeder bir takimda ).

Marcelinho umut dağıttı !..

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Marcelinho, "Burada çok mutluyum. Tek eksik olan galibiyetler. Umarım ben de gollerime başlarım, galibiyetlerde gelir" dedi.. Yıldız oyuncu, Mehmet Aurelio ve Fatih Tekke hakkında da konuştu..

Trabzonspor'a transferi sonrasında ilk basın toplantısını düzenleyen Marcelinho, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nnde basın mensupları ile biraraya geldi. Taraftarların sıcakkanlı olduğunu ve kendisine çok destek olduğunu belirten Marcelinho, "Son maçta istediklerimizi yapamadık. Ancak bütün oyuncular sahada elinden geleni yapıyor. Umarım bundan sonra da galibiyetler gelecek. Şuana kadar hem kulüpte, hem şehirde, hem de taraftarlar bazında olsun hiçbir sorun yaşamadım. Burada çok mutluyum. Tek eksik olan galibiyetler. Umarım ben gollerime başlarım, galibiyetler de gelir. Benim için gol demek çok önemli. Ortasaha oyuncusuyum, hücuma yönelik oynuyorum. Gol atamadığınız zaman çok sinirlenebiliyorsunuz. Umarım gollerime başlarım. Bunu bende çok istiyorum" diye konuştu.

Aurelio'nun Türk vatandaşı olması ve Türk Milli Takımı'nda oynaması ile ilgili soruları da cevaplayan Marcelinho, "Bence çok normal. Aurelio uzun yıllardır Türkiye'de. Burada çok mutlu. Bende onun durumunda olsam, neden olmasın. Çünkü bunun örnekleri dünyanın her yerinde var. Ama önemli olan diğer Türk oyuncuların bunu nasıl karşıladığı. Aurelio çok iyi bir oyuncu. Milli Takım'a da faydalı olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Herta Berlin'deki disiplinsiz hareketlerinin basında gündeme gelmesi ile ilgili olarak ise Marcelinho, "Bunlar çok yanlış şeyler. Kesinlikle doğru değil. Her oyuncunun hatası olabilir. 31 yaşındayım. Olgun bir insanım. İnsan saha içinde profeyonel olduğu gibi saha dışında da profesyonel olmalı. Benim en büyük hedefim burada başarılı olmak. Herta Berlin'de Almanya'da yılın futbolcusu seçildim, orada yakaladığım başarıları burada yakalamak istiyorum. Hatta bunun önüne de geçmek istiyorum. Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istiyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.

Başarılı olduğu ve ürettiği sürece futbol oynamaya devam edeceğini kaydeden Marcelinho, İspanya, İtalya, İngiltere ligi değilde neden Türkiye'yi tercih ettiği sorusu üzerine ise "Öncelikle sezon sonunda oyunculara teklifler gelir. Ben de kendim için iyi olanı seçtim. İtalya ve İspanya'da oynamayı hiç düşünmedim. Türkiye'de oynayan Brezilyalı oyunculardan Türk futbolu hakkında bilgi aldım. Çok kaliteli bir lig olduğunu biliyorum. Buraya gelmemde oyuncuların da katkısı oldu" cevabını verdi.

Marcelinho, taraftarların Fatih Tekke tezahüratlarının oyuncular üzerinde baskı kurup kurmadığı ile ilgili olarak ise "Taraftarların haklı olduğu durumlar var. Çünkü onlar galibiyet istiyorlar. Fatih Tekke önemli bir golcü. Gitmesi üzücü ama bu takımda oynayan 11 oyuncu var. Onlar elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Uzun süre resmi maç oynamadım. Tam ritmimde değilim. İyi bir ekibimiz var. Tek eksiğimiz galibiyet. O da geldiği zaman herşey çok iyi olacak. Sezon öncesi Herta Berlin'de 10 gün hazırlık kampına geç katıldım. Bu benim hatam ama yavaş yavaş eski ritmime yaklaşıyorum" dedi.

Şampiyonluk şanslarının diğer takımlarla eşit olduğunu da belirten Marcelinho "Bizde de iyi oyuncular var. Belki o kulüpler bizden daha çok yatırım yapıyor olabilirler. Ama sahaya çıktığınız zaman mücadele etmeden olmaz" diye konuştu.

Marcelinho, basının ilgi odağı olan kolundaki dövmeler için ise sol kolundaki dövmenin barış, mutluluk, sevgi ve dostluk anlamına geldiğini, diğer dövmelerin ise ailesinin fertlerini sembolize ettiğini söyledi.

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        la durun hemen gübre atmayın adama..oynar türkiyede hemde çokta iyi oynar..pek oynamıyodu ama oynadığı zaman 90 dakika koşuyodu adam..hızlı bi adam aynı zamanda..en önemlisi winger yani kanat adamı..e bizede bu lazımdı..
                        valla keşke resmi sitede yayınlansada ohh desem bi yaw...
                        imzana bayıldım kardeş.
                        hatta yarıldım gülmekten
                        İşte taraftar budur.

Yorum

• Muşamba Hollanda milli takımında oynadı,yani Kongo milli takımıyla alakası yok.
                          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            merak etme kongo afrika kupasına katılamaz hem musampa hollandayı şeçmiş galiba
                            Evet hollandayı seçti.
                            BORDO MAVİ

Yorum

musampayi alirsagik seneye kisin afrika kupasi oynanirken hem solumuz olmiyacak hem sagimiz
                              hollanda vatandaşı olduğu için congo milli takımında oynamıyor.
                              gerçi hollanda milli takımında da oynamıyor ama bunada şükür daaa.
                              İşte taraftar budur.

Yorum

• Bu Konuyu 26 Aktif Üye Görüntülüyor 26 (11 Üye ve 15 Misafir)

Ezikleri korku sardı heralde...eeee ben olsam ben de tırsardım Yattara,Musampa,Marce,Gökdeniz,Szymek,Umut,Step falan baya ürkütücü geliyor değil mi kardeşler ?
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Yükleniyor...
                                X