Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzondaki arkadaşLar musampa'yı boşverin Faruk Kanca'ya karşılama töreni düzenLiyeLim
    super fikir, acaip geyik olur valla..

Yorum

• oliver kAHN alınabilir kaaleye adam en azından türkiyede ki en iyi kaleci olucaktır
      "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Arkadaşlar Musampa konusu çözümlenmiş mi kesin olarak, geliyor mu?

Resmi sitede bu konuyla ilgili bir haber göremedim de kaynak belirtirseniz sevinirim.
        Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• ya arkadaşlar hatalı gol yemeyen kalecimi var.....ama çok yiyen var az yiyen ve de kale ye geçtiği zaman güven veren kaleci olmalı fiziğiyle duruşuyla mesela cordobayı hiç beğenmem ama takdir etmeliyimki kaleye geçtiğinde güven veriyor ve de çok soğuk kanlı hemde aşırı sırf bu yüzden belkide olmadık goller yiyordu.....ben hala nikopolidis ve kahn gibi tecrübeli kalecilerden yanayım...hiç bişey yapamıyorlarsa petkoviçi geri alsınlar daha iyi.....

Yorum

• Milliyet gazetesinde uruguay milli takımın ikinci kalecisi Fabian Carini'yi menajerler önermş.
            Kimdir bu kaleci gelirse iyi olurmu
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar Musampa konusu çözümlenmiş mi kesin olarak, geliyor mu?

Resmi sitede bu konuyla ilgili bir haber göremedim de kaynak belirtirseniz sevinirim.

Can günün en popüler sorularından birini soran 500. kişi sizsiniz..Tebrikler

Ya bizim site biraz fazla resmi olduğundan yazmıyor maalesef...Bulursam bi kaynak,500. lüğün şerefine ilk sana söylücem,söz
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• hoca ben kalecı istemıyom dıyo başkan alacam dıyo ıkısıde farklı tellerden çalıyo ama transfer donemıde bıtıyo ne yapacaksanız bır an once yapında bızde bilelim
                sorma neden...
                hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Fabian Carini kimdir ?

Cordoba'da ilk geldiğinde çok hatalı goller yemişti

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Can günün en popüler sorularından birini soran 500. kişi sizsiniz..Tebrikler

Ya bizim site biraz fazla resmi olduğundan yazmıyor maalesef...Bulursam bi kaynak,500. lüğün şerefine ilk sana söylücem,söz
                    Puhahah 500. ha! Tarihe geçtik desene Begüm... Alemsin...

Bugün kışladan çıkarken Nizamiye'de duran Oflu bir nöbetçi asker "Komtanım Musampa'yı almışız, hayırlı olsun" dedi. Benim de elimdeki tek kaynak bu şu an...
                    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Puhahah 500. ha! Tarihe geçtik desene Begüm... Alemsin...

Bugün kışladan çıkarken Nizamiye'de duran Oflu bir nöbetçi asker "Komtanım Musampa'yı almışız, hayırlı olsun" dedi. Benim de elimdeki tek kaynak bu şu an...

Asker diyorsa doğrudur
                      Eee artık işi gırgıra vurmaya başladık,yoksa topluca sinir hastalıklarına kaldırılacaz be Can

Allah bu maçta yüzümüze baksın
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• bu arada carini şu an interde 3. kaleci durumunda bi ara juvede oynamış hiç izlemedim daha doğrusu adam hiç oynamadı ki

sobis i de avrupanın en büyük kulüplerinden olan!!! racing santander almış bize gelince yok milan istiyo yok bilmem kim ispanyanın sıradan takımı nasıl alıyo bu adamı
                        En son champions tarafından düzenlendi; 24.08.2006, 13:38.

Yorum

• son sezon calgiarideydi eminmisin interin oldugu
                          bir iki macini görmüsdüm son sezon ama yani pek takib edmedim ama hatali pozisyonunuda görmedim yani
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oliver Khan'da, Barthez de hatalı goller yedi, ülkesinin milli takımlarını koruyorlar.
                            JEVRIC iyi kaleci. Jefferson'dan, Tolga'dan ve bir çok kaleciden daha iyi kaleci. Almanya'da yabancı kaleci yok, Alman Milli takımın kalesinde Oliver Kahn var.
                            bak nasıl bildim BMN futbol üstadları karşı çıkacak Futbol cahiliyim futbol o zaman ciddiye alma.
                            Dostum kim sana futbol cahili dedi gerçekten merak ettim. Bana sadece isim ver gerisine karışma
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dostum kim sana futbol cahili dedi gerçekten merak ettim. Bana sadece isim ver gerisine karışma
                              Son günlerde BMN'de futbol bilgisi ispatlama yarışı var. Futbol bilgisi olarak ezme yarışındalar.
                              En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 24.08.2006, 13:54.

Yorum

• Trabzonspor'da Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni' nin yönetimden kesinlikle kaleci transferi istemediğini söylemesi ve kaleciye ihtiyacı olmadığını vurgulamasına rağmen yönetimin kaleci arayışlarını sürdürmesi ortaya ilginç bir durum çıkardı.

LAZARONİ İSTEMİYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni' nin, göreve geldiği günden bu yana takımın Brezilyalı kalecisi Jefferson' a güvendiğini her fırsatta dile getirmesi ve vatandaşını göndermeyi düşünmediğini söylemesine rağmen yönetimin tutumu dikkat çekiyor. Lazaroni, her basın toplantısında takımın üç kalecisine de güvendiğini belirterek, "Kaleci istemedim, istemeyeceğim. Bu takımın kalecisi var. Jefferson, Tolga ve Ahmet' e güveniyorum. Kaleci alınacağı söylentileri hakkında bilgim yok. Zaten kaleciden önce başka mevkilerde takviyeye ihtiyacımız var" dedi. Ancak Brezilyalı teknik adamın kaleciler konusundaki kararlı tutumuna karşın başta Başkan nuri Albayrak' ın kaleci arayışlarını sürdürdüğü kamuoyuna sık sık yansıdı.

PLETİKOSA FAVORİ

Nuri Albayrak' ın Almanya kampında Lazaroni ile yaptığı görüşmede ilk kez açtığı kaleci konusundaki çalışmalarını artan bir hızla sürdürdüğü biliniyor. Lazaroni' ye, yapılan toplantıda, "Kalemiz güvenli ellerde olmalı. Bu yüzden tecrübeli bir kaleci alacağım" diyşen Nuri Albayrak' ın hayalini kurduğu kalecinin ise Hırvatistan Milli takımının kalesini koruyan Pletikosa olduğu biliniyor. Pletikosa konusundaki çalışmalarını sürdüren Albayrak' a ayrıca menacerlerin son olarak İnter' in Uruguaylı ikinci kalecisi Fabian Carini' yi önerdiği ifade edildi. Carini' nin transfer şartlarını öğrenmek için talimat veren Albayrak' ın, Pletikosa ile görüşmeleri de adım adım takip ettiği ifade edildi.

KALECİLERİN MORALİ BOZULUYOR

Başkan Nuri Albayrak' ın bizzat yürüttüğü kaleci transferi çalışmalarının takımda görev alan Jefferson ve Tolga' nın moralini bozduğu da ifade edildi. Antrenmanlar öncesi basın mensuplarına, "Kaleci arayışlarında durum ne. Alyacaklar mı gerçekten" şeklinde sorular soran kalecilerin, kaleci arayışları nedeniyle maçlara tam konsantre olamadıkları ifade edildi. Son Gaziantepspor maçında Tolga' nın hatalı goller yemesi bu tartışmaların getirdiği konsantrasyon eksikliğine bağlanırken, Lazaroni' nin kalecileri maçlara motive etmek için olağanüstü çaba harcadığı vurgulandı.

24.08.2006

Kaynak : DHA

Yorum

Çalışıyor...
                                X