iyide maçta geri düştükten sonra yani kapalı alan bulmakta zorlaşınca yattaranın etkisi azalıyor..Bence her maça ilk 11 başlaması lazım ve takımda hucuma top taşıyabilecek adam olmadığı surecede oyunda kalmalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak adnanm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Alex'ten vazgeçti...Yeni hedef Kiti Musampa
Uzun zamandır Brezilya'da bulunan yönetici Faruk Kanca İnternacional klubüyle Alex'in bonservisi konusunda anlaşamadı.Ve bu olayın ardından Trabzonspor yönetimi rotayı A.Madrid'in 29 yaşındaki Kongo asıllı Hollandalı oyuncusu Kiti Musampa'ya çevirdi.Bu oyuncuyla daha önce her konuda anlaşan Bordo-Mavili yöneticiler Alex transferinden dolayı bu transferi askıya almıştı.Yeniden harekete geçen yöneticilerin bu oyuncuyu en geç Cumartesi günü Türkiye'ye getirmeyi planlıyor.
Kaynak: TTVcumartesi olmadı pazartesi geleceği söylenecek, pazartesi geldiğinde bir sorun uydurulacak yeni bir isim ve cumaya gün verilecek
0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
-
İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bir de şu şaibesarayda fln arda, marda, bilmem ne can falan die birileri çıkıyo.. bizim trabzon lisesi dünya şampiyonu olup duruyo.. yıllardır altyapıdan bi tane adam gelmiyo.. bence trabzonun asıl sorunu burda.. alttan gelen adam olmayınca rotamızı çewirmediğimiz ülke kalmıyo.. bence trabzon lisesi müdürü futbol şube sorumlusu olsun..VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim arkadaşım istanbulda bir liesede okuyordu ve bu lise türkiye yarı finaline çıktı. rakipleri trabzon lisesiydi bundan 3 sene önce. ve bana feridundan ve erginden bahsetmişti... kendisi sol kanat oynadığı için feridunla çok kez karşılaşmış maçta ve çok ukala sizin alt yapı oyuncuları dedi... bilmiorum belkide ukala olduklarından kaybediolardır. önemli olan mütevazi olmak....yazın zamanımızın coğunu feridunun kamplarda yaptığı muzurlukları konuşarak geçiririz
adam genç milli kampında mısırda idman zamanı idmana cıkmıyor herkes feridunu arıyor feridun 1 saat sora devenin üstünde kampa geliyor hocanın yanına var mı böyle bişe yaa heheheh
Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
Adnan'ın transfer edilmesinin nedeni Trabzonspor takas ve para teklifinde bulundu. Samsunspor para istedi. Transferinin olmayışının sebebi bu. Adnan iyi futbolcudur, Adem ve Hasan Üçüncüden daha iyidir, keşke alsalar.
hırvat kalecinin transferi için alex'in transferinin netleşmesini bekleyecekler. Dengeler sözkonusufazla para vermek istemeyecekler için Alex tranferinden vazgeçmiş gibi görünecekler. Artık bu transfer hikayelerine alıştık. Alex gelsin, Kalecide gelecek
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 17.08.2006, 00:07.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Bir isimiz oyuncu alirler oyle biter
P.S.: su son dakika haverler topic'i ne olmus daha bulamiyom
Bu arada stepanov kirmizi yemis
FT Czech Republic [1 - 3] Serbia
3' [1 - 0] J. Stajner
41' [1 - 1] Lazovic
54' [1 - 2] Pantelic
70' [1 - 3] Trisovic
76' Red card Stepanov
Yorum
-
Bir saat önce böbrek taşı düşürdüm, ama forumdan ayrı kalamıyorum...nasıl iştir anlamadım...Transfer haberleri arttı, haberler arasında tutarsızlıklar var, anlaşılan sona yaklaştık....Pletikosa konusunu bir süreden beri, hırvat basınından takip ediyorum, Shakhtar 3 milyon dolar istiyor, D.Zagrep 2 milyon veriyor, daha önce talip olan S.Liege Ekvador dan bir kaleci aldı...Hırvat basınında Trabzonsporun da adı geçiyor ancak bugün bir haber göremedim...Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
İlk olarak Emre05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir isimiz oyuncu alirler oyle biter
P.S.: su son dakika haverler topic'i ne olmus daha bulamiyom
Bu arada stepanov kirmizi yemis
FT Czech Republic [1 - 3] Serbia
3' [1 - 0] J. Stajner
41' [1 - 1] Lazovic
54' [1 - 2] Pantelic
70' [1 - 3] Trisovic
76' Red card Stepanov)
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Geçmiş olsun Trabzonolog
son dakika serbest kürsüde..
Ortasahaya aklı başında 1 2 adam şart, ön liberoya aynı şekil şart. Forvete o kadar değil ama Nobre türü fırsatçı bir futbolcu en azından baya bir işe yarar
Defansa Song türü dengeli bir adam şart. Yoksa bu Çağdaş'tan Akyel'den Celaleddin'den çok penaltı yeriz hepsi dengesiz ve sorumsuz oynuyorlarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmiş olsun Trabzonolog
son dakika serbest kürsüde..
Ortasahaya aklı başında 1 2 adam şart, ön liberoya aynı şekil şart. Forvete o kadar değil ama Nobre türü fırsatçı bir futbolcu en azından baya bir işe yarar
Defansa Song türü dengeli bir adam şart. Yoksa bu Çağdaş'tan Akyel'den Celaleddin'den çok penaltı yeriz hepsi dengesiz ve sorumsuz oynuyorlar
@Trabzonolog
geçmiş olsun
trabzonspor'da beni ne hale getirdiPaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...Allah kimsenin sıhhatini bozmasın...En son Özer Öztekin tarafından düzenlendi; 17.08.2006, 00:52.Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstad, denge denlince artık para aklımıza geliyor.
Bir de cambaz geliyor benim aklıma... Yine de dengeyi dengeli adamlarla sağlamak lazım heyhat
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Kanca efendi artık dönsen de bizde işimize baksak .Yok yani futbolcu falan almayacaksan bizi kandırıp durmayın bari de elimizdekilerle ideal bir kadro kuralım"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
Yorum