Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonlu zengin o kdr adam almıyo elin rusu gelip ts yimi alıcak boşversene

Yorum

• aman aman 5 milyonda üstüne, kim uydurmus bunu ama iyi uydurmus, herkes biliyorki fatih anelkaya 10 basar. fener üstüne kesn 5 milyon vermeli.

halen uyuyamiyorlar alamadilar diye.
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tarihi Takas

Anelka ile sorun yaşayan F.Bahçe'nin, Zenit Kulübü'ne Fransız yıldızını teklif edip, karşılığında Fatih artı 5 milyon euro talep edeceği belirtildi
        yılın esprisini yapmıslar

zenith dünya kdr para verdiği 2macta 2 gol atan adamını anelkayla takas edicek üstede 5 verecekmiş puhahaha

Yorum

• dünkü final maçını izledim anlaştığımız söylenen alex bana göre iyi oyuncu ama dün nedense daha çok defansta kaldı ayrıca bu oyuncunun nerde oynadığını anlayamadım sol diye alıyoruz ama adam solun dışında heryerde oynadı daha çok ortadaydı halen bizim futbolcumuz olan eller dün sahadaki en iyi oyunculardan biriydi hatta ilk golde payı büyük hem rakibi karşılamada hemde topu oyuna sokmakta çok başarılıydı sobis forvette değil kanatlarda oynamasına rağmen müthişdi merak ediyorum acaba hangi takıma gidecek sahadaki en iyilerden biride tingaydı bana göre adam manyak bişey
          hem ofansif hemde defansif mükemmel bi adam tam bize göre oynadığı süre içinde sürekli mücadele etti çok rahat adam geçebiliyo manyak paslar veriyo alınmasını en çok istediğim ve bize çok lazım olan oyuncu tinga sao paolo daki mineiroda yine canavar gibi oynadı müthiş bi önlibero ama ben tingayı ona tercih ederim

Yorum

• Şimdi bizim transfer ve iş bilmezliğimize bir örnek daha. Bugünkü haberlerden anlaşıldığı kadarıyla Alex işi bitme noktasındayken Eller çıkıp diyor ki madem buradaki sözleşmem uzayacak, ben de garanti paramı isterim vs. iş kilitleniyor, son dakika restleşmeler falan...

Ya kardeşim bu kadar olur. Anladık Inter'den oyuncu alıp Eller'in parasını saydırarak bonservisi ucuz almak istiyorsunuz. Tamam olabilir. Ama sen neden son dakikaya kadar Eller ile konuşup anlaşmıyorsun. Madem niyetlisin adamı Inter'e vermeye, üstelik iyi oynadığından piyasası da hazırken, gidersin önce Eller'in kiralık sözleşmesini uzatırsın veya adamı satarsın, böylece kontenjanın açılır, rahat hareket edersin. Ondan sonra çok meraklıysan yine gider Inter'in kapısını çalarsın şu adamı istiyorum diye, parasında anlaşırsın, Ellerin parasını düşersin veya düşmezsin ama alacağın adamı ertesi gün getirirsin.

Hep söylüyorum bizim yönetim bir kendilerini akıllı ve uyanık herkesi de salak zannediyor, başımıza ne geliyorsa bundan geliyor.
            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• arkadaşlar farkındamısınız yinede bi gelişme var takımızda eskiden brezilya 3.liginden futbolcu bakardık artık en önemli kupasında oynayan iki takım futbolcularından bahsediyoruz dikkatinizi çektimi
              adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• geceki kupa maçı bana gösterdi ki hangi 3 futbolcuyu alsan bizde çok iyi oynar... adamların futbol hızına hayran kaldım...bizdekiler gibi uyuşuk oynayan bir tane futbolcu yoktu sahada, pire gibiydi hepsi...

alex ten çok wagner i beğendim ben, tam lider gibi oynuyor, sol tarafta ileri de çıkıyor geri de geliyor, ama tam kanat değil...
                tinga muhteşem bişiy, her yerde! mineiro ya da baktım biraz ama pek kendini gösteremedi...

başka bir noktaya da değineceğim, futbolda takım olmak birinci kural! bizim milli takım lüksemburg önünde ne hallere düştü gördük...

6 yeni direk oyuncusu olan trabzon'a da biraz zaman tanımalı diye düşünmeden edemedim..

Yorum

• size şu kadarını sölüyim ben dün gece maçı izledim ve eğer biz dün oynayan Eller i Trabzona getirip Stepanov un yanında oynatmazsak büyük aptallık yapmış oluruz...Adam mükemmel oynadı hem defansif hem ofansif...Hele bu adamı öldüm parasına takasta kullanırsak salaklığın daniskası...ü

Dün sahada oynayan 22 futbolcudan hangisini alırsak alalım bizde çok iş yapar...Benim beğenmediğim bir oyuncu yok...

Bu arada maç 2-2 bitti.Internacional kupayı aldı...

not : Her an Brezilyalı Kanca dan bi telefon gelebilir ve adam şöyle der :

"Yaw şu Internacional de sol kanat değil de süper bir stoper var Eller diye...Prensipte anlaşayım mı ne dersin Nuri başkan ?"
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• dünkü maçı izleyenler tingayı beğendilermi bilmiyorum ama bence süper bi futbolcu tam bize göre defans dersen defans hücum dersen hücum her 2 yöndende çok iyi bi futbolcu dortmund istiyo galiba istersek alabileceğimiz bi oyuncu sola da kimi alırlarsa alsınlar ister alex ister musampa 2 side iyi oyuncu interden istediğmiz oyuncuyu alabiliriz eller gibi bi oyuncuyu onlara vericez dünkü maçta süperdi hiç hata falan yapmadı brezilyanın en iyi savunma oyuncularından biri

Yorum

• Aslında dünkü takımlardan adam almak kadar faydalı bir etkinlik şöyle olabilir; dünkü maçı alıp bizim futbolculara ders niyetine seyrettirmek lazım, takım nasıl olunur, kazanmak için nasıl tekmeye kafa atılır, yıldız bile olsan sonuna kadar müzadele etmezsen sen sahada bir hiçsin, vs.

Maçı seyredemeyen arkadaşlar için üç çarpıcı örnek vereyim;

1) Defansif yönü yeterli değil dediğimiz Alex Hüseyin'den daha fazla top kesti, rakibe tekmeden sarı kart gördü.
                      2) Sakatlığı yüzünden dün sahaya iğneyle çıkan ve diğer maçlarına göre nispeten daha az etkili görünen Mineiro, spikerin adını telaffuz etmediği en az 30 pozisyonda topa müdahale etti(küçük gözüken ama hammaliye isteyen pis işler, arkadaşının hatasını kapayıp oyun kurucuya top atmak gibi)
                      3) Maç o kadar hızlı oynandı ki spiker genelde top ayağında olan adamı değil, ondan bir veya iki önce oynayan adamın ismini söyleyebildi. Yani adamı tanıyıncaya kadar iki pas daha yapılıyordu.

Bir de seyredenlerin herhalde şu dikkatini çekmiştir, çoğu oyuncunun mevkiini tanımlamak çok zordu, çünkü herkes heryerdeydi. Bu da ancak oyuncuların çok yönlü olması ve de toplu hücum toplu defans anlayışıyla mümkün oluyor.

İster istemez maça bakarken aklıma Yattara topu alınca onu trene bakar gibi seyreden bizim futbolcular geldi..
                      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        size şu kadarını sölüyim ben dün gece maçı izledim ve eğer biz dün oynayan Eller i Trabzona getirip Stepanov un yanında oynatmazsak büyük aptallık yapmış oluruz...Adam mükemmel oynadı hem defansif hem ofansif...Hele bu adamı öldüm parasına takasta kullanırsak salaklığın daniskası...ü

Dün sahada oynayan 22 futbolcudan hangisini alırsak alalım bizde çok iş yapar...Benim beğenmediğim bir oyuncu yok...

Bu arada maç 2-2 bitti.Internacional kupayı aldı...

not : Her an Brezilyalı Kanca dan bi telefon gelebilir ve adam şöyle der :

"Yaw şu Internacional de sol kanat değil de süper bir stoper var Eller diye...Prensipte anlaşayım mı ne dersin Nuri başkan ?"
                        Başkan ellerin bizim futbolcumuz olduğunu biliyodur heralde dimi acaba?
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ben olsam Eller'i geri çağırırdım Aralık'ta Inter'e de feyk atıp başka takımdan kaliteli bir ortasaha ile anlaşır geri dönerdim. Sol kanatı da devre arasına Yattara da Türk olur. Tamam işte devre arasında Jeff uçar sol kanat gelir
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• takım olmak içinde en önemli olan şey takım olarak hücum takım olarak savunma bunu başarabilirsek o zaman güzel futbol ve iyi sonuçlar alabiliriz diğer türlü 3 oyuncu hücum yapacak diğerleri sadece kendi sahanda dur top gelirse ileri vur bu şekilde hiçbir yere varamayız dünkü maçta inanılmaz hızlıydı
                            çoğu kişi daha önce wagner ve alex için defansif yönü yok demişlerdi dünkü maçta hem alex hem wagner gereken defansı yaptılar zaten inter takım olarak savunmadaydı ilerde fernandao sobisde bir sağda bir solda

Yorum

• İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar farkında mısınız yine de bir gelişme var. Takımızda eskiden Brezilya 3.Ligi'nden futbolcu bakardık artık en önemli kupasında oynayan iki takım futbolcularından bahsediyoruz dikkatinizi çekti mi?
                              Sonucu fiyasko olduktan sonra ne fark ediyor ki? Roberto Carlos, Del Piero ya da Tierry Hanry'den de bahsedebiliriz. Ne değişir ki? Onlar başka takımlarda oynamaya devam ederler. Ya da Ricardinho'dan bahsederiz Beşiktaş'a gelir.
                              Eğer bu ilerleme ya da gelişmeyse benim on sene önce 22 bugün 32 yaşında olmam çağ atlamak demektir.
                              En son poetricus tarafından düzenlendi; 17.08.2006, 12:24.

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aslında dünkü takımlardan adam almak kadar faydalı bir etkinlik şöyle olabilir; dünkü maçı alıp bizim futbolculara ders niyetine seyrettirmek lazım, takım nasıl olunur, kazanmak için nasıl tekmeye kafa atılır, yıldız bile olsan sonuna kadar müzadele etmezsen sen sahada bir hiçsin, vs.

Maçı seyredemeyen arkadaşlar için üç çarpıcı örnek vereyim;

1) Defansif yönü yeterli değil dediğimiz Alex Hüseyin'den daha fazla top kesti, rakibe tekmeden sarı kart gördü.
                                2) Sakatlığı yüzünden dün sahaya iğneyle çıkan ve diğer maçlarına göre nispeten daha az etkili görünen Mineiro, spikerin adını telaffuz etmediği en az 30 pozisyonda topa müdahale etti(küçük gözüken ama hammaliye isteyen pis işler, arkadaşının hatasını kapayıp oyun kurucuya top atmak gibi)
                                3) Maç o kadar hızlı oynandı ki spiker genelde top ayağında olan adamı değil, ondan bir veya iki önce oynayan adamın ismini söyleyebildi. Yani adamı tanıyıncaya kadar iki pas daha yapılıyordu.

Bir de seyredenlerin herhalde şu dikkatini çekmiştir, çoğu oyuncunun mevkiini tanımlamak çok zordu, çünkü herkes heryerdeydi. Bu da ancak oyuncuların çok yönlü olması ve de toplu hücum toplu defans anlayışıyla mümkün oluyor.

İster istemez maça bakarken aklıma Yattara topu alınca onu trene bakar gibi seyreden bizim futbolcular geldi..
                                tskrlr. maci izleyemedim gece.

izleme konusu önemli sorun ancak cözülemeyecek bir sey degil, hersey kafada bitiyor.
                                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Çalışıyor...
                                X